Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruneteczka25

Jaki prezent imieninowy dla mamy mojego faceta??

Polecane posty

Dziewczyny doradzcie mi jaki prezent na imieniny można kupić mamie mojego faceta? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrówka :)

hmm ja mam podobny problem bo mama mojego chlopaka ma niedługo urodziny ... wiem że ona bardzo lubi pierdołki. W kuchni na parapecie ma powystawiane porcelanowych kaczuszek a w łazience muszelek wszelkiego rodzaju .... w kazdym pokoju pełno kwiatow i wymienia je raz w tygodniu :) ostateczniej jak juz nic ciekawego nie znajde to kupie spory bukiet kwiatow ... :)

to zależy od ilości funduszy bo np ja kupiłam elegancki wazon malowany łączony ze srebrem potem pudełko na biżuterię też srebrne, a jak chcesz kupić coś nie drogiego to np. torebkę albo kwiatek w doniczce (jak lubi kwiaty)

myśle,że kwiatek w doniczce + bombonierka wystarczy :) w koncu to facet a nie mąż , nie ma co sie wyrzucać do przodu bo jego mama moze sie poczuć niezręcznie :O

też zależy ile z nim jesteś , jeżeli tak do pół roku to coś tanszego no chyba ,ze kilka lat to zdecyduj sie na coś eleganckiego , może wazon jak kolezanka wyzej podpowiedziała ?

Gość ladna swieczke
jak lubi, albo jakas super kawe/herbate (zalezy co woli).

Gość panterka84
Uwazam ze prezent powinien byc ze tak powiem neutralny czyli zadnych kosmetykow czy ozdob do domu-chyba ze swietnie znasz gust tej osoby.Najlepsze beda piekne kwiaty-tego my kobiety nigdy nie kupujemy sobie same,moze storczyki,proponuje jakis piekny,oryginaly bukiet,dobra kawa,herbata czy eleganckie czekoladk tez beda ok

Moim zdaniem bardzo orginalnym pomysłem będzie wydruk na płótnie Waszego wspólnego zdjęcia, ja zrobiłam podobnie i chłopak był zachwycony prezentem, skorzystałam z galerii internetowej time4art i obraz miałam za 24h u siebie w domu a do tego na moją prośbę przerobili mi zdjęcie na czarno-białe żeby było bardziej klimatyczne. Cena niewielka bo już od 69 zł można sprezentować ukochanej osobie coś wyjątkowego, czego nie dostanie od nikogo innego a obraz ślicznie prezentuje się na ścianie

Gość an-kkowa
To na pewno trzeba bardzo przemyslec, zeby spodobał sie przyszłej teściowej. Ale nie ma co tez szukac dziwnych pomyslów. Wystarczy zajrzec na tą stronke https://www.superprezenty.pl/ Tu z pewnością trafisz na cos fajnego.

AnielaStolica - to ma byc prezent dla MATKI faceta, a nie dla niego :D Ja jako pierwszy prezent kupilam elegancki album na zdjecia, bo jego mama lubila robic mnostwo zdjec i nie miala, gdzie tego upychac. Dodatkowo ode mnie i od niego - wspolny bukiet kwiatow.