Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandritka

Samotnośc mnie przytłacza Szukam przyjaciół ...drugiej połówki...

Polecane posty

Gość WARSZAWA PRZYJACIÓŁKA
Hej jestem kinia szukam przyjaciółki z WARSZAWY z która pójdę do kina czy na spacer pogadam .Chłopaka mam ale z nim nie pogadam o tym co z koleżanką :).Mam 18 lat szukam koleżanki ,potem przyjaciółki wieku od 17 do 26 lat .Lubie tańczyć ,robić fotki krajobrazom, lubię robić kolczyki ,oglądać filmy , wakacje skakać na batucie...i inne pisz moje gg37213656.

Gość przyjaciolkaaaa
Dziewczyny czy macie takie szczere przyjaciółki od serca,znacie się długo i możecie na sobie polegać?Bo ja mam 23 lata i raz miałam "przyjaciółkę" z którą niestety od kilku lat nie nie mam żadnego kontaktu.I jestem sama,nie mam szczerej przyjaciółki od serducha ;) A może któraś z Was jest z LĘBORKA I OKOLIC tak jak ja i jest w podobnej sytuacji jak ja :D Pisać . GG:13232789

Gość lusi88
hej ja też czasami czuję się samotna :( mam 23lata męża i 14miesięczną córeczkę... chciałabym poznać kogoś z kim mogłabym popisać o wszystkim i o niczym. Miałam przyjaciółkę ale mnie olała widocznie nie była prawdziwą przyjaciółką :-( piszcie na moje gg5801524 napewo odpiszę! pozdrawiam

Babasiątko witaj nie wiedziałam ze ktoś o mnie jeszcze pamięta hi hi pozdrawiam :)

Gość gosik33
kasiu 27 odezwij sie gg 10274580 tez mieszkam w swaju

Gość Nowa mieszkanka Sosnowca
Widzę że młodsze dziewczyny tez piszą w temacie, więc też coś skrobnę o sobie =) Hej, mam na imię Ola, mam 20lat pochodzę z Kujaw(Włocławek). Właśnie przeprowadzam się do Sosnowca =) Nie mam tu żadnych znajomych ani rodziny. Chciałabym znaleźć koleżankę do wspólnego spędzania czasu; rozmów, wyjścia na zakupy, do kina, klubu, itd. Jestem zakręcona osobą, wesołą. Lubię fotografię. kontakt: mck2@gg.pl

Hej;D Jestem tutaj nowa i chciałabym zapoznać nowych ludzi ;D Mam 20 lat i pochodzę z Olsztyna :) A właśnie jest tutaj ktoś może z Olsztyna :>?

Gość Ola50
Witam Was. Jestem z Warszawy.Do niedawna zbyt długo tkwiłam w" samotności we dwoje".Od wielu lat nie miałam z kim pogadać.Teraz zaczynam od nowa. W tym wieku? Ogarnia mnie radość na zmianę z przerażeniem. Chętnie nawiązałabym jakieś nowe kontakty. Nie wiem tylko czy to odpowiednie miejsce,ale idę za Waszym przykładem!

Znam twoje uczucie. Też tkwiłam w związku i mam teraz taki sam problem jak Ty.. co prawda mieliśmy wspólnych znajomych chodziliśmy wszędzie razem ale jak do czegoś doszlo wszyscy odwrócili się ode mnie i zostali przy nim :)

Gość Ola50
Dzięki issabellaa .Więc to jednak działa? Miło,że jestes.Teraz właśnie piję kawę,sama , ale zaraz muszę lecieć. Zajrzę tu potem. Pozdrawiam.

Dzisiaj jestem tutaj pierwszy raz :) i mam nadzieje że uda mi się nawiązać z kimś znajomość :) Jestem energiczną osobą :)

Gość saamanta
tu jest fajna strona gdzie samotni i nie tylko mogą umawiać się na spontaniczne spotkania w swoim mieście, każdy może zorganizować takie spotkanie: wyjście do kina, parku, na kawę, rower itd. www.akcjaspontan.pl

Gość roxanna...........
Ola 50 ja tez z Warszawy. Chcę poznac nowych ludzi, brak mi koleżanek, wyjść, pogadać. Czy cyfra przy nicku to twój wiek? Jesli tak to jestesmy w podobnym.

Gość Ola50
do roxanna ...Jeżeli masz ochotę, napisz do mnie na owocoweciastko@interia.pl

Witam Wszystkich serdecznie.Ostatnio moje życie pzewróciło sie do góry nogami,po śmierci męża czuję się samotna.Nie zrozumcie mnie źle nie szukam partnera,czy miłości.Pragnę jedynie ciepłych rozmów i pogawędek o wszystkim i niczym.Będzie mi miło poznawać nowych,ciekawych ludzi.Pozdrawiam

Co prawda jestem mężczyzną, ale też mogę się czuć samotny. Nie piję, nie palę, lubię aktywny wypoczynek, interesuje się medycyną naturalną..

Gość 19-latek ;-)
Witam Cię "samotna", ja Ci nie wymienię swoich wad ani zalet ale napiszę, że jeżeli tylko będziesz chciała poruszyć jakiś temat to porozmawiać zawsze można :-)

Gość Ola50
Witaj "samotna".To,że wszyscy tutaj jestesmy świadczy o tym,że tęsknimy pewnie za jakąś bliskością i ciepłem .Jak widać wiek nie ma tu większego znaczenia.Pozdrawiam Cię więc ciepło.Trzymaj się !

Gość gaga500
mnie mąż umarł 6 lat temu i też nie pije i nie pale mam córki dorosłe a ja jestem samotna

Gość sprzedawczyni ryb z morza
przydaloby sie kontaktami wymienic a nie bo samotnosc wygra

Gość gaga500
Ja jestem samotna mam 37 lat i dorosłe córki ale jestem wdowa i nie mam nikogo znajomego i żadnych koleżanek dlatego szukam przyjacół z okolic Mysłowic.Monika

Gość Abigail222
wiele osób tu pisze ale czy choć jedna znalazła tu przyjaźń....

Gość Pomóż innym............
JEŚLI KTOŚ Z WAS MA PIENIĄDZE POMÓŻCIE W DOMU DZIECKA ,LUB DZIECIOM CHORYM NA RAKA :):) URATUJMY CZYJEŚ ŻYCIE POZDRAWIAM WIEM ŻE NIE NA TEMAT ALE ....MOŻE KTOŚ PO PRZECZYTANIU POMOŻE TAKIM LUDZIOM I ŻYCZĘ BYŚCIE ZNALEZLI TO CZEGO SZUKACIE :)

Gość RADU
pozdro wszystkim tu zagladajacym :)