Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozetke131

Biorę Marwelon-znacie to?

Polecane posty

Gość Rozetke131

Nie mam po nim,żadnych skutków ubocznych.Może któraś z was go także stosuje?

Gość mmx
mam dwa opakowania marwelonu do odprzedania.jezeli jestes zainteresowana podaje maila martha_1983@o2.pl

Gość Karinnka
Ja tez biore Marwelon. W miedzyczasie próbowałam yasmin, ale powróciłam do tych. Dla mnie sa lepsze

Gość elzaa
ja brałam Marvelon przez 5 lat- teraz świadomie odstawiłam. ZAuważyłam ze większość dziewczyn bierze Cilest, a mi mój gin przepisąl Marvelon. Świetne tabletki! Zero skutków ubocznych, no ale może to zależy też od organoizmu... ja się po nich suuper czułam ;)

Gość dudus
zaczynam brac marwelon ale nic konkretnie nie wiem pomozcie powiedzcie wszystko co wiecie prosze

Gość mama46
Biorę marvelon od 15 lat. Świetne tabletki ale dla młodych kobiet. U mnie po tylu latach wystąpiły skutki uboczne-typu: nadmiar estrogenu, torbiele piersi(a miał mnie chronić) mięśniaki macicy,złe samopoczucie, bóle migrenowe głowy,zatrzymanie wody w organiźmie ( co za tym idzie opuchnięte nogi i bolące),zwiększona krzepliwość krwi,nadciśnienie tętnicze,napady złości no i nadmierna wrażliwość..... Gdy zaczynałam brać Marv... lekarze nie przywiązywali wagi do dokładnego zbadania kobiety i dopasowania dla niej odpowiednich tabletek. Teraz płacę za tą niewiedzę.Mam problem z nadwagą,której ciężko jest mi się pozbyć. Za nim weźmiecie jakieś tabletki---- dokładnie się zbadajcie, nie każda pasuje do organizmu.I nie każdy lekarz podchodzi do tej sprawy poważnie.Pozdrawiam.

Gość ja tez marvelon
to jak dla mnie najlepsze tabletki! lekarz mi je przepisał jak po harmonecie dostałam plamien. Po marvelonie czułam sie ok i bez plamień.. teraz jestem w ciązy wiec nie biore ale jak urodze i skoncze karmic napewno poprosze o recepte na nie.