Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wlasnie sie zastanawiam

do facetow - sex z dziewica

Polecane posty

Go艣膰 Bronis艂aw z Czester
A Ty dziewica jestes?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dziewica sk膮din膮d
ale troch臋 to dziwne; pisze " tak, to w艂a艣nie TEN" a p贸藕niej dodaje "a jak mu si臋 nie podoba, to zawsze mo偶e sobie znale藕膰 inn膮". To偶 to paradox. p.s. po wnikliwszej analizie stwierdzam, 偶e 3 m-ce. Tak, to moje ostatnie zdanie:P. Nooo chyba, 偶e bym go b. kocha艂a-sk艂onna by艂abym poczeka膰 4.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j ch艂opak czeka
No nie jestem gotowa. Kiedy艣 w og贸le nie rozwa偶a艂am czego艣 takiego jak przespanie si臋 z kim艣. Ale teraz wiem, ze b臋d臋 w ko艅cu musia艂a to zrobi膰:o No i wiem, ze zrobi臋 to z nim... Z jednej strony chce, ale z drugiej nie rozumiem po co mam si臋 m臋czy膰, sprawiac sobie b贸l i robi膰 co艣 tak dziwnego, skoro jednym palcem mog臋 sobie sprawi膰 niezemska przyjemno艣膰, w og贸le nie wk艂adaj膮c go nigdzie:o Dochodzi jeszcze taki problem, 偶e nie chce dziecka. Nie chce by膰 w ci膮偶y. W og贸le. Strasznie si臋 tego boj臋. W og贸le nie znosz臋 lekarzy a porodu bym po prostu nie prze偶y艂a. Wola艂abym urodzi膰 sama na polu ni偶 w szpitalu:o W dodatku mam nieregularny okres, straszliwe b贸l miesi膮czkowe, no po prostu koszmar prze偶ywam. Wiele rzeczy w 偶yciu mnie bola艂o- mia艂am wyrywany bez znieczulenia z膮b, borowanie niskoobrotow膮 wiertark膮 czy tym czym艣 do z臋b贸w, jak tam si臋 toz wie... Po艂amane palce w obu r臋kach, no wiel rzeczy, kiedy艣 zerwa艂am sobie paznokie膰 z r臋ki, bo mi sie wkr臋ci艂 w 艂a艅cuch od roweru:o Ale nic, nic mnie w 偶yciu nie bola艂o tak jak okres:o Tego sie nie da z niczym por贸wna膰. I lekarz ani tabletki ani nic mi na to nie pomaga. Dlatego porodu w og贸le bym chyba nie prze偶y艂a. A pigu艂ek za bardzo brac nie mog臋. No a prezerwatywy sa zawodne. jednym s艂owem- przejebane:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bronis艂aw z Czester
O kurwa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WKURZONA DZEWCZYNA
jak zajdziesz w ciaze to nie bediesz miala okresu przez 9 miechow i cie nie bedzie w koncu bolalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewica sk膮din膮d
o 偶esz:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j ch艂opak czeka
No bo ja wiem, 偶e jestem dziwna. I jakby bardzo mu si臋 艣pieszy艂o, to nie ma sensu, zeby cierpia艂 przeze mnie... Ale jako艣 na cierpi膮cego nie wygl膮da:p Wida膰 s膮 jeszcze w 偶yciu inne rzeczy opr贸cz seksu. Dobra, a teraz mo偶ecie po mnie pojecha膰:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bronis艂aw z Czester
O kurwa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bronis艂aw z Czester
No ja bym po Tobie pojecha艂 :classic_cool: ale sama mowisz ze nie chcesz sexu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j ch艂opak czeka
No z Tob膮 na pewno nie:p No a do kogos wcze艣niej- wiem, 偶 eb臋dzie mi z nim dobrze, bo ju偶 jest:) A je偶eli dojdzie do tego sekss, to te偶 najgorzej nie b臋dzie. Chocia偶 wcale nie my艣le o seksie, nie interesuj臋 si臋 tym specjalnie i nie chodze napalona, to jak tylko on mnie dotyka, to si臋 robi臋 ca艂a mokra, a jak np. dobierze si臋 do moich piersi, to.... :p Poza tym wydaje mi si臋, 偶e on zna si臋 na rzeczy, chocia偶 nie spa艂 jeszcze z nikim. Po prostu zawsze dok艂adnie robi to, co powinien, wie, gdzie trzeba mnie dotkn膮膰, 偶eby mi by艂o przyjemnie i nigdy niczego mi nie narzuca. A jak si臋 zagubi, to juz ja mu podpowiem:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bronis艂aw z Czester
Hard chyba za du偶o na slo艅cu dzis by艂es, nie widze zwi膮zku Twojej wypowiedzi z jak膮kolwiek inn膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bronis艂aw z Czester
Hmm,no c贸偶 m贸wi sie trudno...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j ch艂opak czeka
