Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm.

Rutkowski.....

Polecane posty

Gość hyhyhyhy
no nareszcie robią z nimi porządek ;) :classic_cool:

Ja tylko czekam,aż kogoś przypadkiem postrzeli ! Kto takiemu psychopacie wydał pozwolenie na broń !???????????????????

Pare razy ogladalam jego pozalowania godne akcje... :O Normalnie za kazdym razem mialam nieodparte wrazenie, ze sama lepiej bym je przeprowadzila... :O

Gość facet stał sie sławny
troche przy tym zarobil a teraz udupia go i cały naród świetuje, jak przystalo na dobrych polaków: gnoic tych, którzy cos dla siebie zrobili i zarobili :O nie ma jak polska, zawsze mozna liczyc na kopy i zawisc :D 🖐️

Gość niestety tak to bywa
że woda sodowa czyli sława uderza do głowy i ludzie zapominaja być ludźmi dobrze, że wreszcie go mają

Gość rumiany Boluś
to taki wspolczesny - Kapitan Żbik.

Gość Sam kiedyś przyznał
że osoba niewinna dostała wpierdol.bo przypadkiem była z zatrzymanym! Zanim się wszystko wyjaśniło już był "obity" W Łodzi w kawiarni zrobił sobie pokaz tej swojej pożal się Boże "brygady " przebierańców ,tak że mało ludzie nie podostawali zawałów ! A cel tej akcji to człowiek bez broni ,spokojnie siedzący,na aresztowanie którego wystarczyłaby Policja odpowiednio wcześniej wezwana. Ale na potrzeby reklamy trzeba było zrobić hałas i autoreklamę . Tylko zastanawia mnie to czy miał do czegoś takiego jakiekolwiek uprawnienia wydane przez sąd,czy prokuraturę,oraz pozwolenie na broń i używanie jej w centrum miasta !?

Gość Zdzich
Jak ABW przymknęlo Rutkowskiego to muszą mieć na niego mocne papiery i żadne użalanie sie nad sobą nie pomoże. Wg mnie wykreowała go telewizja, bo facet miał pewnie dobre dojścia i tyle. A trzeba przypomnieć, że swoją karierę zaczynał jako zomol i pałował ludzi za komuny. Potem został przybocznym Andrzejka Leppera. Taki z niego James Bond.

Gość Rurkowski jest niewinny

Gość łączenie tematów
21:12 agatuś trudno, bede musiala jakos to przezyć 21:41 onaK rutkowski? czy rudkowski..nie wiem jak sie pisze. 21:48 mika7 O ja piernicze!A w TVN taki bohater!("Detektyw").Nawet w jednym z odcinkow bral udzial w likwidacji nielegalnej rozlewni paliw a tu pranie dla barona. 22:03 No niestety ... facetowi uderzyla woda sodowa do glowy i efekt jest jaki jest. Tak to bywa jak komus ciągle malo i malo i mało .... pieniędzy. 22:05 Gretchien A może go ktoś wrobił??? 22:05 fidodido takich znanych sk ...... to powinni wyłapać jeszcze na setki w końcu PIS zaczyna realizować to co obiecywał ..... rozp te święte krowy ..z samobrony i pozostałej post komuny 22:06 persymonia a nie uwazacie, ze w tej telewizji to juz jest czyste chamstwo??? z jednej strony zaslaniaja komputerowo twarz a potem pokazuja samochod z wielkim napisem "RUTKOWSKI PATROL" albo tabliczke "RUTKOWSKI" na kamienicy. no sorry, troche konsekwencji co nie zmienia faktu, ze jestem za upublicznianiem twarzy przestepcow. nie wstydzil sie krasc to teraz niech nie wstydzi pokazac sie twarzy jest przecież jakiś świat, odległy świat, świat szczęśliwości.... 22:06 wlasnie tak ........ poszedl szmaciaz do samoobrony zeby ja osmieszac i pokazywac w zlym swietle a teraz sie okazuje ze to cwok i komunista bo ten baron od paliw to w katowicach miszka i to SLDOWIEC stary komuch -towarzysz teraz widzicie co sie dzieje w tej polsce ,ale dyskredytacja samoobronie nie grozi bo zawczasu leper go wywalil . 22:09 najelpsze kiedys byl ow tv, nie pamietam dokladnie nazwiska ale przypuscmy ze malinowski. wiec zatrzyzmano "mailne" czyli Roberta M. po czym cytuja jego siostre Agnieszke Malinowska. no normalnie sie nie domysle ze ma na nazwisko Malinowski! 22:13 agatuś Tu chodzi o prawo prasowe. Art. 12, pkt2: Nie wolno publikować w prasie danych osobowych i wizerunku osób, przeciwko którym toczy się postępowanie przygotowawcze lub sądowe, jak również danych osobowych i wizerunku świadków, pokrzywdzonych i poszkodowanych, chyba że osoby te wyrażą na to zgodę. to jest zwyczajne omijanie tego przepisu Nie o konsekwencję. 22:29 Oleńka18 Hmmm...dziwne te plotki!!. Do tej pory myślałam, że ten Rutkowski to televizyjna bujda...ale pomógł mojej znajomej...zamordowali jej meża we Francji...upozorowali niby samobójstwo. Ona pojechała do Łodzi bo tam on ma swoje bióro i poprosiła go o pomoc...jeszcze nie wiem jaki jest finał ...jest bardzo drogi...wszystkie jej kolezanki złożyły się na jego usługi...(wspaniały gest koleżanek) Podobno pojechał niedawno do Francji i zaczął już działać...ciekawa jestem czy mu sie uda... 22:48 teraz to na pewno sie nie uda 08:45 Myrevin --> persymonia { co nie zmienia faktu, ze jestem za upublicznianiem twarzy przestepcow. nie wstydzil sie krasc to teraz niech nie wstydzi pokazac sie twarzy } Co do Rutkowskiego i tak wszyscy wiedza że o niego chodz. Co do pokazywania twarzy innych przestepców. chodzi o dobro ich rodzin czy znajomych.. 09:10 M_Y Czy był już proces p Rutkowskiego? Po Waszych wpisach można sądzić że już się odbył.

Gość 158cm to maja karly
super facet przynajmniej co robi a nie tak jak policja:)

Gość Donald Płaczliwy
To każdy powinien mieć spluwę i załatwiać sprawy po swojemu jak na Dzikim Zachodzie ! A że po zastrzeleniu kogoś mogłoby się okazać że zabiliśmy niewinną osobę ;no cóż ALE PRZYNAJMNIEJ COŚ ROBILIBYŚMY-NIE TAK JAK POLICJA !!!

Gość ubawiła mnie informacja
"Magdalena Rutkowsak,współpracownica Krzysztofa R. ,zbieżność nazwisk przypadkowa" -po prostu perełka!

Gość ugh
wybroni sie jak kaza menda z samoobrony