Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blada .. oj biada

strasznie jasna skora .. co stosowac

Polecane posty

Gość blada .. oj biada

mam strsznie jasna skore .. bladą :/ ale nie moge sie bardzo opalac (zalezy mi na opaleniu nog) bo mam żylaki i pieprzyki mi wychodza czy macie jakie sprawdzone kremy brązowujące czy samopalacze do jasnej skory ? bo nie chce miec pomaranczowej skory tylko lekko brązowa pomozcie

Gość kaska150
tez mam jasniutką cere i etz chciałabym sie opalic:((( ale wiesz nie moge stosowac jakichs mocnych samoopalaczy czy balsamow brazujących bo jestem po nich taka zbyt pomaranczowa. Jest taki balsamik Kolastyny lekko brązujący i rzeczywiscie efekt jest strasznie lekki ja stosuje i jestem leciutko opalona jak sie smaruje tak ze 3 dni. W sumie dla mnie mzoe byc bo nie ejstem pomaranczowa. Jest jeszcze balsamik z Johnsons w takim zółtym opakowaniu specjalnie dla jasnej karnacji. Ten tez miałam ale dla mnie było troche za tłusty i zapach taki sobie jak sie ma to chwile na skorze. No ale efekt tez był wlasnie taki delikatny. Nie stosowałam codziennie. Wiem jak to cięzko uzyskac dobry efekt na jasnej skorze... szkoda. Ja teraz troszke na słoneczko wyszłam ale piegi mi sie robią a ich nie lubie :/ Pozdrawiam pa a i pisz jakbys znalazła jakis fajny balsamik brązujący dla jasniutkich:)

Gość nie ma takiego balsamu
bo wszystkie zawierają po prostu samoopalacz. ŚMierdzą i s aokropne. Jak masz jasną skórę, to dbaj o nią, a nie niszcz:) Jasna skóra jest bardzo ładna.

Gość niebboo
tez mam jasna cere kiedys uzylam kremu opalajacego i nie wygladalo to najlepiej.poza tym opalacze zatykaja pory chyba :p

Gość hmm hmm hm m .. ..
ja tez mam jasna skore :/ uzywałam jakiegos kremu brązującego ale nic nie dało :( moze znacie jakies inne ?

Gość a ja lubię =
Też mam bladą skórę i mnóstwo pieg. Stosuję ... słońce. Dwugodzinny spacer na lekką pierwszą opaleniznę, na twarz ewent. samoopalacz, mi nie przeszkadza zapach, bo smaruję się na noc, a rano budzę opalona. Dobre są chyba Sorai, kiedyś stosowałam. Nivea jest zbytzółty, no i sopot zjaji, ale trzeba się przyzwyczaić. Ja smaruję, pięć minut przerwy i drugi raz. Dla mnie bomba:)

Gość ka ka ka .. ka ka ka
ja własnie wysmarowałam sie samoopalaczem (Extra Bronze - bez słońca) .. trzeba go stosowac co kilka godzin co 2, 3 dni .. więc zobaczymy czy pomoze .. mojej mamie troche pomógł mowiła ze miała białe nogi a teraz ma lekko brązowe ..

Są również toniki brązujące np z ekstraktem z drzewa herbacianego i orzecha włoskiego,które oprócz zmywania i neutralizacji PH skóry jeszcze delikatnie zamienją jej koloryt.

Gość kaska150
Styljola podaj jakis konkretny fajny tonik :)

Ja mam taki na próbę bo dopiero zaczynam go używać Bielenda Tonik brązujący, bezalkoholowy,do każdego rodzaju cery z ekstraktem z drzewa herbacianego i orzecha włoskiego :)

Gość kaska150
dzieki Styljola. A z tymi bananami to nie slyszałam. Są tu tacy co stosowali?

Gość oliwka1987
Styljola jak troche pouzywasz tego toniku to daj znać jak efekty, ok??

Gość kasiapisia
ja polecam samoopalacz LANCASTER drogi ok. 150 zł ale rewelacyjny, opalenizna brązowa a nie marchewkowa, ladnie sie rozsmarowuje (jest w sprayu, spryskujesz i wcierasz w skore) i nie zmywa sie po pierwszej kąpieli jak inne tak ze zostają brudne skrętki na nogach, uzywam go 3 razy w tygodniu dla podtrzymania opalenizny, no i przede wszystkim zapach, bardzo fajny, jak posmarowalam nim nogi i weszlam do pokoju mąż zapytal co to za perfuma

bierz tabletki z beta karotenem, np. solarin exstra, ładnie i naturalnie przyciemni Ci skórę www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet Odkryj swoje piekno www.wellnesslife.pl

Gość oliwka1987
Olena czy na jasniutkiej karnacji nie wyjdzie marchewkowy kolorek?? Wiesz moze? Bo ja zawsze mam obawy...

Gość oliwka1987
Thx Styljola. Czekam!!! :)