Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolka_fiolka

justina bańka chińska-help!!!!

Polecane posty

Gość fiolka_fiolka

hej! chciałm z tobą pogadać na temat bańek chińskich - a chyba jesteś jedyną osobą, która tak dużo o nich wie A mainowicie - czy roztęy powinny podchodzić czerwonymi wybroczynami -czy można się masować przy pękających naczynkach -jak długo powinien trwać taki masaż -czy powinien on raczej boleć -czy im większa "siła ssania" tym lepiej -zauważyłam że robią mi się małe śniaki na nogach od tego masażu to na razie tyle. liczę że rozwiejesz moje watpliwości:0) pozdrawiam serdecznie fiolka

Gość kosmeticzka
zapomnij o stosowaniu bańki jeżeli masz tendencję do naczynek...tylko pogorszysz sprawę

Gość fiolka_fiolka
nie mam teendencji - mam w ktylko w kilku miejscach (4)pęknięte lekko

Gość kika 087
hej może ja nie jestem poinformowana jak bańieczka bo tylko ona tyle wie na ten temat ja masuje sie bańkami od tygodnia też mam śiniaki ale nie przejmuej sie tym zbytnio jak sie masuje to musz powiedzieć ze to boli troche czasem nawet więcej niż troche ( lekko powiedziane) hihihihi po masażu robio sie te rozstepy czerwone bardzo a niektóre tez podchodzo wybroczynami ale banieczka mówiła że to dobrze bo sie wtrdy regenerujo te rozstepy i wtedy najlepiej do tych masażyków używać jakiegos kremu przeciw rozstepow choć ja używm zwykłego balsamu nawilżajocego zeby tak nie bolałao a rano sie smaruje serum przeciw rozstepom co do naczynek tez mam pare peknietych chyba jedno na udzie i ze dwa na łydce wiec jeśli ty tez masz podobnie to nie powinno być problemow chyba ze masz tendencje to tych naczynek to wtedy lepiej zrezygnować ja osobiści dla tycg dwoch małaych naczynek nie mam zamiaru rezygnowac bo przy okazji tych rozstepo zmiejsze sobie celuliyt a on jest duzo bardziej widoczny od tych naczynek 2. :)