Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziaja - sopot

ziaja sopot - kto jest zadowolony i jakie są efekty

Polecane posty

Gość ziaja - sopot

właśnie lupiłam i nie wiem czego sie spodziewać .. z góry dziekuje za odpowiedzi :)

Ja też go mam, lekkie zmiany widać, ale nie możesz go stosować codziennie, co 3 dni Ci wystarczy. Tak osobiście nie lubię tego typu kremów ani samoopalaczy, bo one zmywają się i nie dają trwałego efektu:(

Gość mika111
miałam, ale po po jakiejś godzinie od nałożenie paskudnie śmierdzi, zresztą jak większość tego typu specyfików.Ale napewno zdrowsze to od opalania.

nadawał pomarańczowy odcień, intensywnie śmierdział samoopalaczem i schodził nierównomiernie. tyle, jeśli chodzi o balsam do ciała. krem do twarzy nie robił takich problemów, ale był trochę tłusty.

Gość ERIS LIRENE BRĄZ-UJĘDR
- to był najlepszy balsam brązujący na świecie, ale własnie go wycofali :O potem mialam ten z avonu, dobry, ale zbyt delikatny jak dla mnie.... wiec powróciłam do ziaji sopt, którą uzywalam 2 lata temu.... ja powiem tak- lubie go bo mocno opala, ale trzeba nauczyc sie ładnie rozsmarowywac zeby zacieków nie było! w naturze jest teraz po 6,99 ;)

Gość pelka001
Powiem tak ja go stanowczo odradzam!!!! Może i nie robi plam ale daje ogromny POMARAŃCZOWO-ŻÓŁTY ODCIEŃ!!! Posmarowałam nim nogi i gdy wyszłam na pole była totalna maskara!! :/