Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boroczka

Miałam grzybice.Skonczylam leczenie,dlaczego tak bardzo piecze podczas stosunku?

Polecane posty

Gość boroczka

Dziś się rozpłakałam:( Zakładam nowy temat bo gdybym zapytała o to na temacie grzybica pochwy nikt by mi nie odpisał :( Bo juz nie raz o cos pytałam i echo :(

nie wyleczyłaś się jeszcze najwidoczniej..potrzebna ci druga kuracja, być może silniejsze leki, koniecznie idź do ginekologa, wiem, bo tyż miałam :classic_cool:

Gość boroczka
Jezu,tak mi zle.Ile można sie leczyc? Ile mozna bez seksu wytrzymac ?:) Ja chce do lóżeczka z moim skarbem :P

Gość cilest21
a moze dlatego ze te leki hmmm jakby cos wyzeraja i mozesz byc troszke podrazniona w srodku? w sumie tez tak mialam, ale z czasem przeszlo mi bez zadnej kuracji

Gość nic nie wyżerają
po prostu się nie doleczyłaś.

a bylas dosc podniecona kiedy w ciebie wszedl? kiedys tez mialam podobna sytuacje(grzybica i zero seksu przez ladnych pare miesiecy) i kiedy bylam juz zdrowa to tak bardzo sie obawialam,tak bardzo traktowalam seks jako wyzwanie,ze zapomnialam w ogole ,ze powinnam sie podniecic . probowalam stosunku praktycznie na sucho i dziwilam sie,ze piecze.nic mi juz nie bylo,ale psychika nie taka.sporo czasu minelo,zanim zaczelam sie normalnie podniecac i spontanicznie kochac:-(

Mysle, ze powinnas zapytać o to swojego ginekologa. Moze powinnas zastosowac mocniejsze abtybiotyki? Mi za pierwszym razem lekarz podal za slabe tabletki, nie pomogly, wiec potem potraktowal to troche ostrzej i wszystko zniknelo. Niestety - grzybica ma nawroty :( Czasem bez powodu, zdaje sie...:/