Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacy..

Co z tym zrobic- poradzcie prosze.

Polecane posty

Gość pytajacy..

Witam mam taki poblem - lezy mi w szafie caly karton roznokolorowych wloczek do robotek ktory kiedys dostalem od babci i cioci no i zawadza mi tylko . Moze daloby sie cos z tego zrobic tak zeby byl jakis pozytek?? Poradzcie bo nie wiem jak to wykorzystac.

Gość wnerwiona sknera
Ty chcesz wykorzystać,czy dać komuś by wykorzystał?

Gość pytajacy..
chetnie wykorzystam a jesli si enie bedfzie dalo to tez chetnie oddam bo mi tylko zawadza wiec jakie macie propozycje??

Gość wnerwiona sknera
mam nadzieję ,że to ostatnie to nie Ty pisałeś. A nie masz jakiejś dziergającej sąsiadki?

Gość a moze allegro
albo oddaj jakies babuszce, sasiadce.

Gość pytajacy..
z sasadow to nikt nie robi nic z wloczek i wlasnie sie zastanawiam co z tym zrobiuc bo miejsce w szafie bym wolal miec zamaist tego kartona a w piwnicy to tez juz nie ma miesca zeby wyniesc . ktos cos poradzi jak to wykorzystac?

Gość wnerwiona sknera
Zrób jak najszybciej,bo w tym lubią sie zalęgać mole

Gość pytajacy..
no ale co by mozna zrobic? na drutach badz szydelku to mi sie nei chce wyrabiac takiej ilosci wloczek!!! nie mam pomyslu, moze by ktos chcial to w prezencie?? jest tu ktos chetny z okolic gliwic??

Gość wnerwiona sknera
No jeśli jesteś z okolic Gliwic to nie uwierzę ,że nie ma tam kobitki,która robi na drutach. rozejrzyj się dookoła.Może jej dasz

Gość daj damrowe ogloszenie
w anonsach jesli sa w gliwicach, a jak nie pojdz na bazarek i spytaj sie jakiejs babci czy by nie chciala

Gość pytajacy..
jestem z centrum gliwic ale tutataj na necie ciezko znaezc kogos z gliwic kto jeszcze bylby chetny na taki karton wloczek:( Dlatego pytam na forum .

Gość wuzetk1969
Trzymaj włóczke wraca moda na rzeczy dziergane, na zime można zrobić kolorowy szalik ,czapeczke, bluzeczke ażurkową. Ostanio widze w sklepach są robione na szydełku poduszki, torebki wlóczkowe na lato,pomysłow jest wiele,ja bym tam nie oddawała włóczki,moda powraca, pamiętam kiedyś w podstawówce robiłam getry ,takie kolorowe, robiłam sobie ,koleżankom,rodzinie,były super na czasie.