Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babilonka

mam 17 lat i prosze o pomoc

Polecane posty

Gość babilonka

jeszcze nie byłam u ginekologa ale zamierzam isc niedługo. Czy ginekolog moze zobaczyc ze sie masturbuje albo zapyta sie czy to robie ?? i boje sie jesszcze pokazac nago chyba bardziej piersi niz myszki bo wiem ze za pierwszym razem piersi tez sa badane.Odpowiedzcie jak mozecie

nie ma prawa cię o to spytać... ani prawa, ani celu :) co ma go to obchodzić? i czemu boisz się pokazać piersi? lekarz pokaże ci, jak je badać żeby wszystko było ok. to lekarz jak każdy inny, ogląda tyle gołych cycków i cipek co dzień, że naprawdę nie masz się co stresować ;)

Gość Matriaska
Są czasem ciekawi ginekolodzy zwaszcza faceci i moga zapytac czy sie sama piescisz ale to tylko chyba dla ich zaspokojenia ciekawosci a nie przebiegu badania.No ale jak zapyta to chyba trzeba cos odpowiedziec.No a co do badania piersi to nie obawiaj sie na pewno mnien nieprzyjemna badanie niz jak sie lezy na fotelu.Pozdrawiam

nie masz sie czego bać , na pierwszej wizycie napewno nie będzie ci lekarz badał piersi chyba że tego sama będziesz chciała , a co do masturbacji to raczej nie ma takiej możliwości żeby zobaczył że to robisz i napewno nie będzie cię o to pytał , no chyba że używasz wibratora i nie masz błony dziewiczej ...

Gość babilonka
Nie nie uzywam wibratora to dla mnie dziwne i sama nie wiem czy naprawde jakas kobieta potrafiłaby isc i bez wstydu zakupic cos takiego.Ja normalnie paluszkami:)Nie wiem czy to normalne ale czytalam ze duzo kobiet i dziewczyn sie piesci

Gość aicha18
mi nie badał piersi na pierwszej wizycie