Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejednadziewczynka

kształt penisa---reakcja

Polecane posty

Mam nietypowy problem. Niedawno zaczęlam wspólzycie ze swoim partnerem i...ksztalt jego penisa...zdziwił mnie. Jest zakrzywiony...na dół.nie wiem czy to normalne, bo moi wczesniejsi partnerzy nie mieli zadnych problemów a tutaj taka niespodzianka. Po prostu nawet dziwnie mi sie go "wklada":/ cholera. nie mowie mu o tym, ale dziwne to jest dla mnie trochę, ciezko mi sie przyzwyczaic. mial ktos podobnie?

Gość dziewczyna_19
moj tez tak ma. ale on jestmoim 1 facetem z ktorym sie kocham wic nie mam prownania.

Gość Madziaaaaaaaaaaa
tez takiego widzialam,nie bzykalam sie z nim wiec nie wiem...ale mi to nie przeszkadza,ja np mam jedna warge dluzsza i on tez nic nie mowil na ten temat,tak bywa...a co do tego zakrzywienia to ma w ta strone ze wydaje mi sie ze to nawet mogloby byc mile przy wkladaniu....chyba nawet lepiej niz prostym,ale przy oralu...chyba moglby byc z tym maly problem?a u ciebieja z tym?

no na oral sie jeszcze nie zdecydowałam. Ogólnie ten kształt przeszkadza mi trochę w seksie. Po prostu wcześniej byłam bardzo długo z facetem, który miał "normalnego", przyzwyczaiłam się no i teraz mam jakieś objekcje. Najgorzej jest przy wkładaniu. masakra. to jest po prostu niewygodne

Gość kerlajn
do gory na dol w prawo w lewo przeciez to normalne, a jak jest wygiety to jeszcze lepiej bo ociera w ciepce tam i tu i wieksza przyjemnosc dla kobiety

Gość kibbbb
tez mam wygietego i laski to lubia:D

Gość kibbbb
HEHE dokladnie podszywaczu, skad wiesz? a zapomnialem jak mi loda robiles to bylo zapalona swiatło:D

Gość dorottta
rzuc go jak najszybciej!!!

Gość kika12345
moj facet tez ma takiego a do tego pokaznych rozmiarów i to nie jest nic dziwnego ze jest skierowany ku dołowi,kształty sa rózne.Jest mi z nim bosko w łożku a najlepiej od tyłu bo drazni co trzeba

zgadzam się z kika. Spróbuj na boku od tyłu.Przywykniesz, a efekty są niezłe i dla Ciebie i dla niego

Gość Prosty jak drut
A mój chłopak ma prosty jak drut i jest bosko w łóżku ! :)) ale wcześniej też miałam przypadek jak Ty ! spróbuj tak jak dziewczyny tu mówią na serio jest nie źle ! :]

Gość Nie wydziwiaj
moglby w ogole nie miec, i wtedy co?

Gość Volverin
A ja mam 12 cm i skręca do gury i w prawo a dziewczyna sie nie skarży.:)

Gość Volverin
Kolega ma wykastrowanego (powiedział mi) i seksu nie robi wogule więc mu to nie przeszkadza(ma 15 lat i dziewczynę ktura tego nie wie ) żal mi jego ijej

Gość kika12345
do Fort ta pozycje tez mamy przetestowaną i jest fajnie,ogolnie lubimy eksperymentowac z moim mezem.

Gość pt05
mój wygląda trochę jak kobra

Gość ty dziwna lasko
jeju :-/ penis jest różnorodny jak różnorodny jest otaczający nas świat. Mój jest jak pogrzebacz :-D !!

Gość Śmiechowy
To szukaj sobie cipki jak piec!!;)

Gość Lepiej weźcie się
tu co niektórzy za słownik ortograficzny...

Gość Moj wyglada jak slownik
ortograficzny. Kto sie za niego wezmie? :)

Gość marcineczek32
a mnie laska zostawiła jak zobaczyła że jest zakrzywiony w dół..... ;-(

Gość damluk23
ja mam zakrzywionego do góry i moja laska go uwielbia :D

Ja też mam w dół, ale ponieważ jestem odrażający z wygladu dla kobiet, więc nie mam i bede miał tego problemu a Twoj chłopak powinien iśc na prosty zabieg, bo to aż niemożliwe że ma aż tak bardzo zakrzywionego, że ma trudności z wejściem.

Gość krzywy_2
ja tez tak mam i nie mam problemow z wejsciem. kiedys czytalem na ten temat, bo bylem troszeczke zaniepokojony tym skrzywieniem. tak jak ktos juz wczesniej napisal, sa rozne ksztalty penisow. a jest to spowodowane sposobem noszenia go w bieliznie.

Gość asalamachodomer
sprobujcie na pieska z lekkim przykucnieciem..... laski piszcza jak szalone;) przy przekrzywionym jest to idealne

z wiekiem penis się podnosi ku górze :D mój facet też ma zakrzywiony na dół i bardzo mi z tym dobrze :) moj poprzedni partner miał prostego i miał 19 cm i bolało mnie jak we mnie wchodził, aktualny partner ma 21 i zakrzywiony w dół i jest super :D ale to chyba tylko zależy od twojej pipki ;) pozdrawiam

Gość I'm LEGEND
Mój ma długości 17 i jest zakrzywiony w dół i jest też gruby ale niewiem czy dziewczyną się to podoba... Piszcie swoje odpowiedzi dziewczyny na GG 25277699 możliwość wysłania zdjęcia tego okazu :)

Gość norrmallny
do autorki - a bardzo jest zakrzywiony?

Gość Misiakowaaaaaa
Cześć wszystkim, ja zawsze miałam facetów z zakrzywionymi penisami, chyba nigdy nie trafił mi się normalny tzn. prosty ale wiecie co? Byłam za młoda i niedojrzała, orgazm miałam tylko podczas sexu oralnego, dopiero jak skończyłam 30 lat i poznałam mojego obecnego mężczyznę, zakochaliśmy się w sobie na zabój i pierwszy raz w 100% zaufałam facetowi, dałam się ponieść, boże to było coś niesamowitego, każdej z was mogę z czystym sumieniem powiedzieć to nie o kształt penisa chodzi (mój facet ma wielkiego! prostego, długiego z 18cm i grubego, mogliby z niego odlewy robić, jest poprostu piękny:)), sex jest w mózgu dziewczyny, jak znajdziecie faceta którego pokochacie naprawdę i zaufacie mu to wszystko się zmieni. Zauważyłam, że małolaty bzykają się sportowo, większość nie wie co to orgazm i długo się nie dowie. Dziewczyny warto poczekać na tego odpowiedniego niż bzykać się byle jak i z byle kim.