Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolta

Żółte paznokcie u stóp

Polecane posty

Gość zolta

Mam problemy z krazeniem (wiecznie zimne dlonie i stopy). Podobno to od tego paznokcie u stop zolkna. Znacie na t o jakis fajny sposob? oprocz smarowania cytryna? Bez lakieru nie moge ich pokazac, bo wygladaja okropnie. Dodam, ze oczywiscie dbam o higiene i pielegnacje paznokci, nie pale papierosow, nie pije....

Gość a mialo byc tak pieknie...
a moze to grzyb?:[

Gość też mam
kiepskie krążenie, ale paznokcie mam zupełnie normalne. Natomiast wiem, że paznokcie żółkną od lakieru do paznokci. Pozdr

Gość zolta
Na pewno nie grzyb. Mialam pod tym katem robione badania. Lakieru uzywam tylko latem, jak pokazuje stopy. I tylko jasnych kolorow (od ciemnych podobno odbarwia sie plytka). Jakies pomysly?

Gość a to ciekawe...
Ja też mam często zimne dłonie i stopy (robią się wtedy czerwone) i też mam żółte paznokcie u nóg! :O Byłam z tym u dermatologa (już nie raz), ale żaden nie był w stanie powiedzieć co to jest :( Nic nie pomaga :( Paznokcie wyglądają po prostu tragicznie :O

Gość też mam
Nie odbarwia się płytka, tylko żółkną paznokcie. I nie od ciemnych, tylko od wszystkich :)

Gość zolta
a moze sa jakies specjalne lakiery, np. Sally Hansen, ktore wybielaja paznokcie?

Gość tipsyangell
Witam Lakierów na to nie ma ale... są tabletki do moczenia rączek (paznokci konkretnie) i to różnych firm. Polecam te typowo fachowe - peggy sage, sally hansen itp. Nie pamiętam niestety dokładnej nazwy.Ale są na 1000% i do tego działają! Generalnie jest to defekt kosmetyczny i nie ma na to lekarstwa.

Gość Rosasita
polerka + wybielajacy lakier do paznokci kazde malowanie jakimkolwiek lakierem ciemnym czy jasnym poprzedzaj odzywka do paznokci albo specjalna baza pod lakier

Gość gość
jest wybielający lakier do paznokci z Eveline, ma mleczny kolor więc od razu też maskuje polecam też wybielający zmywacz do paznokci z wyciągiem cytryny, oba produkty kupisz w Rossmanie, tanio

Gość gość
Dobre lakiery, odżywka, ewentualnie oliwka new nails i zachowanie systematycznośc****aznokcie powinny dosyć szybko wrócić do zdrowia. Nie twierdzę, że z dnia na dzień będzie lepiej, potrzebny jest czas, ale poprawa nadejdzie.