Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert73

potrzebuję kogoś

Polecane posty

Gość imat
empty jak nie proste? to do ukochanje osoby nie robisz kroku a do obcej tak? to jest dziwne

Gość musimy uwierzyć
najdziwniejsze jest to ,że najłatwiej otworzyć swoje serce anonimowo, przed zupełnie obcymi osobami, tak jak tu , w necie... bez lęku przed odrzuceniem... to dopiero daje złudne poczucie bliskości...

Gość imat
no włąsnie walcze oto aby on owterał serce przed ukochanymi ludzmi, a nie obcymi:) I aby nie ufał tej kozie, o ktorje mowilam.

Gość musimy uwierzyć
to może pogadaj z nim na gg? ;-)

Gość imat
tak na gg, ale juz wkrotce na spacerku razem:)

Gość nie istnieje

robię krok, nawet dwa ale trudno jest zajść dalej jeżeli po wyznaniu uczucia słyszysz tylko pusty śmiech.

Gość imat mówi
jaki smiech? pierwsze słyszę/ Powiedz, nie chowaj sie, niehc ona widiz ze to ty mowisz zaleyz mi chce witac z toba kazdy dzien, powiedz łagodnie, moze nie od razu kocham cie. Ale powiedz i nie boj sie czynic kroki naprzod.

chyba już nie warto o tym mówić, bo po co? nie będę się dręczyć, pozostawiam to, choć tak naprawdę niemogę o tym zapomnieć

Gość robert73
długo mnie nie było i widzę,że powstały porozumienia.Miło.Mówimy o miłości,wielkim uczuciu ale czy to nie jest tylko nasza chęć aby poczuć szczęście,chwilowe zadowolenie.Wybaczcie ale ja już podchodzę troszeczkę sceptycznie do tego uczucia

Gość imat mówi
nie napewno nie. Tak maja raczje kobiety po przejsciach, ccha byc adorowane i takich szukaja. Aby byc, miec kogos, z kim na imprze wyjsc itp. Ale to czy sie kocha to sie czuje, teskni sie bardzo i dogaduje z ta osoba, czas plynie inaczje, piekniej, jest inaczje, promiennie:)

chętnie bym jeszcze poklikała ale pora nie ta wpadnę jutro, napisz czy coś się zmieniło papa

Gość robert73
ja jutro też do pracy na 6 i 12 godzin w upale.Przynajmniej złe myśli na chwilę odchodzą

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaAnia
Robercie pozostaje Ci tylko pomodlić sie o spokój dla serca i tą druga połowę ja tez jestem sama i nie trace nadziei mysle ze długo tzreba czekac bo szykuje sie ktos wyjatkowy :)

Gość imat mówi
tez tak mysle, ze jak przychodiz ten ktos to jakos sami go odpychamy:) A ci niewyjatkowi maja wiecej niz ten co jets nasza poloweczką:)

Gość bławatka
robert wyczuwam, że z Ciebie fajny,wrażliwy facet jest pozdrawiam uśmiech for you :)

Gość robert73
dziękuję WAM bardzo

Gość robert73
jutro też chciałbym chwilkę pomarudzić wieczorkiem.Miło byłoby WAS znowu spotkać.Dziękuję

Gość robert73
wróciłe z pracy dużo wcześniej.Zwolniłem się bo ciężko było mi tam wytrzymać.Chyba prześpię cały dzien.Coś musi się wydarzyć,to musi się odmienić.Jesteście ekstra.Wiem,że muszę być twardy i dążyć do obranych wcześniej celów.Może jeszcze życie przyniesie jakąś niespodziankę,przyjemną mam nadzieję.Pozdrawiam WAS gorąco

Gość robert73
Czy ktoś dzisiaj będzie?Możecie przesyłać na mój adres.Idę spać ta temperatura mnie wykańcza

Gość robert73
skin1973@o2.pl

Gość warto uwierzyć
Robercie , pobudka ! juz po burzy, powietrze jakieś świeższe, nie prześpij tego co może się zdażyć, miłego wieczoru wszystkim :-)

Gość warto uwierzyć
witaj empty, jak samopoczucie? u mnie pomału mija dołek, ale co robic...

hmmm no u mnie tak sobie, nie jest źle, bywało gorzej to słońce za oknem dodaje trochę wiary, ale co będzie jak zajdzie?

Gość warto uwierzyć
Kolejny samotny wieczór...albo kolejny wieczór w sieci...Ja już nie walczę , przyzwyczajam się byc sama, gorzej tylko kiedy wracają wspomnienia...te piękne....

a ja nie chcę się przyzwyczaić chcę walczyć tylko jakoś nie mam siły nie mam po co nie mam dla kogo

Gość warto uwierzyć
Jak to nie masz dla kogo?! Dla siebie, i dla tej osoby , którą możesz uszczęśliwić! wiem ,że siły czasem brakuje...

Gość warto uwierzyć
ale taka osoba gdzieś kreci się w czasie i przestrzeni... cholera, sama chciałabym w to uwierzyć...ciagle idealizuję tego, który mnie zawiódł, szukam winy w sobie... kochałam za bardzo? ufałam za bardzo? głupia byłam...