Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona ...

Nie mam okresu przez kilka miesięcy. Pomóżcie

Polecane posty

Kochane, mam bardzo duze przerwy w okresie. ostatnio miesiaczke miałam w grudniu, potem dopiero po kilku dniach w czerwcu, po użyciu ok 20 tabletek Luteiny. Od czerwca znowu nie mam. Okres mam od 4 lat. Chodze do ginekologa, ale neistety na niczym sie nie zna. Było podejrzenie chorobvy tarczycy, lecz to nie to. Czy któras z was ma lub miała taki problem, i moze wie od czego to zalezy? Prosze o rady! P.S. narazie zmiana lekarza nie wchodzi w grę.

Gość anii
a robiłaś badania? musisz się gruntownie przebadać.

nie, badań nie robiłam bo lekarka mi takich nie przepisała. A ona powinna wiedziec najlepiej co mi jest. jutro akurat mam wizyte. moze cos..wymysli... :(

Gość anii
ile masz lat? kurczę masz spore przerwy z okresem, myślę że w takim wypadku badania powinno się zrobić.

Gość anii
podobno jeszcze w wieku 17 lat, to może tak być, chociaż 4 lata, to już sporo i powinno Ci się ustabilizować. od początku masz nieregularny?

wczesniej były to....miesiąc, max 2 a teraz? prawie pół roku... Słyszałam ze na początku bywa róznie, ale po 4 latach to powinno byc juz w porządku

Gość anii
masz jakieś zaburzenia hormonalne. a nic Cię nie boli, jajniki? możliwe, że to nic poważnego i krótkie leczenie powinno pomóc.

Gość kochana bez ...
Kochana napisz szczerze, czy masz anoreksje lub zaburzenia zywieniowe? Albo duzy stres? Wtedy to normalka. Ale jesli sciemniasz, tylko po to by sobie popisac i potwierdzic swoja racje czyims tekstem, popelniasz duzy blad - moze zyciowy.

nawet dzieki tej LUTEINIE miałam miesiaczke prawie bezbolesną, a zawsze zwijałam sie z bólu.. :(

wiesz co..ja Ci tu nie kazalam wchodzić. Nie toleruję zadnych ,, wyrzutów sumienia\" co sie b czesoto zdarza na forum. A anoreksji nie mam i mi nie grozi przez min. 2 lata! Jutro mam wuzte- moze dostane skierowanie na jakies badania.. :(

A...no i stres miałam ale w czasie szkoły ( do maja) wiec...potem powinnien sie pojawic

Gość anii
wiesz ja mam koleżankę która ma 25 lat i tak ma jak ty, także to od wieku nie zależy chyba do końca, po prostu masz wachania hormonów. no ale badai trzeba zrobić, bo możesz miec problemy z płodnością. bo jak ktos ma od poczatku bardzo nieregularne, to czasem tak jest, że tak ma i nic mu nie jest. no ale Ty miałaś regularne w miarę na początku.

Gość ktosssj
ja mam teraz problem.tzn bralam tabsy przez rok.potem po odstwieniu mialam co 2 miesiace okres wiec po 2 takiej miesiaczce poszlam do gina dal mi luteine i tak mi ja dawal przez 5miesuecy noi narobil niezle bo teraz odstawilam wszystko i czekam drugi miesiac!!!i nic choc zle sie czuje tzn taj jakby przed okresem bo brzuch pobolewa piersi mnie bola ale nie w dodtyku tylko tak co czas noi rozdrazniona cholernie jestem.nie wiem czekam!!uznalam ze wiecej nie bedzie mnie szpryvowac

Witajcie. własnie przed chwilką wróciłam od lekarza- znowu Luteina. Przecież całe życie nie mogę jej brac... czy nie ma jakiegos innego sposobu prócz Luteiny na wywołanie miesiączki lub czy jest jakis inny lek ?

Gość anii
i co dalej nie dostałaś skierowania na badania? jak tak to musisz zmienić lekarza.

No własnie nie. narazie nie chciałam o tych badaniach wspominac ale przy nastepnej wizycie.. Narazie ,, Luteina i zobaczymy\" :/ Szkoda słow...

Gość a nie schudlas duzo ostatnio
moja koleżanka tak, odchudzala się i odchudzala, schudla cos z 10 kilo prawie, okresu nie miala 4 miesiace i okazalo się ze ma anoreksje ;/

Gość ja mam 26
lat, ostatnia przerw między @ to ponad 2 miesiace... musze sie wybrac do lekarza, ale jakos ciagle zwlekam

Gość ja mam 26
wiesz, jak byłam młodsza to zdazało sie nawet ponad pół roku, teraz sie wyregulował 3 -4 miesiace co 31 dni a pozniej wyskok, ze 2 miesiace bez... dziwne

Gość he phe

ale najbardziej boje sie zeby nie było problemów z płodnością potem.. :(

Gość ja mam 26
myslisz, ze moga byc... ja myslałam, ze taki "moj urok"

Gość JA TEZZZZZ
ona -----> moze masz PCO???????????

Gość co to jest PCO