Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alice..

kolejność!!!

Polecane posty

Gość alice..

Witam!!Mam pytanie??Czy pigułki muszą być koniecznie zażywane zgodnie z oznaczeniem strzałek na blistrze!!I czy jeśli zażyłam je w innej kolejności jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży.Dzisiaj jest już 4 dzień jak skończyłam opakowanie i krwawienie na razie nie wystąpiło,a w ulotce doczytałam się że występuje ok 2-3 dni po odstawieniu!!Pozdrawiam

Gość kolejnosc nie ma
ŻaDNEGO znaczenia!!!! te szczalki sa tylko po to zebys wiedziala w jaki dzien bralas jaka tabletke, zeby nie zapomniec lub sie nie pomylic...

Gość kolejnosc nie ma
żebyś wiedziala ze nie zapomnialas... a tak ogolnie to kazda tabletka ma taki sam sklad

Gość alice..
to co z tym okresem??Jeszcze za wcześnie??Boję sie że jeśli ewentualnie jestem w ciąży to zażywane tabletki zaszkodza dziecku!!

Gość alice..
Zażywam YASMIN

Gość Elemelek82222
Hej!Ja tez biore jednofazowe pigulki i w tym miesiacu pomylilam siobie i zamiast zaczac od pigulki z oznaczeniem "poniedzialek", wzielam "niedziela"... To nic nie zmienia, bo kazda pigulka ma taki sam sklad:)

Gość alice..
Myslicie że mogę dostać miesiączkę w najbliższych dniach.A jeśli jej nie dostane to zaczynać kolejne opakowanie czy lepiej przed zrobic test ciążowy!!Ale jeśli mówicie że kolejność nie ma znaczenia a zjadłam całe opakowanie o tej samej porze to prawdopodobieństwo ciąży jest raczej nikłe!!