Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gorąca laseczka

wyglądam jak gorąca laseczka

Polecane posty

i nic nie mogę na to poradzić. I nie gadać mu tu, że mam się cieszyć bo się cieszę tylko tak nie do końca. niestety mam taki typ urody dziewczyny łatwej, każdy myśli że jestem strasznie puszczalska. Kidy jestem gdzieś na imprezie przyklejają się faceci i myślą że zaraz wejdę pod stół i im obciągnę a na stanowcze odwal się reagują zazwyczaj - no nie zgrywają się i nie udawaj takiej trudnej. Ludzie ja mam 28 lat i dopiero spałam z jedym chłopakiem, moim chłopakiem, który był niestety w szoku, jak się dowiedział, że jestem dziewicą!zaczęłam robić doktorat, władam biegle trzema jezykami i jestem dorosłą kobietą a mój wygląd bardzo zaczyna mi przeszkadzać w życiu bo ciąglę słysze jakieś aluzje. nawet wczoraj w taksówce jakiś starszawy grubawy kierowca wcisnął mi swój nr telefonu śliniąc się i mrugając okiem, boshe help.......

Gość lllllllllllllllllllll
"boshe" :O

Gość ehhhhhh
..taka z ciebie pani doktor a na kafe siedzisz?

Gość ehhhhhh
..sama tworzysz swój wizerunek...chociażby tutaj podpisując sie "goroąca laseczka" . Pewnia zachowujesz się ,ubierasz prowokacyjnie i ściągasz na siebie takie zachowanie facetów. Nic dziwnego

Gość uytuytiut
To nic,ze jest wojna w Iraku, 40 stopni goraca, wladze w Polsce sprawuje 2 idiotow, z ktorych smieje sie caly swiat, to NIC.... bo najwazniejszym problemem jest to,ze pani doktorantka wyglada jak "goraca laseczka boshe" :classic_cool:

nie oczywiście, przepraszam że siedzę na kafe, naturalnie powinnam zabawiać się w bibliofila i przeglądać książki w archiwum uczelni, tak? A internet jest zarezerwowany dla idiotów? To chcesz powiedzieć?

Gość wyglądasz
jak pół dupy zza krzaka

Gość chyba nikt nie łyknął
pani "idealna" :D i doktorat i języki i taaaaaki wygląd fiu fiu :D:D

Gość ehhhhhh
..a czego oczekujesz od osób siedzących na kafeterii. Zaraz znajdą sie tacy, którzy wykpią cię, wysmieją ..z resztą czytając ten topik zrozumiem ich.

Gość brawoooo dla
wypopwiedzi z godziny 18:41 uytu... :D:D:D:D::D:D:D::D:D:D:D::D:D bueheheheheheh dobre gościu :D

no tak, nie rozumiem dlaczego robienie doktoratu i znajomość języków kojarzy wam się z kosmitami? Przecież nie mówię, że startuje do nagrody Nobla, chciałam wam tylko przedstawić, że nie jestem jakąś dziewuchą z Lubartowskiej z petem w ustach po zawodówce tylko jestem wykształcona. Ale widać, że nie lubicie wykształconych a do tego wyglądających własnie tak jak ja! I nie napisałam, że jestem śliczna tylko wyglądam jak łatwa dziewczyna i nawet w gofie i spodniach ! A nick jest dla przekory, ale wam wszystko przeszkadza państwo idealni

Gość ja Cię rozumiem bo mam to samo
mam 20 lat , nadal jestem dziewicą a wszyscy mysla ze nie jestem (poza zaufanymi osobami) Niestety chłopacy na których trafiam prosto z mostu bez skrępowania na pierwszym spotkaniu chcą rozmawia o seksie Niestety (dla nich) taki chłopak jest u mnie od razu przekreslony Zastanawiam czy trafi sie jakis normalny chłopak czy tak do konca zycia bede odmawiac. No i niestety wiem ze trace na przyjemnosci, ale lepiej z kims kto mi odpowiada niz byle kim. POZDRAWIAM

Gość teskniacy
przestań pierdolić od rzeczy, idź lepiej bób ugotuj

Gość ja Cię rozumiem bo mam to samo
no niestety wszystko co powiemy zaraz jest krytykowane

Gość bueheheheheheheee

Gość Acanthamoeba castellani
A koleżanka z Lublina? :D

Gość pani doktor a mowi boshe
toz to na uniwerku nie uczyli wyslawiania?

