Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anetka.

Jajniki polisystyczne. Pomocy!!!

Polecane posty

Czesc. Może jeszcze jakaś dziewczyna zechce sie podzilić z nami wiadomościami na temat jajników policystycznych.

Czy jest jakaś dziewczyna co zazywała luteinę? Na który dzień wystąpiała u was miesiączka od jej zażywania? Bo ja biorę 9 dzień i nic nie ma a miała pokazać sie około 10 dnia tak mi mówiła ginekolog.

ja mam pco i 8 miesieczna dziewcczynke za soba co się w kojcu bawi chodziłam do jednego lekarza przez dwa lata wmawiał mi problemy z niepłodnoscia pamietam jego słowa pani zapomni o dzieciach moze sie nie udac po tych dwóch latach zrezygnowałam z jego leczenia brałam 5 lat diane 35 a podobno mozna co najwyzej 3 poszukałam innego lekarza który zrobił mi wszytskie badania hormonów i okazało sie że jest pco ale tez prolaktyna za wyskoa i po obnizeniu prolatyny braomenrgonem w pierwszym miesiacu zaszłam juz w ciazę jakbys miala jakies pytanka pisz na maila kobiety z pco zachodza w ciaze to nie jest tak że kazda z nich nie ma dzieci

Gość bassi77
prócz wyżej wymienionych leków brałam tez luteinę od 15 dnia cyklu az do wystąpienia miesiączki.Okres miałam ok 29 ,30 dnia cyklu,wtedy odstawiałm luteinę .W żadnym wypadku się nie poddwaj .Jestem dowodem na to , że my też możemy doczekać się potomstwa.Ja chciałam się poddać,a teraz gdy patrzę na moją Agatkę to wiem że było warto walczyć.Powodzenia

jestem ciekawa czy jest taka możliwościż iz mimo zazywania luteiny można nie dostać okresu? Może któras z was coś o tym wie

Witajcie :) u mnie tez pare lat temu lekarz stwierdzil pco a dzis jestem w 15 tc. Oczywiscie bez leczenia hormonami sie nie obylo, ale teraz jestem przeszczesliwa!!!!!! Pozdrawiam i zycze szczescia :)

tak długo musiałas sie leczyć Az parę lat. Mając na myśli hormony myslałaś o pigułkachjaantykoncepcyjnych?

Jak to nie miałaś okresu rok. Nie byłas z tym u ginekologa????????????

Gość zzzaaaa
dziewczyny!każdy lekarz mówił mi że mam pco i będa problemy z zajściem w ciąze.było leczenie Diane,Androcurem,zle wyniki ,brak okresu,torbiele,zalamki i odpuścilam sobie,,,zaczelam brać tabl Jeanine żeby nie robily się te paskudne torbiele.wyszłam za mąż,odstawilam tabletki i przez 6 m-cy się bardzo staralam o dzidzie i nic.Znowu odpuścilam i ŚĄ DWIE KRESKI.bylam u ginekologa i mam na usg dowód ,że jestem wciąży:)Nie załamujcie się.....inie poddawajcie.widocznie można zajść w ciąże z tą pzrypadłością :)

Gość rzęsa
anetka mozesz podac mi ta diete, po ktorej bylo 5 ciąż ja mam otylosc i pco wiec moze ta dieta i pomoze ?????????/dziekuje