Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyy

Plastry z woskiem do depilacji!! Help!

Polecane posty

Gość yyyyyy

Szukam jakichś tanich, skutecznych plastrów do depilacji... mam słabe włoski, cienkie i potrzebuję czegoś naprawdę dobrego! (dostępnego w Rossman lub Natura) Help!

Gość veet są po 13 zł

Gość jojojojojo
tiaaa

Gość yyyyyy
Nie nie nie, ja wolę nie eksperymentować... kupne... ten Veet naprawdę jest dobry? (kiedyś, jak nie miałam przy sobie nic do depilacji, wydepilowałam nogi taśmą, żółtą taką... :D, to były czasy...)

veet itp u mnie się niespisał ... nie wyrywał dokładnie włosków (może były za krótkie) no i miałam po nim baardzo podrażnioną skórę :o ... teraz używam depilatora i jest ok :) mam spokój na jakiś czas ;)

Gość panterka84
sprobuj Joanny,dla mnie yly ok,nie polecam Tanity .

Gość missmarta
plastry są do d... stosowałam kilka razy, zawsze bolało jak nieszczęście, zajmowało cały długi wieczór, wszystko dokoła było wylepione woskiem, a włosków zostawało na nogach stanowczo zbyt dużo, bym mogła nazwać tą metodę skuteczną. no, i po woskowaniu nogi w czerwonych bąblach, żadnej spódnicy przez dwa dni. może warto pójśc do kosmetyczki, żeby zrobiła to szybko i fachowo? albo spróbować tej pasty cukrowej? sama nie stosowałam, bo mam depilator, ale tyle z Was tak entuzjastycznie o tym pisze...

Gość do dupy z plastarmi
w ogóle nie działają!!! A jesli masz jeszcze delikatne i krótkie włoski to nie ma co marzyć o super efektach!!!

Gość Pytka-00
bardziej boli plastrami czy depilatorem

Gość missmarta
plastrami zdecydowanie

Gość aGAtKA21
a czy wam tez wratsają włoski po depliacji plastrami????

Gość yyyyyy
Kupiłam wczoraj Veet, plastry z woskiem dla skóry normalnej. I dziś będę się depilować... mam włoski tak długości mniej więcej 8 milimetrów, niektóre krótsze, niektóre dłuższe... dam wam opinię później. Pozdrawiam. (niestety za te plastry dałam 17zł :(:(, a miałam nadzieję, że są tańsze)

Gość yyyyyy
agatko to przed depilacją plastrami zrób sobie peeling nóg, wtedy nie będą wrastać.