Gość która koleżanka

Gość do goracej laseczki
jak przeczytalam to co napisalas to odrazu wiedzialam ze Cie zjada..czesto przegladam to forum i spodziewalam sie takiej reakcji na Twoja osobe..prawda jest taka ze te osoby ktre tak Cie tu zjechaly to te zakompleksione grubasy z nadwaga siegajaca 50 kg ktore akurat na moment z forum DIETY przeszly na DySKUSJE OGOLNA..dla nich to jest niepojete ze ktos moze byc szczuply,zgrabny,ladny i do tego jeszcze wyksztalcony...Mam wrazenie ze za kazdym razem gdy tylko jakas dziewczyna zalozy topik w ktorym otwarcie napisze ze dobrze wyglada ,odrazu zaczyna byc wyzywana przez grubaski ktore marza o tym by same kiedys mogly byc z siebie zadowolone.Przykladem jest chociazby GORRRACA 25 ktora caly czas jest atakowana przez te zazdrosnice

Gość Acanthamoeba castellani
Koleżanka Autorka, z powodu tej Lubartowskiej pytam. Kiedys to była żulerska okolica, ale ostatnio trochę się ucywilizowała mam wrażenie...

Gość Big in Japan
Nie martw sie.Dzis jestes nazywana goraca laseczka a za pare lat bedziesz tlyko 'starym lachonem" ;) Czlowieku, co Ci poradzimy,ze wygladasz jak tania dziwka??;| Co ma Ci poradzic?? Przeszczep sobie twarz?? Przyklej sobie wasy i brode? Nie myj sie 2 tyg??

Gość pani doktor a mowi boshe
e tam nie pitol, ja jestem ladna i powabna ale nie pasuje mi boshe w ustach doktorantki.

ło kurwa no mac.... przeciez to jest forum i kazdy moze pisac co chce... jakos dziwne ,ze nie protestujecie na setne topiki o analu oralu , wpadkach itd...:O a do autorki...burakami sie nie przejmuj... noi niestety zyjemy w takim kraju gdzie kobieta co dobrze , ten teges wyglada zaraz jest szmatą :O ludzie zbytnio ufają stereotypom..czesto ksztaltują je takz ezazdrosne \"szare \"myszki tyle radze ci bys byla bardizje pewna siebie,zawzieta o cietym jezyku..taka no feministyczna aby dac im odczuc,ze ci nie podskoczą i nie ejstes byle panienką...

lepiej byłoby gdybyn napisała : dziewczyny pomocy! spóźnia mi się okres 3 godziny!! Czy mogę być w ciąży? albo - ja go tak kocham a on już pół minuty nie odpisuje mi na smsa !! pomóżcie !!!! a może tak - nudzi mi się więc dla relaksu wezmę i się porzygam bo tylko takie tematy mają największe wzięcie, a to świadczy jedynie o przekroju osob na kafe, czyli z czym najchętniej się identyfikują

Gość jasne tak to sobie tłumacz
nie chodzi o to ze po niej jadą bo jest ładna ale dziwne jest trochę to co pisze, nie wierzę że jest narażona na obleśne teksty odrażających typków jeśli wyglada po prostu ładnie. M oże się wulgarnie ubiera? a gorraca 25 zapodała kiedyś fotki i sorry ale jest brzydka i tyle.

Gość mi sie spoznia
3 dni........

Gość to jak ci sie nie podoba
przekroj to tu nie przylaz booooshhhheeeee

Gość rozumiem Cie
ale niepotrzebnie nazywasz sie "goracą laseczką" bo to jednak jest raczej jednoznaczne i piszesz "boshe" jak 15 letnia fanka tokio hotel nie bardzo chce mi sie wierzyc ze to bylo pzrypadkowe mnie wkorwiaja takie koffane i lubish itp

Gość ehhhhhh
ps...nigdy korzystałam z tematów o dietach, zupkach, ciążach itp. Z wagą nie walczę. Na kafe wpadam czasem bo generalnie jest o wiele więcej ciekawszych rzeczy do robienia.