Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perlka

Stracic dziewictwo czy nie?

Polecane posty

heh...:)) moze i racja zeby nie czekac z tym do slubu...wazne by zrobic to z kims do kogo czuje sie milosc...:)i byc pewnym ze chce sie to zrobic...zero watpliwosci ...

siris to odezwij sie do mnie na gadu jak mozesz...:) podaj jakiegos meila to odezwe sie i przesle moj numer..:)

Gość zakson
powinnaś odpowiedzieć sobie na pytanie czy to jest ten facet ?? I wyjść za niego !!

Gość kapitan gruszka
czesc perelko, mam 50 lat i nie stracilem jeszcze dziewictwa. bylo wiele kobiet w moim zyciu i wydawalo mi sie ze je kocham ale zadnej nie poslubilem. wydaje mi sie ze slub jest przypieczetowaniem milosci i zwiazku dwojga ludzi. dlatego warto czekac do slubu. dzieki temu bedzie to cos wyjatkowego. przezyjesz ten cud w pelni. pozdrawiam goraco kapitan gruszka PS. ja poki co marszcze sobie pod jpegi.

Gość zaczekaj
mam 22 lata dziewictwo stracilam w wieku lat 17 przez partnera bylam traktowana jak gumowa lala az 4 lata poprostu myslalam ze tak ma byc, ze tak wyglada "zwiazek" az trafil sie ktos kto pokazal mi milosc z innej strony nie moglam trafic lepiej niedlugo sie pobieramy:), zaluje ze moja trauma wczesniej trwala tak długo dlatego zaczekajcie i nie dajcie sie traktowac jak nasadke dla faceta a jezeli nawet stracisz dziewictwo wczesniej - zrobisz to raz 2, 3.. i zobaczysz ze to nie jest jednak to odrazu daj sobie spokoj !

Gość mackowa
o boze .. ja mialam 16 lat jak stracilam dziewictwo i sie nie czepiam .. jak sie ma z kim i sie jet z ta osoba dlugo. wie sie ze nigdy ta osoba jej nie zostawi nawet jakby zaszla w ciaze to sie to robi. kocham macka i mam zamiar robic to dalej. a ty Perelka sie zastanow co naprawde do niego czujesz, pogaDAJ znim o konsekwencjach tej przygody.to rozwieje watpliwosci. pozrawiam.

Gość malwka
a ja mam inne pytanie.moja kolezanka twierdzi ze nie jest dziewica ale nie wspolzyla czy to mozliwe ?

Gość rajdi
do malwka... raczej niemozliwe :p:p do autorki... porozmawiaj z nim o tym... popieram ta sytuacje z seksem przed slubem... zrob to! zeby pozniej po slubie nie poczuc sie wykorzystanym. oczywiscie zabezpiecz sie! aha i naprawde upewnij sie czy jemu zalezy nie tylko na tym ale na Tobie! pozdro

Gość ja zrobilam
to jak mialam 16 lat z moim terazniejszym chlopakiem...kochalam go on mnie i nadal sie kochamy.teraz mam 18 jestesmy razem prawie 3 lata ale zanim to zrobilismy zabezpieczylismy sie i pare razy przemyslelismy...teraz jest cudownie i wiem ze nie byla to zla decyzja. tylko ze ja nie bylam dziewica...ale nie zbesztajcie mnie teraz bo to nie byl moj wybor:(:(:(

Gość ja zrobilam
i nadal sie zabezpieczamy bo dzidziusia nie planuje:Pno moze za pare lat jak znajde dobra prace i zapewnimy malenstwu dobre zycie:)

Gość Olunia24
gdzie ja mając 17 lat myślałam o sexie?? Zastanów się nad sobą, chyba, że chcesz zajść w ciążę. Nie marnuj sobie życia dziewczyno, jesteś jeszcze dzieckiem!!!

Gość Małolat
A czy to odrazu trzeba tracic dziewicto bez sex jest jeszcze dozo baraszkowania i pocieszenia płuciowych czyż nie.

Gość kuman
starc dziewczyno wal sie ile sil mam panne co ma 16 lat a sie wali zemno jak ulalal nieraz mnie zajezdza ;p i nie zaluje tego bolalo jo 1 raz niedziwne ale 2 raz juz sie tak bawilismy ze szok a zeby nie wpasc sa jeszcze gumki prezerwatywy ;] tak ze sie nie buj :P

Gość juren
>ja facet< jestes młody i głupi kutas nic nie wiesz o życiu i sekse. Drogie Panie Dziewczyny Kobiety szanujcie siebie. Pozdrawiam. juren

Gość juren
>kuman< Ty chyba konia walisz albo śszesz samemu sobie. Ty jesteś TUMAN anie kuman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ciekawe czy sie puściła
co?

