Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszłamama123

Amelia - podoba się czy nie

Polecane posty

Gość Przyszłamama123

Napiszcie proszę czy podoba Wam się imie Amelia, jakie macie skojarzenia. Dziękuję

Gość mam ciotke
o tym imieniu i w sumie bardzo modne teraz imie

Gość Paprotka27
Mnie też sie podoba:) Kojarzy mi się z Amelią filmową, zresztą cudowną. Nasz typ tzn. mój i męża to Michalina po mężu;) a jak bedzie chłopczyk... no cóz tu mamy problem ale pewnie Dominik pozdrawiam:)

Gość o imionach
a mi sie nie podoba, takie pretensjonalne... wybierajac imie dla dziecka radze brac pod uwage nie to co sie wam podoba lub cp jest modne ale to jak dzieci beda na to imie reagowac, by swojej pociesze nie zmarnowac dziecinstwa. PS michalina wstretne imie a fuj

Gość zdrobnieniaaaa
Amelia Amelka Amuś

Gość co znaczy
wedlug ciebie pretensjonalne e?????/

Gość jedno z ładniejszych imion
Przepiękne imię🌼 Nawet brałam je pod uwagę wybierając imię dla dziewczynki, ale okazało się, że będzie synuś. To imię kojarzy mi się z córeczką Burskich z "Na dobre i na złe".

Gość Amus bardzo fajnie
kojarzy mi sie z imieniem dla pieska, np. razy foxterier :D

Gość Okropne jak dla starej
baby a nie dla bobaska

Gość .Katarzyna
Dziecko-Amelka Kobieta-Amelia Fajne są imiona, które można zdrabniać, a zdrobnienie Amelka pasuje w sam raz do małego dziecka:)

Gość aggg
imię jest ładne ale co z tego jak Amelek teraz tyle samo co Julek i Gabryś... ludzie bądźcie bardziej oryginalni. Michalina też jest coraz bardziej popularna , ja osobiście znam dwie

ja mam Amelkę, nie patrzyłam czy są takie imiona czy nie. Jednak wydaje mi się, że Amelek nie jest aż tak dużo. Zresztą nie wiem od czego to zależy bo : Ja jestem Ewelina i u mnie w klasie były 4 Eweliny, za to mój mąż oprócz mnie nie poznał żadnej. Za to u mnie w klasie nie było żadnej Kasi, a przecież w latach 70/80 podobno bardzo popularne

Mnie osobiscie bardzo sie podoba imie Amelka. Sama chciałam dac tak córeczce na imie ale urodził się synek:).

śliczne...moja córcia miała miec tak na imie.....

Gość łoo matko
Tak! Sliczne! Nazwiesz teraz tak dziecko? Brak ci własnego zdania?

Gość bzibzia
chimera - jak moja bratanica chodziła do podstawówki to na 26 dziewczynek było 8 Kasiek i 10 Anek.Horror!!! nauczycielki wołały po nazwisku. Moja córka ma na imię Jagoda. Jest jedyna w przedszkolu.

Gość bzibzia
Amelka - takie sobie, mnie się nie podoba. Już bym wolała Emilkę.

Gość mnie się kojarzy z krową
krórą pamietam z wakacji spędzanych u rodziny na wsi..... tak miała na imię ;) swojego dziecka raczej bym tak nie nazwała....

Nie znam żadnej Amelii. To imię już od dawna jest w Polsce i wcale nie jest aż tak popularne. Też mi się podoba, aczkolwiek wybrałam już inne. Amelia nie do każdego nazwiska pasuje, a niestety to też trzeba brać pod uwagę.

Gość 2imię
jako młoda dziewczyna,około 10 lat temu poznałam Amelię i to było coś! bardzo mi się podobało to imię, ale teraz po serialu NDiNZ dostaje torsji jak po raz setny na ulicy słysze : Amelka"......

Gość llllllllllllllllllllllllllllli
pesymistyczne ale piekne kojarzy mi sie z wampirzyca, porzucona przez czlowieka i mszczaca sie na wszystkich niewiem czemu takie moje 1 skojarzenie:O troche pewnie przez jej wyglad w filmie "Amelia"