Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 yyyyyy

Plastry z woskiem do depilacji!! Help!

Polecane posty

Go艣膰 yyyyyy

Szukam jakich艣 tanich, skutecznych plastr贸w do depilacji... mam s艂abe w艂oski, cienkie i potrzebuj臋 czego艣 naprawd臋 dobrego! (dost臋pnego w Rossman lub Natura) Help!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 veet s膮 po 13 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jojojojojo
tiaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyyyyy
Nie nie nie, ja wol臋 nie eksperymentowa膰... kupne... ten Veet naprawd臋 jest dobry? (kiedy艣, jak nie mia艂am przy sobie nic do depilacji, wydepilowa艂am nogi ta艣m膮, 偶贸艂t膮 tak膮... :D, to by艂y czasy...)

Udost臋pnij ten post

veet itp u mnie si臋 niespisa艂 ... nie wyrywa艂 dok艂adnie w艂osk贸w (mo偶e by艂y za kr贸tkie) no i mia艂am po nim baardzo podra偶nion膮 sk贸r臋 :o ... teraz u偶ywam depilatora i jest ok :) mam spok贸j na jaki艣 czas ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panterka84
sprobuj Joanny,dla mnie yly ok,nie polecam Tanity .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 missmarta
plastry s膮 do d... stosowa艂am kilka razy, zawsze bola艂o jak nieszcz臋艣cie, zajmowa艂o ca艂y d艂ugi wiecz贸r, wszystko doko艂a by艂o wylepione woskiem, a w艂osk贸w zostawa艂o na nogach stanowczo zbyt du偶o, bym mog艂a nazwa膰 t膮 metod臋 skuteczn膮. no, i po woskowaniu nogi w czerwonych b膮blach, 偶adnej sp贸dnicy przez dwa dni. mo偶e warto p贸j艣c do kosmetyczki, 偶eby zrobi艂a to szybko i fachowo? albo spr贸bowa膰 tej pasty cukrowej? sama nie stosowa艂am, bo mam depilator, ale tyle z Was tak entuzjastycznie o tym pisze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do dupy z plastarmi
w og贸le nie dzia艂aj膮!!! A jesli masz jeszcze delikatne i kr贸tkie w艂oski to nie ma co marzy膰 o super efektach!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pytka-00
bardziej boli plastrami czy depilatorem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 missmarta
plastrami zdecydowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aGAtKA21
a czy wam tez wratsaj膮 w艂oski po depliacji plastrami????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyyyyy
Kupi艂am wczoraj Veet, plastry z woskiem dla sk贸ry normalnej. I dzi艣 b臋d臋 si臋 depilowa膰... mam w艂oski tak d艂ugo艣ci mniej wi臋cej 8 milimetr贸w, niekt贸re kr贸tsze, niekt贸re d艂u偶sze... dam wam opini臋 p贸藕niej. Pozdrawiam. (niestety za te plastry da艂am 17z艂 :(:(, a mia艂am nadziej臋, 偶e s膮 ta艅sze)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyyyyy
agatko to przed depilacj膮 plastrami zr贸b sobie peeling n贸g, wtedy nie b臋d膮 wrasta膰.

Udost臋pnij ten post