Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The New One

Co mi jest??

Polecane posty

Gość The New One

Od dluzszego czasu mam straszne bole glowy. Trwaja kilka dni pozniej okolo miecha przerwy i znow to samo. Nie mam czasu aby isc do lekarza. Moze ktos wie o co chodzi??

Gość Moze to na tle nerwowym.
Masz stresujaca prace? Mi pomogl dopiero neurolog. Bralam przez jakis czas krople zalecone przez tego lekarza. Po zakonczeniu kuracji nawet sie poprawilo. Ale najlepiej dziala spokoj w pracy. A to mozna znalezc.

Gość a mialo byc tak pieknie...
moze za duzo bez nakrycia glowy na sloncu przebywasz i wiesz , udar

To nie przez prace... mam prace ale zaczelo sie jak jeszcze nie pracowalem. Poza tym praca nie jest stresujaca wcale. Kurde juz nie wiem co mi jest... Nie mam czasu isc do lekarza...

Gość a moze po prostu
te bóle nie maja ze soba nic wspólnego? Teraz moze Cie boleć od słońca, a wczesniej moze był to brak witamin, czy jakies osłabienie. Moze poczeakaj aż skończą się te upały. Jesli bóle bedą znów powracac to wtedy idż do lekarza. To moze byc zwiazane tez z wada wzroku lub zbytnim napinaniem mieśni karku

poczytaj o migrenowych bolach glowy - szczegolnie jesli jestes kobieta ktora dopiero zaczela miesiaczkowac... :) U mnie wlasnie burza hormonalna powoduje migreny i raz-dwa razy w miesiacu glowa mnie boli przez jakies 3 dni za kazdym razem. Boli jednostronnie (czasem zmienia strone ale u mnie najczesciej po lewej), mam swiatlowstret (ostre swiatlo bardzo razi, wrecz boli), czasem mdlosci, ogolnie jestem nadwrazliwa na dzwieki, zapachy, wszystko doslownie... Trzeba isc do lekarza (neurologa) bo moze to byc cos niebezpiecznego - ja mialam robiony rezonans magnetyczny glowy ale nic nie wykazal - po prostu mam migreny i tyle... Z domowych sposobow - swietnie dzialaja oklady z lodu na glowe - niestety trzeba je tam trzymac non stop. Z lekow bez recepty na mnie dziala Neurofen forte (i nic innego) a i to nie zawsze... kazdy migrenowiec ma swoj lek jednak bo na kazdego dziala cos innego. Upaly tez u mnie wywoluja migreny, tak jak i odwodnienie wiec pij duzo, duzo wody! Mam nadzieje ze to nie migrena bo to taka do bani sprawa ze na sama mysl mi niedobrze... Pozdr