Sam si臋 wykastruj, palancie:o My艣lisz, 偶e jak si臋 publicznie chwalisz ile lasek przelecia艂e艣, to jeste艣 lepszy od innych i masz racj臋??? To 艣wiadczy tylko o tym, 偶e masz wyj膮tkowo w膮ski kr膮g zainteresowa艅:o Sory, ale wszystko jedno czy jeste艣 facetem. Nie znosze ludzi, kt贸rzy sami siebie traktuj膮 jak szmaty. A juz najgorszy gatunek, to tacy, kt贸rzy najpierw koghos przelec膮, apotem rozpowiadaj膮, jaka to szmata, jaka jest brzydka i g艂upia i jak za nimi biega teraz:o Takim panom zawsze gratuluje gustu:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j ch艂opak czeka
I nie dla ka偶dego sensem 偶ycia musi by膰 wk艂adanie fiuta w dziur臋:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moj czeka
ponad 9 miesiecy ale glownie dlatego ze nia mamy gdzie tego zrobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najlepszy
jaranie czy nie to juz tory boczne i nie widze serio zwiazku z tym tematem. A ile jest tematow, ze chce go zdradzic kobiet ktore mialy npartnerow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cyrus
Mi kaza艂a czekac 4 miesiace. Odda艂a si臋 w noc po艣lubn膮. Dla wyja艣nienia pobralismy si臋 4 miesi膮ce od chwili poznania. Jako艣 tak ekspresowo sprawy si臋 potoczy艂y. Oboje potracilismy g艂owy do tego stopnia, 偶e o艣wiadczy艂em sie na trzeciej randce a ona si臋 zgodzi艂a. A z rozdziewiczeniem sprawa mia艂a si臋 tak, 偶e Ona si臋 czu艂a niegotowa przez pierwsze 3 miesi膮ce. P贸藕niej ju偶 w sumie chcia艂a ale jednocze艣nie chcia艂a si臋 wstrzyma膰 do 艣lubu, 偶eby by艂o "romantycznie". Dla mnie ten ca艂y romantyzm nie mia艂 wi臋kszego znaczenia. Zgodzi艂em si臋 bo by艂o ju偶 bli偶ej ni偶 dalej. Wi臋c mog艂em poczeka膰. Co do samego sexu to jak kto艣 wcze艣niej wspomnia艂 by艂o krwawo i bole艣nie (dla niej). Musia艂o j膮 mocno bolec bo si臋 pop艂aka艂a. Druga sprawa, 偶e odk膮d j膮 pozna艂em nie mia艂em kobiety (a to by艂 d艂ugi okres bez cipki jak na mnie) wi臋c mo偶e si臋 troch臋 za bardzo 艣pieszy艂em i my艣la艂em, 偶eby szybciej dobra膰 si臋 jej do majtek. Nie mniej drugi raz znios艂a du偶o lepiej. A podczas trzeciego sama na mnie wsiad艂a. Fakt, 偶e nast臋pnego dnia ledwo chodzi艂a ale szcz臋艣cie, 偶e nie musia艂a duzo chodzi膰 bo przez tydzie艅 po slubie praktycznie nie wy艂azili艣my z wyrka. To by艂a zreszt膮 moja pierwsza dziewica. Wcze艣niejsze partnerki by艂y du偶ooo bardziej do艣waidczone. Fajna sprawa tak uczy膰 lask臋 wszytkiego od podstaw. Tak jak si臋 lubi najbardziej. Aha. Mia艂a wtedy 20 lat. Ja 27. Jeste艣my 6 lat po 艣lubie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bronislawa
strasznie m膮dry jeste艣!!!! proponuj臋 CI aby艣 wsadzi艂 sobie malego mi臋dzi drzwi a futryn臋 i je zamkn膮 to wtedy tw贸j m贸zg zostanie za drzwiami z pozdrowieniami 偶yczliwy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym nie chcia艂a miec m臋偶a
kt贸ry nawet nie wie, czy mnie bola艂ao i nie zwa偶a na to, 偶e p艂acz臋 i wcale go to nie obchodzi., bo dawno nie mia艂 cipki:o I tym bardziej takiego, kt贸ry wyra偶a艂by si臋 o mnie per "laska":o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cyrus
zawsze mog臋 m贸wi膰 do Ciebie per " zgorzknia艂a babo"! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym nie chcia艂a miec m臋偶a
Ju偶 wol臋 by艣 m贸wi艂 "zgorzknia艂a stara panno". :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilkaaa
moj chlopak czeka---> "I b臋dzie mia艂 ochot臋 na seks, bo ma j膮 zawsze" dziewczyno gdyby moj chlopak mial taka "ochote" na sex to do konca zycia yrzymalibysmy sie za rece:D jak mozesz pisac ze ma zawsze ochote na sex skoro nawet nigdy go nie doswiadczyl? dla mnie jego temperament jest rowny 0 ale kazdy zyje tak jak chce:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do lilka
ciekawe sk膮d mo偶esz iwedzie膰, jaki on ma temperament:o Skoro ja nie chce, to przecie偶 mnie nie zgwa艂ci, nie?;o Wiadomo, 偶e zawsze faceci s膮 namolni, dobieraj膮 si臋 itd. ale jak nie chc臋 to nie i ju偶. Nikt ci nie ka偶e 偶y膰 z kim艣 takim. Bo w艂a艣nie ka偶dy robi co chce. Ja nigdy bym nie by艂a z kim艣, kto my艣li tylko o jednym. Bo w 偶yciu nie chodzi tylko o seks:o

