Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miisiaaa

odstawiłam tabletki

Polecane posty

Gość miisiaaa

we wtorek zaczełam trzecie opakowanie tabletek diane 35 i od kilku dni codziennie rano wymiotuje po sniadaniu :( mialam w pierwszym miesiacu nudnosci ale minely a teraz normalnie zwracam całe sniadanie... potem jest mi lepiej i czuje sie dobrze do konca dnia .... dlatego dzisiaj nie wzielam tabletki i che sprawdzic czy to jest głowny czynnik moich porannym wymiotów .... a Wy jak sadzicie, tez tak mialyscie ???? chce za zakis czas wybrac sie do ginekologa po inne tabletki .... prosze poradzcie.....

Gość miisiaaa
pomoze mi ktos ?????

o ktorej godzinie bierzesz tabletki? Rano po śniadaniu? Może sprubój wziaść wieczorem kolo 22 przed snem- to pierwsza moja rada. Druga sprawa Diane 35 to tabletki hormonalne które lekarze przepisują przeważnei na problemy z cerą a ich właściwości antykoncepcyjne są tak jakby skutkiem ubocznym, te tabletki mają duża dawkę hormonów i na rynku są tabletki o wiele \"lżejsze\" tzn z mniejszą dawną hormonów. Dlatego udaj sie do ginekologa i poproś o inne tabl;etki, polecam novynette czy yasmine. Nie powinnaś przerwywać brania tabletek w polowie opakowania ponieważ to wiąże sie z pozniejszymi komplikacjami z cyklem, Twoja gospodarka hormonalna bedzie poprzestawiana i mozesz miec problem z okresem, powinnaś skończyć listek, zrobić przerwe na okres i zacząć brac inne tabletki. Skoro nie wzielaś tabletki to musisz sie udac do ginekologa no i opowiedzieć o wszystkim.

Gość miisiaaa
ja biore tabletki o 20. i wzielam dopiero 4 z trzeciego opakowania ...

Gość upupupppupu