Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna zwątpienia

normalni mężczyżni?????????????????????

Polecane posty

Gość pełna zwątpienia

Temat pewnie oklepany ale... co mi szkodzi zapytać? ;) czy na tym świecie są jeszcze normalni mężczyźni no i gdzie oni są, jeżeli są? bo chyba w dosyć przebiegły sposób postanowili założyć tajne stowarzyszenie, tak tajne, że pewnie sami o nim nie wiedzą;) Śmieje się myśląc o tym, ale nie jest mi do śmiechu, zakończyłam właśnie znajomość zmierzającą do ślubu z powodu braku zaufania, agresji i zdrad- nie z mojej strony i naprawde wątpię w to że jakiś normalny facet gdzieś tam jest.

Gość paczulinka
po woli dochodzę do wniosku że nie ma normalnych facetów. wszysvcy są chorzy na wory. niedawno jeszcze myślałam że mój jest normalny ale mocno się przeliczyłam

Gość fgfdgfgfgf
Juz pewnie za stara jestes :(

Gość bvy
wszysvcy są chorzy na wory. co to za wyrażenie ?

Gość pojęcie normy
Teoretyczne znaczenie pojęcia normy- warunkiem uznania jednostki za normalna jest w tym znaczeniu posiadanie cech pozytywnych, które składają się na idealny wzorzec osobowości. Kliniczno- społecznym znaczeniem normy posługujemy się opisując symptomy zaburzeń u badanej jednostki, statystyczne ujęcie normy wykorzystujemy dla określenia rozmiaru i głębokości stwierdzanych zaburzeń, w procesie terapeutycznym odwołujemy się do teoretycznego wzorca normy, wskazując cele terapii oraz oceniając jej efekty. Pojęcie „norma psychiczna” jako kryterium stanu normalnej psychiki, łączy się zwykle z brakiem odchyleń w zachowaniu się. W sensie psychologicznym- normalnym jest ten, kto jest zdrowy psychicznie, mieści się w pewnych granicach wzorca- przeciętnej oraz jest zdolny do samorealizacji. Termin „nienormalny” w tym przypadku znaczy tyle, co odbieganie od normy, a dokładniej: odbieganie os ustalonego czy zakładanego wzoru normalności, będzie ono nosić nazwę zaburzenie zachowania, nieprzystosowanie, patologia.

Gość milunia25
Jacol to moze umowimy sie na drina??:D:D

Gość pojęcie normy
Wygląda na to, ze nistety prawie wszyscy są normalni... cholerka :o

Gość erererere
na kafe mało kto jest normalny

Gość pojęcie normy
A W KAŻDEJ NORMALNOŚCI KROPLA SZALEŃSTWA :)