Onaaaa 1577 Napisano 33 minuty temu 3 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: Jedyna alternatywa do skwar ogniska Na ognisku usmażyć ziemniaczki bez jeży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 32 minuty temu Na relikwie zostanie pocięty święty wór złoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 32 minuty temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Na ognisku usmażyć ziemniaczki bez jeży. O właśnie. Usmaż mi ziemniaczka na ognisku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 31 minut temu Z jajem wsadzonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 30 minut temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: O właśnie. Usmaż mi ziemniaczka na ognisku. Nie umiem bo zawsze spale. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 29 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie umiem bo zawsze spale. Czy wy cokolwiek potraficie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 27 minut temu Idę zaraz śnić o iskrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 26 minut temu Iskrze między twoimi synapsami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 25 minut temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Czy wy cokolwiek potraficie? Tak umiem wiele rzeczy że byłbyś w szoku ale te ziemniaki z ogniska nigdy nie wiadomo ile piec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 23 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak umiem wiele rzeczy że byłbyś w szoku ale te ziemniaki z ogniska nigdy nie wiadomo ile piec. To dla ciebie https://aminoplon.pl/produkt/plyn-na-dzikie-zwierzeta-bros-odstrasza-dziki-lisy-sarny-jelenie-kuny-bor.../ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 23 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak umiem wiele rzeczy że byłbyś w szoku ale te ziemniaki z ogniska nigdy nie wiadomo ile piec. No nie wiem. Mam wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 20 minut temu 2 minuty temu, WywaloneJajaBoże napisał: To dla ciebie Po co mi to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 20 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Po co mi to? Żebyś została odurzona i odeszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 19 minut temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: No nie wiem. Mam wątpliwości. Spokojnie ziemniaki i spalone są nienajgorsze i mawet jak ktoś nasika do ogniska można zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 19 minut temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Żebyś została odurzona i odeszła Ryjesz jej głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spokojnie ziemniaki i spalone są nienajgorsze i mawet jak ktoś nasika do ogniska można zjeść Nie wnikam, w co wy się tam bawicie przy ognisku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Żebyś została odurzona i odeszła Ale ci ja ci przeszkadzam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano 17 minut temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ryjesz jej głowę. Bo jestem golec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1577 Napisano 15 minut temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie wnikam, w co wy się tam bawicie przy ognisku No właśnie i byś spróbował to by ci może smakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No właśnie i byś spróbował to by ci może smakowało Chyba się nie skuszę. Wszystkie dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 11 minut temu Czuję się taki odmóżdżony🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piękny widok sřaki tak 12 Napisano 6 minut temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Czuję się taki odmóżdżony🥺 Taki się urodziles 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 267 Napisano 2 minuty temu 4 minuty temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Taki się urodziles Nie. Przebywanie tutaj odmóżdża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajaBoże 46 Napisano przed chwilą Oj wy biedni ludzie. Ciągle niedogodności i towarzystwo plebsu a jednak masochizm zwycięży zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach