Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza26

ciąża -luteina??

Polecane posty

czy jak jest możliwość bycia w ciąży ( od tygodnia nie ma okresu) i łykając luteine na wywołanie okresu to czy miesiączka sie pojawi czy nie ??Od dwóch dni mam jasno brązowe upławy tak to można nazwać.....

okres pojawia sie po odstawieniu luteiny- jesli nie jestes w ciazy, jesli jestes to okresu nie dostaniesz, te brązowe plamienia zdarzają sie podczas brania luteiny - to nic zlego, wybierz luteine tyle ile ci gin zalecil i odstaw, przewaznie po 2-3 dniach dostaje sie okres. jesli jestes w ciazy luteina ją podtrzyma bo dostaja ja tez kobiety ktore maja zagrozona ciaze.

dzieki za odpowiedż mam nadziej że to jest ciaża staramy sie o babika ....

przepraszam za pytanie...ale po co chcesz wywołać okres skoro staracie się o dziecko?

po luteinie moga być takie plamienia, jeżeli jednak jesteś w ciąży i masz plamienia to powinnaś dalej brać luteinę koniecznie zrób test ciążowy

robiłam test ciażowy w dniu spodziewanej miesiaczki wyszedł negatywny , zaczełam brać luteine na wywałanie okresu bo nie mam żadnych objawów ciaży..

luteine mam brać 3x1 przez 7 dni . w dniu 6 i 7 miałam te plamienia dziś jest pierwszy dzień po zobacze co bedzie....

Gość patusia88
Witam ja bralam w tamtym roku raz luteine dostalam normalnie ale w tym roku juz dwa razy zdazylo mi sie ze nie dostalam okresu . Gin znowu przepisal mi LUteine i Castagnus boje sie ze to jednak nic nie pomoze abym zaszla w ciaze a staramy sie juz rok ...... zobacze co bedzie potem ....