Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anecior

PRACA DLA ANGLIKA W POLSCE

Polecane posty

Gość anecior
nic o mnie nie wiesz wiec od zdzir mnie nie wyzywaj.mialam szesc lat temu chlopaka ale zostawil mnie po diagnozie lekarskiej ze mam guza w piersi.I ponoc to bylo dla niego za duzo.Zmagalam sie przez naswietleniami i potem chemioterapia sama .Guz ustal w rozwoju i dlatego wyjechalam do innego kraju zeby zaleczyc moja skrzywdzona psychike.On czyli TEN ANGOL,lata zawsze ze mna co 3 miesiace na badania czy guz sie rozwija.A moj byly CHLOPAK zwiazal sie po 3 miesiacach z dziewczyna ktora mieszka klatke obok mnie i maja 2 dzieci.Wiec niech zanim napisze albo powie ze polki to zdziry niech ugryzie sie w jezyk.

Gość sam pierdolisz
wyjechalas do anglii zeby rozumiem "odbudowac psychike"? bo tego sie nie robi z rodzina, w milym miejscu, tylko w obcym? i rozumiem ze zwiazalas sie z angolem po takich przejsciach przypadkiem? podnieca Cie to ze on nie jest polakiem? a co do chorob, to sorry, ale skad wiesz na co ja moze jestem chory? kazdy z nas bedzie mial takie czy inne problemy! takie jest zycie! nie wyciskaj lez gdzie ich nie ma!

Gość anecior
wyjechalam do angli bo tutaj mieszka moja siostra mieszka z mezem i dziecmi.MAZ POLAK.Nie wyciskam lez baranie tylko chcem ci prostaku ze twoja myslenie jest plytkie.

Gość do uselessss
i wszytsko jasne. ci co wyzywaja od zdzir itd. sa poprostu sfrustrowani brakiem partnerki albo maja malego. brak kobiety zwalaja na to, ze one wola obcokrajowcow buahahhahahhaa:-D

Gość anecior
rolnik idz na inne forum,grzecznie prosze

Gość sam pierdolisz
dlaczego jest plytkie? bo nie mile i nie popularne? bo mowie cos o czym nie chcesz wiedziec? to zenada! zwiazki miedzynarodowe nie podlegaja ocenie tylko wtedy kiedy obie strony zwiazku sa z podobnie bogatego kraju! inaczej wiadomo czym to smierdzi i nie przytruwaj ze jestes taka super ekstra, bo nie jestes! a kobiete mam, dziekuje za troske!

Gość sam pierdolisz
zygac sie chce bo jest ciagle to samo myslenie, ze polacy powinni klaskac w rece na kazde gowno. a jak mamusia i tatus angola? tez klaszcza? czy moze mu szepcza w uszko ze sobie wzial dziwke z europy wschodniej ktora leci na jego obywatelstwo i pieniadze? bo to tez znam. podkreslam nie teoretyzuje, same autentyczne przypadki!

Gość anecior
a co mnie to obchodzi facet,atakujesz mnie to sie bronie.odwal sie i idz do swojej laski jak jestes szczesliwy.daj popisac madrzejszym I NA TEMAT.

Gość sam pierdolisz
bylo na temat, co ja moge poradzic ze masz taka ciote ktora nie umie sama o siebie zadbac, ze zadajesz pytanie na erotycznym co Twoj zafajdaniec moze robic w Polsce? niech lepiej klepie te koperty w Anglii!

Gość anecior
TY KOLES JAKIES MASZ WYBOROWE TOWARZYSTWO SKORO ZNASZ SAME PRZYKLADY ZE POLKA Z OBCOKRAJOWCEM TO TYLKO DLA KASY.A TESCIOW MAM OK,NIGDY MI NIE DALI ODCZUC ZE JESTEM GORSZA.ALE ZA TO TY DZIS PKAZALES KLASE

Gość ktos kto wie
kolego ciota to ty

Gość sam pierdolisz
wylacz capsa bo to wbrew netykiecie! a no rozne przyklady znam. np. taki ze ze panienka w Anglii wziela sobie hiszpana, taki byl jurny ze jej dziecko zrobil i zostawil z podkulonym ogonem wrocila do polski, ale dziecku dala na imie samantha czy jakos tak:D a klase to ja pokazuje codziennie, a tutaj jestem bez poprawnosci politycznej i pisze co mysle!

Gość anecior
klepiesz to ty dzis

Gość sam pierdolisz
sorry to nie ja pracuje na poczcie:D

Gość anecior
patrz zebys ty swojej nie zrobil,bo szkoda dziecka jak glupote po tobie odziedziczy

Gość anecior
to nie poczta prostaku,a moze napisz co ty robisz

Gość sam pierdolisz
jak zrobie to bede szczesliwym tata! dlaczego oceniasz moja inteligencje skoro mowimy o ocenach moralnych? uwazam ze sie szmacisz, to moja opinia, co to ma wspolnego z inteligencja? zapewniam ze mi jej nie brakuje co wielokrotnie juz udowadnialem sobie i innym. znowu taki poglad, ze jako polak nie mam prawa do radykalnych pogladow? tylko niemcy i angole maja prawo tak?

Gość sam pierdolisz
nie twoja sprawa co robie! glupie pytanie na forum, jestesmy anonimowi!

Gość anecior
no ty napewno bedziesz szczesliwy ale czy to dziecko skoro ty jestes taki staroswiecki i powierzchowny

Gość sam pierdolisz
staroswiecki? eheheheeheh:) oj i znowu ten sam glupawy poglad:) kobieto! wiesz co irlandczycy mowia o polskich kobietach? zapewaniam Cie ze nie przebieraja w slowach, wiem z pierwszej reki, kobiety ktora niedawno wrocila z belfastu! staroswiecki bo widze cos niewlasciwego w rozkladaniu nog przed obcokrajowcami w podejrzanym kontekscie?

Gość anecior
ANONIMOWY!!patrzcie jaki tepak. To po co atakujesz ludzi i wyzywasz. Gdies mam to co myslisz o zwiazkach z obcokrajowcami

Gość sam pierdolisz
tepak? jezu jaka Ty jestes tragiczna! sluchaj to ze Ci sie nie podoba to co mowie to nie znaczy ze jestem "tepy", pamietasz jeszcze polski, bo mam wrazenie ze nie wiesz do konca co gadasz!

Gość sam pierdolisz
a propos dzieciatko bedzie polakiem czy angolem? pewnie angolem, bo tatus nie pozwoli:)

Gość anecior
ja juz ci bardzo dziekuje za rozmowe.ok wygrales,jestem zdzira i juz o to ci chodzilo?tylko nie zycze ci kiedys w zyciu zeby ciebie ktos tak osadzal jak ty mnie dzis.zegnam.P.s.ja bardzo szanuje polki i polakow i moj facet tez.Dobranoc