Ona ... 0 Napisano Lipiec 20, 2006 Kochane, mam bardzo duze przerwy w okresie. ostatnio miesiaczke miałam w grudniu, potem dopiero po kilku dniach w czerwcu, po użyciu ok 20 tabletek Luteiny. Od czerwca znowu nie mam. Okres mam od 4 lat. Chodze do ginekologa, ale neistety na niczym sie nie zna. Było podejrzenie chorobvy tarczycy, lecz to nie to. Czy któras z was ma lub miała taki problem, i moze wie od czego to zalezy? Prosze o rady! P.S. narazie zmiana lekarza nie wchodzi w grę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Lipiec 20, 2006 a robiłaś badania? musisz się gruntownie przebadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 20, 2006 nie, badań nie robiłam bo lekarka mi takich nie przepisała. A ona powinna wiedziec najlepiej co mi jest. jutro akurat mam wizyte. moze cos..wymysli... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Lipiec 20, 2006 ile masz lat? kurczę masz spore przerwy z okresem, myślę że w takim wypadku badania powinno się zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 20, 2006 teraz 17, a okres mam od 4 lat.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Lipiec 20, 2006 podobno jeszcze w wieku 17 lat, to może tak być, chociaż 4 lata, to już sporo i powinno Ci się ustabilizować. od początku masz nieregularny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 20, 2006 wczesniej były to....miesiąc, max 2 a teraz? prawie pół roku... Słyszałam ze na początku bywa róznie, ale po 4 latach to powinno byc juz w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Lipiec 20, 2006 masz jakieś zaburzenia hormonalne. a nic Cię nie boli, jajniki? możliwe, że to nic poważnego i krótkie leczenie powinno pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 20, 2006 nie...wszystko ok :/. nic nie zauwazyłam. :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochana bez ... Napisano Lipiec 20, 2006 Kochana napisz szczerze, czy masz anoreksje lub zaburzenia zywieniowe? Albo duzy stres? Wtedy to normalka. Ale jesli sciemniasz, tylko po to by sobie popisac i potwierdzic swoja racje czyims tekstem, popelniasz duzy blad - moze zyciowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 20, 2006 nawet dzieki tej LUTEINIE miałam miesiaczke prawie bezbolesną, a zawsze zwijałam sie z bólu.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 20, 2006 wiesz co..ja Ci tu nie kazalam wchodzić. Nie toleruję zadnych ,, wyrzutów sumienia\" co sie b czesoto zdarza na forum. A anoreksji nie mam i mi nie grozi przez min. 2 lata! Jutro mam wuzte- moze dostane skierowanie na jakies badania.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 20, 2006 A...no i stres miałam ale w czasie szkoły ( do maja) wiec...potem powinnien sie pojawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Lipiec 20, 2006 wiesz ja mam koleżankę która ma 25 lat i tak ma jak ty, także to od wieku nie zależy chyba do końca, po prostu masz wachania hormonów. no ale badai trzeba zrobić, bo możesz miec problemy z płodnością. bo jak ktos ma od poczatku bardzo nieregularne, to czasem tak jest, że tak ma i nic mu nie jest. no ale Ty miałaś regularne w miarę na początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 20, 2006 I... jednak nikt nie był w takiej sytuacji jak ja.. ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 20, 2006 dziekuje Anii.. :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktosssj Napisano Lipiec 21, 2006 ja mam teraz problem.tzn bralam tabsy przez rok.potem po odstwieniu mialam co 2 miesiace okres wiec po 2 takiej miesiaczce poszlam do gina dal mi luteine i tak mi ja dawal przez 5miesuecy noi narobil niezle bo teraz odstawilam wszystko i czekam drugi miesiac!!!i nic choc zle sie czuje tzn taj jakby przed okresem bo brzuch pobolewa piersi mnie bola ale nie w dodtyku tylko tak co czas noi rozdrazniona cholernie jestem.nie wiem czekam!!uznalam ze wiecej nie bedzie mnie szpryvowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 21, 2006 Witajcie. własnie przed chwilką wróciłam od lekarza- znowu Luteina. Przecież całe życie nie mogę jej brac... czy nie ma jakiegos innego sposobu prócz Luteiny na wywołanie miesiączki lub czy jest jakis inny lek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Lipiec 21, 2006 i co dalej nie dostałaś skierowania na badania? jak tak to musisz zmienić lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 21, 2006 No własnie nie. narazie nie chciałam o tych badaniach wspominac ale przy nastepnej wizycie.. Narazie ,, Luteina i zobaczymy\" :/ Szkoda słow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie schudlas duzo ostatnio Napisano Lipiec 21, 2006 moja koleżanka tak, odchudzala się i odchudzala, schudla cos z 10 kilo prawie, okresu nie miala 4 miesiace i okazalo się ze ma anoreksje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 21, 2006 no włąsnie nie.... nani 0,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 26 Napisano Lipiec 21, 2006 lat, ostatnia przerw między @ to ponad 2 miesiace... musze sie wybrac do lekarza, ale jakos ciagle zwlekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 21, 2006 no ja ostatnio miałam 5 m-cy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 26 Napisano Lipiec 21, 2006 wiesz, jak byłam młodsza to zdazało sie nawet ponad pół roku, teraz sie wyregulował 3 -4 miesiace co 31 dni a pozniej wyskok, ze 2 miesiace bez... dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona ... 0 Napisano Lipiec 21, 2006 ale najbardziej boje sie zeby nie było problemów z płodnością potem.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 26 Napisano Lipiec 21, 2006 myslisz, ze moga byc... ja myslałam, ze taki "moj urok" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JA TEZZZZZ Napisano Lipiec 21, 2006 ona -----> moze masz PCO??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to jest PCO Napisano Lipiec 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach