Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malezja**

nie mam smaku do jedzenia jestem w 7 tygodniu ciąży czy to normalne

Polecane posty

Gość malezja**

Witam!!! Moze mi ktoś poradzi, jestem własnie w 7 tyg ciąży i naprawde czuje sie fatalnie jest mi niedobrze i wcale nie mam smaku do jedzenia, zmuszam sie by coś zjeść, jem mało, co poradzicie, czy tak ma być ???

Ja na poczatku ciazy tez tak mialam....mimo,ze nie wymiotowalam to bylo mi niedobrze i rano i wieczor....nie moglam nic jesc....tez sie zmuszalam bo cos jednak jesc trzeba....wazne zebys brala witaminy i kwas foliowy tym bardziej jesli wymiotujesz... Powodzenia

Wiele kobiet chudnie w pierwszym trymestrze ze wzgledu na wymiotyi niechec do jedzenia... Ja tez nie mialam apetytu, ale jadlam, bo po jedzeniu bardzo dobrze sie czulam... polecam wzykle kanapki, ja np. przez jakies 2 tygodniejadlam glownie chleb razowy, bialy ser i pomidor.... :O No i owoce....

Gość pedagog rodzinnyw
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111WCZESNIEJ CZYTAŁĄŚ WSZYTKIE IN FORMACJE NA TEMAT WCZESNYCH OBJAWÓW CIĄZY A TERAZ ZADAJESZ TAK INFANTYLNE PYTANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość malezja ***
to jednak dobrze ze sama tak się nie czuję bo już naprwde sie martwiłam Dzięki za rady