Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aromacik

jakie zapachy lubicie? takie dla was charakterystycnze?

Polecane posty

Gość aromacik

ja kocham zapach ryb, zapach kolo kutrow rybackich:) lubie tez zapach bzu i wsi:) kojarzy mi sie z dziecinstwem

Gość tak se pisze
lubię zapach sprzętu do tenisa, którym grało się na korcie ceglastym (i masę innych ale tak mi się skojarzyło)

Gość wnerwiona sknera
świeżo skoszonej łąki, powoju, dziewanny Suszącej się akacji, lipy , białej pokrzywy

Zapach morza, lasu, nowych książek, truskawek i .....futerka mojego kotka. :)

ja uwielbiam zapach mojego mieszkania, kadzidełka zmieszane z zapachem mebli:) kocham zapach miasta w lecie wieczorem

Pierwsze, co przychodzi mi do głowy to zapach starego, drewnianego domu, wygrzanego w letnim słońcu, trochę zakurzony, trochę żywiczny. Zapach koni i skóry i czarnej porzeczki. Moje wakacje :)

Gość tak se pisze
mokry od deszczu asfalt po gorącym dniu rozkopana grzybnia (czy po prostu grzyby) w lesie poziomki słony wiatr od morza skóra taka z torebek, kurtek, nowa, podobnie pachnie mój pies gdy jest czysty krem Pani Walewska wąchany ze słoika, bo z moją babcią i dzieciństwem mi się kojarzy zapach (hmmm, ocenzurować by się przydało) intymnej części ciała mojego partnera

Gość tak se pisze
Calamity, jak mogłaś!! teraz przez ciebie botwinkę bym zjadła a nie umiem zrobić takiej jak moja babcia robiła

Gość tak se pisze
och, właśnie, jak kiedyś pięknie gazety pachniały, teraz już to nie to samo, inna farba i inny papier

Gość wnerwiona sknera
oj jeszcze mnóstwo zapachów; choinki, palących się świec, pieczonego pasztetu, szarlotki, gotującego się rosołu bielizny suszonej na wietrze

Gość aromacik
bielizna suszona na wietrze... kocham ten zapach. zapach lasu, drewna, wychowalem sie w nadmorskiej wsi, wszystkie zapachy natury sa mi bliskie:)

Gość zapach ryb
a feee

Gość aromacik
a feee? wogole zapach polowu. wiesz, to dla mnie zapach dziecinstwa :)

Gość strój kapielowy
*świeżo zmielona kawa *świeżo skoszona trawa *siano *po deszczu na wsi *stajnia i zapach koni

Jejku ale się rozmarzyłam....mam juz dosyć miasta, chce wyjechać na urlop i pooddychać tym wszystkim, o czym piszecie i za czym ja tęsknię. :)

zapach cynamonu, powietrza po deszczu, kiedy cały dzień był upał, kawy, czekolady, owoców cytrusowych, mojego faceta :)

zapach ciepłego chleba terpentyny kominka lawende wanilie zapach drewna, swiezo scietego drzewa grzybow w lesie i suszonych grzybów jasmin korzenne zapachy zapach po burzy na dworze skoszonej trawy arbuza pestek z wiśni itd :)

Gość wnerwiona sknera
aromacik ja też czuję te połowy... Lubię jeszcze zapach ogniska ,zapach świeżej grzybni, zapach palącej się fajki zapach kadzidła w kościele

Gość kup sobie maszynke
do golenia miesc intymnych, ja sie gole maszynka

Gość nie ten topic ałć

Gość zapach ryb
niestety zapach ryb zle mi sie kojarzy ... ale to akceptuje, ze Tobie sie podoba moje ulubione zapachy to zapach roz w naszym ogrodzie, w ogole kwiatow, lipy, jablek w piwnicy na jesin, skoszonej trawy, wykrochmalonego przescieradla, choc takiego nie czulam juz od wiekkow :( och pamietam jak uwilbialam zasypiac w takiej wykrochmalonej poscieli, teraz juz tego sie nie robi...

Oj robi się robi,ja krochmalę pościel ,nie rezygnuję z moich ulubionych zapachów,cały czas mi towarzyszą nie odmówię sobie tego nigdy.

Gość WERA 38
a ja szukam Twojego zapachu co mi tam ogrody ciepla ziemia nawet chleb Ty pachniałeś piękniej niż dalekie podróże do nieba Ty moje byłe Kochanie

Gość pyzata Mańka
uwielbiam jak sie cienka nicia wije taki aromacik z pod pachy mego misia gdy przyjdzie z budowy . kupilam mu by jednak pachnial elegancko perfum " powiew biznesu"

Gość Cardin..........
miły zapach;)

zapach ; kawy skoszonej trawy cieplego ciasta i chleba sera(tylko tego najbardziej podziurkowanego) owocowej pasty do zebow po deszczu i teraz z calkiem innej beczki; zapach benzyny i lakieru do paznokci