Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarada

Czemu faceci są ślepi!!Kiedy ich dziewczyny chorują na anoreksje!!Czemu do tego

Polecane posty

Gość jednak strzasznie pierdolicie
ja waże 51 kg i mam 170cm wzrostu. Jeszcze chcę się odchudzać, uważam, ze jestem gruba, mam cellulit, fałdy na brzuchu i w ogóle, nie mam chcęci jeść, a czasami jak patrzę się na jedzenie i jedzące osoby, to robi mi się niedobrze:o Mam bardzo szczupłego chłopaka, on waży 64kg a ma 178cm wzrostu. Oprócz tego ciągle mi mówi, że jestem najpiękniejsza, szcupła, śliczna, jest zachwycony wszystkim. A ja się i tak odchudzam. WIdzi, że jestem nieszczęśliwa jak zjem za duzo i po prostu chce, żeby tak nie było. Bo jak trochę shcudne, od razu jestem inna, przestaje się martwić i marudzić, stresowac jedzeniem. WIdzę, ze wypowiadacie się na tematy o których nie mcie pojęcia, przerzucacie się stereotypami, i w dodatku jesteście święcie przekonane o swojej racji...

Gość jednak strzasznie pierdolicie
ps. ja to ni9e ten pan od pierdolenia, któremu zarzucacie wyzywanie od knurów, jestem kobietą ofkors:)

Gość ale znowu pierdolicie
po pierwsze nie wyzwalem tu nikogo od knurow....ale od tepot juz musialalem....bo same czaely szachowac wyzwiskami...moze na twoim przykladzie przekonaja sie ze to nie jest w wiekszosci wina faceta ze jego dziewczyna choruje....

widze ze szanowne panie nagle ucichly........bo nie ma juz na kim psow wieszac...

Gość ja mala
jestesmy piękne wiec co mamy wiecej mowic ?

wielce madry argument

A ja szczerze mowiac mam w dupie anorektyczki i tyle..do nich i tak nie trafi,ze są chore itd...ich zycie ich bol..... ja przy 173 waze 48kg, jem ok.1700kcal tym wiekszosc slodyczy,mimo to w udach mam 49 cm w talii 67 brzuch troche tlusty i lekki cellulit i pierdole to,...nie cwicze bo mi sie nie chce....jak juz pojde na silke to z tego powodu byw zmocnic kondycje i kregoslup. glodzic sie nie bede bardziej i wpierdalac slodycze bede zamiast zdrowych warzyw i owocow... dobrze mi z tym i tyle... ato,ze jedna wycienczona pizda z drugą lub jakis fiut zasrany powie,ze powinnam schudnąc to obrzuce go takimi epitetami ,ze padnie:>

Gość zgadzam się z opinią
Furious and Deadly.Njaważniejsze jets aby dobrze czuc sie we wlasnym ciele i nie dmawiać sobie przyjemnosi,zcie jest za krotkie aby caly czas jechac na kielkach,marchewce i liściu słaty;-oNie nalezy nadmiernie sie obzerac ale nie nalezy tez wszystkiego sobie odmaiwac.WSZYSTKO Z UMIAREM!!!I nie mozna przejmowac sie opiniami innych,gadaniem facetow,jak ktoś C wmawia że masz schudna pomimo iz jestes szczupal olej go!!!Ty sama wiesz jaka jestes,najwazniejsze to byc soba,dobzre si czuc we wlasnym ciele,zdrowie jest waznijeszy niz koscista sylwetka!A trudno byc zdrowym jak si calymi tygodniami glodzi:-o

ot co...owszem czasem przez pare dni jem 1200 ale po to gdy wyjezdzam na pare dni bym se mogla wiecej tych przyjemnostek w postaci pizzy, frytek itd....zjesc z czystym sumieniem :P :classic_cool:

Gość filigranowas
jednak starsznie pierdolice wobec teg masz anoreksje skoro kazdy zjedzony kase przyprawia cie omdłosci i jeszcze jak widzisz jak ludzie jedza to ci niedobrze po to mamy zeby zeby gryzc cos i jesc i jedzenie jest jednym z elementow zycia a Ty nie mozesz sie z tym pogodzic a twoj facet wie, ze mozesz miec problemy z zajscie w ciaze z takim jedzeniem? a ja patrze z obrzydzenie na dziewczyny , ktore siedza na imprezie i ani nie zjedza nic ni nie wypija alkoholu bo ma kalorie!!1nie odzywaja sie nic a jak juz to gadaja oo zdrowej zywnosci i o tym jakie sa szczupłe sa nudne i nie znaja sie na zartach a jak ktos im powie ze sa grube ja słon to biora to na powaznie!!a przeciez czasem ktos po prostu zartuje nieznosze takich nudnych zasusznych lasek nie maja w sobie zycie, nie bawia sie na imprezach tylko licza kalorie zycie jest za krotkie zeby sie umartwiac

Gość filigranowas
"czasami jak patrzę się na jedzenie i jedzące osoby, to robi mi się niedobrze"-to jest powazny problem człowiek nie zyje po to aby jesc ale je po to aby życ... wiesz ze mozesz umrzec śmiercia głodowa z własnej winy jak nie bedziesz nic jadła na koncu nawet kroplowke bedziesz sciagac w szpitalu jak bedziesz wazyc 26kg czyli wystarczaja chuda bedziesz jak dla siebie:)

Gość filigranowas
jednak strasznie pierdolici widze ze masz powazny problem:(

taaa.tyle,ze ona nie zdaje se z tego sprawy..zapewne nas z a to zjedzie,ze jej sie w zywot wpierdalamy i takie tam..choc to jej zycie i jej cierpienie...moze kiedys sie ocknie... tyle,zeby zrzucic cellulit i faldy wystarczy unikanie slodkiego ,tlustego i sport a nie glodowka........ :> :classic_cool:

Gość tatattataattta
po 1 czesto anoreksja nie jest przez facetow ale przez innne problemy np w domu i nie wyzywajacie dziewczyn chudych od anorektyczek bo nie kazda koscista dziewczyna ma anoreksje!