Udost臋pnij ten post

W 偶yciu w艂a艣nie chodzi o sex bo bez sexu nie ma 偶ycia. Niestety kobiety o niskim libido - czyli pop臋dzie sexualnym zawsze b臋d膮 艣ciemnia膰 i bredzi膰 o tzw. warto艣ciach

Udost臋pnij ten post

A bredzenie owo ma racjonalne uzasadnienie. Nale偶y faceta przekona膰 偶e warto by膰 z kobiet膮 kt贸ra nie przepada za sexem bo jest przecie偶 tyle innych ciekawych zaj臋膰 np. haftowanie albo szyde艂kowanie. I faceci si臋 na to nabieraj膮. Panowie nie warto. Anga偶owanie si臋 w zwi膮zek z kobiet膮 aseksualn膮 to pomy艂ka. Uwie偶cie temu kt贸ry sam do艣wiadczy艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do lilka
ALe jak m贸wi艂am- ja go nie namawiam. Od samego pocz膮tku mu m贸wi艂am, 偶e ja taka jestem i ju偶. Jak chce, to mo偶e sobie rypa膰 z kim chce:) I ja si臋 nie obra偶臋. Serio:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilkaaa
i wlasnie o to mi chodzi co pisze "zycie po zyciu" ehhh ale widocznie nie rozumiesz za bardzo:O po prostu wymyslasz ciagle jakies pzreszkody, albo to ze nie chcesz, ze nie potrzebujesz, ze masz jakies problemy zdrowotne itp. gdyby byla miedzy wami chemia, pozadanie to nad tym nie daloby sie zapanowac, nie mowie od razu ale po pewnym czasie! ale cokolwiek napisze to i tak nie zrozumiesz. dal mnie obydwoje jestescie oziebli , przepraszam ale tak mysle. i to ze ma maly temperament to latwo stwierdzic, ktos kto ma duzy temperament to lubi sex, uwielbia dawac rozkosz i ja otrzymywac ale moze byc jeszcza inna rzecz miedzy wami - po prostu go nie podniecasz i nie potrzebuje sie z Toba kochac. niestety. nie pozada Cie, nie potrzebuje tego wszystkiego co mozna zyskac kochajac sie z ukochana osoba. smutne i jeszcze jedno sex to nie jest jakies "zlo konieczne"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja stracilam
dziewictwo w wieku niespelna 18lat na drugim spotkaniu z facetem;) 5 rok jestesmy razem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bronis艂aw z Czester
Tym bym sie akurat nie chwali艂.....

Udost臋pnij ten post