Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izib

MAM SZEŚCIOMIESIĘCZNĄ CÓRECZKĘ

Polecane posty

Gość izib

WITAM WSZYSTKICH MAM WSPANIAŁĄ CÓRECZKĘ MOŻE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ KTO MA TAKIEGO DZIDZIUSIA I WYMIENIMY SIĘ SPOSTRZEŻENIAMI . KARMIĘ GOSIĘ MLEKIEM BEBIKO 2 , JE ZUPKI ZE SŁOICZKÓW I NIE LUBI OWOCÓW(WSZYSTKO MA ZAKWAŚNE PRZYNAJMNIEJ SĄDZĄC PO MINIE) WŁAŚNIE ZASNĘŁA I MAM 15 MIN DLA SIEBIE

Moja córa skończy 31 lipca 7 miesiecy.Karmie ją piersią i do tego dostaje kaszke mleczno ryżową zupke ze słoiczka i deserek ja jej podaje bobowita soki tylko te zagęszczone nie klarowne i dosypuje do tego jeszce troche kaszki ryżowo mlecznej na początku też były problemy bo nie chciała wcinać a teraz wciąga jak nic.Desreki ze słoiczka raczej ida cięzko ale to pewnie wszystko kwestia czasu przeciez nasze dzieciątaka też muszą powoli poznac nowe smaki.No i jak wiadomo maja swoje guściki tak jak my.

Gość przeminiki
ja ma 6 miesiecznego synka jest bardzo pogonym i wesolutkim bobaskiem karmie go od 2 tyg. nanem 2, lubi jesc deserki i ostatnio zasmakowal w obiadkach ale na poczatku wszystko wyplowal :)

Witaj, zapraszam Cie na topik Styczniowe przyszle mamy. Tam są tylko mamy szećsomiesieczniakow. Jest bardzo sympatycznie. Ja też mam polroczna córeczkę :)

Gość izib
no i już po drzemce spała 20 minut i właśnie je BEBIKO z dodatkiem kleiku ryżowego, daję jej witaminkę D3 , a najgorsze jest to że już od 2 miesięcy podaję żelazo (niski poziom hemoglobiny i krwinek czerwonych)i nic nie pomaga a jest to bardzo uciążliwe bo dzieci żelazo źle tolerują , martwi mnie jeszcze to że nie umie jeszcze przewracać się z plecków na brzuszek i odwrotnie , a skończyła 5 miesiąc 7lipca

Gość izib
justka dzięki już zaglądam

nie martw się ja też podawałam żelazo swojej córci, 12 lipca skończyła 6 miesięcy i po kuracji 2 miesięcznej wróciło do normy wszystko, a przewracać też nauczyła się dopiero pod koniec 6 miesiąca, twoja niunia ma jeszcze czas na to wszystko i również zapraszam ciebie na styczniowe przyszłe mamy, tam wymieniamy się informacjami o naszych pociechach:)