Gość sfety
upupupupup iks iks

Gość sssssssssssssssss
uwazam ze autorka ma racje faceci sa ślepi

Gość papapa
mysle ze tak winika z niewidzeny o anoreksji panowie nie wiedza skad sie bierze sie anoreksja i co to w ogole jest za choroba

Gość papapaass
cytat z forum anoreksja i bulimia Temat: Waga a chłopak wysłane przez Rozalka dnia 2006-07-22 21:28:27 [Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4] Pierwsze zaburzenia związane z odżywianiem miałam w 2 klasie gimnazjum,czyli 3 lata temu. Tamten okjres był bardzo ciężki ze względu na pewne rodzinne wydarzenia... :( Potem poszłam do liceum; zmieniłam styl i zaczęłam zwracać uwagę na to co noszę i jak wyglądam. Poznałam pewnego chłopaka. I chociaż on chyba nigdy nie był zainteresowany związkiem ze mną na poważnie, wszystko i tak byłoby pięknie.. gdyby... Nie zaczął narzekać,że za dużo waże. Od tego czasu schudłam jakieś 10 kg... A on nadal mówi,że to za mało. Wiem,że dokładnie tak samo mówił swojej eks ( bardzo szcupła dziewczyna zresztą :/). Wszyscy mi mówią,że ok wyglądam, mam zgrabną figurę i szczupłe nogi... A ja nie umiem zaprzestać diety... Wszyscy już mają dość mojej obsesji, a ja nawet nie mam z kim pogadać. Moja przyjaciółka, która się teraz leczy z any uważa mnie chyba za zło wcielone, a przecież to ona nauczyła mnie jak się odchudzać, głodować i rzygać :( Co robić? Dać sobie z gościem spokój? Cały czas jestem niezadowolona ze swojego wyglądu. Czasem nie wychodze na zewnątrz tak bardzo się wstydzę jak wyglądam... Wszyscy myślą,że jest dobrze... A mnie mają za zakochaną w sobie... :(

Gość kamillllka
ta dziewczyna powinna rzcic tego kolesia w pizdu:-PPojeba wpedza ją w anoreksję:-ociekawa jestetem tylko cyz on wyglada idealnie jak Mister Universum:-P

Gość ADSRR
podejrzewam wrecz ZE ON JEST BRZYDKIM GRUBASEM Z PRYSZCAM I TYLKO LECZY SWOJE KOMPLEKSY NA NIEJ I WYZYWA SIE TYLKO NA NIEJ PRZEZ SWOJE KOMPLEKSY!!!

Gość tytytyttyty
173 i waga 48 to lekka przesada! dla mnie jestes zbyt szczupla, to ja mam 160 i waze 45 i wszyscy mowia miz e powinnam przytyc , chcialabym ale jakos mi to sie nie udaje!

Gość olkhoh
bo furius ma anoreksje

Gość papapbaba
olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje olkhoh bo furius ma anoreksje

Gość wrr
furius ma furie

Gość asdsaert
furius are you here?

Gość panterka84
Obsesja na punkcie odchudzania to nasz damski wymysł , kosciste kobitki na poczatku pojawialy sie na wybiegach i w gazetach bo ktorys z psychopatow projektantow wymyslil ze taki bedzie trend ,my normalne dziewczyny hcemy wygladac jak gwiazdy z okladek i wybiegow chosc wiekszosc z nas nigdy gwiazda ekranu czy wybiegu nie zostanie,czesc z nass mysli ze jak bedzie chudsza to choc troche bedzie przypominac modelki z gazet,ze bedzie pekniejsza.Wiekszosc facetow kosciotrupow nie lubi ale jesli dzieczyna wciaz marudzi ze jest za gruba a facet wciaz jej mowi ze jest piekna ,a ona dalej sie odchudza to trudno sie dziwic ze chlopaki daja sobie spokoj.Traktuja to jako nasze male kobiece zboczenie .Wiekszosc facetow z tego co zauwazylam zawsze namawia swoje dziewczyny zeby jadly mimo ze zwykle odmawiaja.Sa jednak tez przypadki porypancow ktorzy wielbia anorektyczki-zapewne sami maja kompleksy i takich trzeba tepic,szczesliwie to mniejszosc. jesli zas chodzi o naprawde nieziemsko chude dziewczyny to rowniez uwazam ze wtedy trzeba taka zaciagnac do lekarza nawet sila i facet ktory tego nie zrobi nie kocha kobiety naprawde.

Gość sdf
masz racje!!

Gość ewqe
bo oni lubia chude laski dlatego ciesza sie ze sie odchudzamy