Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sine oczko

mam bardzo sine oczy

Polecane posty

Gość sine oczko

i nie wiem co zrobic .. odzywiam sie dobze i spie dosyc duzo .. ale nadal mam sine oczy .. wyglądam strasznie .. :(:(:( nawet zatuszowac tego nie da sie tak bardzo .. niebiesko fioletowe sine oczy .. prosze pomozcie !!! :(:( moze macie jakies kremy albo jakies domowe przepisy i rady .. byłabym bardzo wdzięczna ..

Gość ugabuga
ja też tak mam. To moga być problemy z wątrobą, ja mam WZW typu B ,wiec sie nie ma co dziwic moim sincom,ale od jakiegos czasu stosuje żeł FlosLeku wlasnie na sine i podpuchniete oczy i troszke mi to zeszlo:)

Gość sine oczko
a ile kosztuje taki żel ? i w aptece mozna kupic nie :P ?

Hej Ja tez mam ten problem.. Troche sie przestraszyłam..to obajwy WZW B? Mam nadzieje, zę nie tylko bo ja to od dziecka mam... watroba mozę troche i pobolewa..kurcze... A myslałam,z ę to z przemęczenia...:o

Gość ugabuga
kurcze,ja za niego dałam dokładnie 4,60 , wiec nawet jeslisien ie sprawdzi nei bedzie Ci kasy szkoda, mi pomogl:) Myslalam,ze skoro to od watraby since,to musze sie z tym pogodzic,ale sprobowalam i jest ok:) Stosuje niecale dwa tygodnie,ale pamietaj o systematycznosci!

Gość ugabuga
Milunia,nie musisz miec odrazu WZW :) Mnie niestety zakażono tym w szpitalu Idz do lekarza i powiedz o tym,ze Cie watroba pobolewa i popros o skierowanie na badania:) I nie panikuj kobieto! To moze byc jakas blahostka,niekoniecznie odrazu zoltaczka.

Gość ugabuga
Milunia, u mnie w zasadzie bezobjawowo. Co jest niestety gorsze,bo wirus "siedzi: we mnie caly czas. Lepiej jak "wyjdzie" ,wtedy skora staje sie żółta, białka oczu tez. Nie wiem jak jeszcze to sie uwiadocznia, bo jak bylam w szpitalu,to mialam 11 lat i jakos specjalnie sie nie interesowalam tym. A teraz w sumie nie ma takiej potrzeby,bo wyniki juz mam ok.

no ..tzreba tak zrobic..troszkę się tylko przestraszyłam..ale na chwilke..zyje z sińcami i nic mi się nie dzieje...:D ale badania zrobie przy okazji :)

Gość ugabuga
Skoro wątroba Cie pobolewa to lepiej idz jak najpredzej do lekarza. Nie chce Cie straszyc,ale ja sobie z chorą wątrobą zyłam w niewiedzy 4 lata. Pozniej jak sie okazalo,ze jestem chora to na szybciora trzebabylo wszystko zalatwiac,bo juz dosc nieciekawie bylo, gdyby nie to ,ze trafil mi sie naprawde dobry lekarz (i to nie prywatny!! ) to pewnie juz bym wąchałą kwiatki od spodu. Tak wiec marsz do lekarza,bo lepiej zapobiegac niz leczyc!! :D I spadam,bo mnie brat wygania:( Pozdrawiam :)

Gość olaolaoa . oaoaoal aoaa
Milunia24 nie mow tak :p zycie jest piekne :P:P:P

Gość opalenizna
nie ważne czy naturalna czy z tubki czu na solarium wtedzy cieni nie widać ja walcze z nimi od zawsze wypróbowałam wszystko naprawde tylko to pomaga

Gość Xtreme
ehh mam ten sam problem z sinymi oczami...tyle ze mam 18 lat i jestem chlopakiem i jest to dla mnie dziwne taie zasinienia pod oczami... bardzo i to pzreszkadza bo wygladam jak bym sie malował...bylem badany i nie jestem chory prubowałem juz prawie wszystkiego i nic... prawie bo jeszzce nie prubowałem uzywać zadnych kremów i itp poniewaz jest to dla mnie śmieszne i upokazajace... bardzo mi to pzrezkadza poniewaz jestem chlopakiem i niechce pzred kazdym wyjsciem smarowac sie jakimis kremami... sine oczy i wory pod oczami mam odkad pamietam jednak nikt z moich krewych nie ma takie problemu. Te sińce sa bardzo widoczne i odrazu zucaja sie w oczy w swietle dziennym. Czytałem juz duzo o tym cholerstwie na ruznych forach i dalej nie wiem czy w ogóle jest jakis sposób zeby to zwalczyć?? jeśli nie to chociaz jak szybko i skutecznie to zatuszować?? (pamietajcie ze jestem chłopakiem i niechce siedziec 30 min przed lustrem ani lezec godzine z ogórkami na oczach a potem okazuje sie ze i tak nie pomaga) Jak juz pisalem wcześniej jest to dla mnie upokazajace miec taki oczy bedac chłopakiem...potzrebuje jakieś sprawdzonego sposobu. z góry dziękuje

Gość po prostuuuuu
niektórzy ludzie mają taką urodę i już. mój znajomy też tak ma i żyje, nawet się z tego sam nabija i traktuje to jako swój "smaczek" im bardziej będziesz się tego wstydził tym bardziej ludzie będą to zauważać

Gość Xtreme
heh rozumiem to wiele osób ma ten sam problem ale w wiekszosci sa to kobiety... Kobieta to jeszcze ok przynajmiej nie musi sie malować:) ale chlopak to jak dla mnie przesada... taka uroda mowisz? ok spróbuje to zakceptować trudno... ale dopiero wtedy kiedy sprubuje wszystkiego:) Ja nie jestem typem jakiegos pedancika ktory spedza wiecej czasu przed lustrem niz kobieta wrecz pżeciwnie... gdybym mial problem z jakimś pryszczami to ok nawet bym sie tym nieprzejol no ale sory jestem chłopakiem i wolałbym niemiec rużowych oczu...:) czekam na jakies rady:)

Gość i to jest powód
niektórzy mają po prostu bardzo unaczynioną skórę pod oczami, skóra pod oczami jest cieńka wiec te naczynia krwionośne przebijają i są widoczne niektóre kremy np z witaminą K, kasztanowcem itp mogą trochę zmniejszyć widoczność sińców ja polecam samoopalacz na twarz i kremy pod oczy z drobinkami odbijającymi światło dobry jest krem pod oczy Pearl Elixir z firmy Eveline, poszukajcie w marketach czy drogeriach, kosztuje ok 13 zł, jest bardzo wydajny, tubka starcza na kilka miesięcy ja smaruję nim całą twarz, skóra wygląda na zdrową, promienną, oczy na wypoczęte, nie widać sińców bo krem ma drobne złote drobinki (nie brokat) i twarz wygląda na lekko opaloną i idealnie gładką, dzięki temu kremikowi nawet nie muszę używać podkładów na twarz czy pudru

Gość i to jest powód
Nivea też ma w ofercie podobny krem pod oczy chyba z serii Beautiful Skin w takim różowawym opakowniu, też odbija światło i daje efekt zdrowej wypoczętej skóry, nie próbowałam go jest droższy niż ten Eveline

Gość ziiom
ludzie jedzcie awokado. ...pozdro z N L.