Gość Agnieszka007
Ja miałam nietypową sytuacje hmmm. Powiedziałam sobie że przed 18 stka nie będę współżyła i dotrzymalam tego, ciesze się:) Ale moja strata dziewictwa była hmm z 1 strony pożądaniem ( bylam z nim 3 miesiace prawie, wiem krótko:/ ) a 2 strony musialam to zrobić bo czekal mnie zabieg ( miałam nadżerkę i nawet gin. moja namawiala mnie na to:P ) Nigdy nie przypuszczalabym ze tak to bedzie u mnie wyglądalo, ale nie żałuje w sumie:) Zawsze mogloby być gorzej ( pocieszam się ). Zależalo mi na nim BARDZO, ale ja dla niego co dowiedzialam sie potem bylam przygodą tylko chyba- na mojej 18- stce podrywal moja koleżankę i chcial umówic się z nią- to było przykre dla mnie bardzo:( Popsuł mi moje urodziny- 18 lat, ważny wiek. Staram sie wspominac je dobrze, fajna impreza itp:) A ten incydent bede niestety pamietac:/ A na dodanek 5 dnia po 18 stce mojej był ten mój 1 RAZ hmm, bylo ok:) Choc brakowalo mi tej więzi, zaufania:( Gdyby nie ten ZABIEG to poczekałabym na odpowiedniego faceta napewno. Jakbym nie miala tego zabiegu wykonanego na dniach to mogloby byc źle ze mną, spora nadżerka już:( Także tak to u mnie wygładało... Chociaż tyle że bylo romantycznie, ok:) ale teraz wiem ze bede czekala na tą WIĘŹ z partnerem i dłuższy czas związku napewno:P z 1 str. nie żaluję TEGO ale z 2 str wtedy ( teraz myślę inaczej ) poczulam sie wykorzystana:( i był płacz trochę po tym jak dowiedzialam sie od kolezanki co bylo w moja 18 stkę- wczesniej nie wiedzialam o tym nic... :/ Trudno, widocznie tak mialo być. Nie życzę TEGO nikomu, pozdrawiam was i jak SEKS to TYLKO z partnerem odpowiednim ktorego kochacie i on kocha was:*:)

Gość anais ninja
trzymaj swoje bezcenne dziewictwo do 30 stki. nie możesz przeciez tego skarbu oddać byle komu. a tak poważnie to kiedyś, jak byłam młodsza od ciebie zachorowałam, myslałam że umrę i od tego czasu czuję się jak z odroczonym wyrokiem:) i jak widzę ludzi co mają po 20 parę lat i nie potrafią korzystać z zycia to im współczuję

Gość Facet123
Ja jako facet mogę powiedzieć, tak, że jeżeli dziewczyna ma jakiekolwiek wątpliwości co do intencji partnera, to niech lepiej nie ryzykuje, bo może się rozczarować(większość facetów myśli tylko o jednym). Natomiast jeżeli facet Cię kocha i wiesz, że Cię nie zostawi jak to zrobicie, to warto stracić dziewictwo. Bo tak naprawdę nie ma na co czekać, ale z drugiej strony dziewczyny nie chcą zostać \"oszukane\" i w jakiś tam sposób wykorzystane. Każdy facet jest inny i myślę, że istnieje coś takiego jak kobieca intuicja która wam podpowie czy facet traktuje was serio.

Gość facet po przejściach....
kobietko! nie serwuj swojemu facetowi tego pierwszego razu za długo....on zaraz pewnie wybuchnie!uwierz że facet to tez człowiek!!!! przeważnie....bo są tacy ktorzy chcą cie zaliczyc...skreslić na liście....daj sobie to szczescie bo to sama rozkosz jest!moze pierwszy raz jest dyskomfortowy ale trzeba sie uczyć siebie wzajemnie....no i zaufanie i nie myslenie o innych jest najważniejsze! liczysz sie ty i tylko ty! jesteś w tym momencie najważniejszą kobieta na swiecie!jesli jest inaczej to facet jest samcem i poprostu zaliczysz typowy numer! zróbcie tak aby sie przenieść na drugą stronę teczy!!!!!powodzenia!

Gość facet po przejściach....
i pytanie? czy twoj facet tez ma 17 lat? myślę ze nie znam prawdziwego faceta przed 30 tka....oprócz narządów trzeba mieć dojrzały rozum:)

Gość ja kobieta Melllia
mam chłopaka od pół roku rozmawiamy duzo o sexsie i on chyba tego chce a ja nie bo mam dopiero 16 lat i mam co do tego watpliwosci nie spieszy mi sie za kazdym razem gdy miałam chłopaka wazny był seks czy to takie waze w zwiazku?? a moze ja ich tak do tego przyciagam?? co do mojego chłopaka rozumie mnie i mowi ze jak chcemy to poczekamy niewiem czy mowi to serio a moze tylko tak zeby kiedys wykozystac chwile i to zrobic?? aa czy zabawy wieczorne sa wskazane juz takim młodym dziewczyna czy mozna to robic??

Gość ser na naplecie
ja mam 2 lata , 4 zęby i stracilam dziewictwo z moim tata, na szybko jak mama poszla do sklepu po jajka (lubie jajka) moj tata mowi ze ser z napleta jest zdrowszy niż jajka. dlatego kazal mi go zlizywac, kazal mi tez go ogarnac i wessac jedną dziurka nosa jak bigos mojej babci ;- ) . a tak nawiasem mówiąc lubie jajka xd. a tobie perełko proponuje konkretne ruchansko bo masz juz na karku az 17 lat , za niedłogo będziesz starą szmatą , nieogarniętą krową której nikt nie będzie chciał ruchac bo jest dziewica, cipa Ci będzie zwisac na kilometr i ciagnac sie po zimniokach na dzialce u twojej staruszki babci ; d.

Gość Dusiia
Chcialabym stracic dziewictwo w te wakacje. Mam 14 lat ale bardzo sie boje

Gość Dusiia
Stracic dziewictwo w wieku 14 lat nie jest zawczesnie? Ale ja go tak kocham ze jestem gotowa na wszystko,chce miec piekne z nim wspomnienia,i czuc jego blisko mnie

Gość kaarrolinaa
y tylko od Ciebie co zrobisz,ale ja bym sobie dała z tym spokój,na Twoim miejscu wziełabym się za nauke!

Gość kaarrolinaa
to co zrobisz zależy tylko od Ciebie,

Gość 17 latek
a ja wam powiem. ze tyle dziewczyn co rozdziewiczalem niekotre w wieku 14 lat;] i puki sie jest mlodym trzeba korzystac. ale z rozsadkem;] pozdro;))