Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

FACECI

Kochamy wszystkie dziewczyny na forum!!!

Polecane posty

馃尰馃尰馃尰 Kobieta - to pi臋kny kwiat, to niedocenione zio艂o, kt贸re zajmuje ca艂y 艣wiat, o kt贸rym si臋 m贸wi woko艂o. M贸wi - nie znaj膮c istoty cia艂a, m贸wi - nie znaj膮c doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamie艅, co z czasem si臋 kruszy. 馃尰馃尰馃尰 Kiedy tylko widz臋 Ci臋, nie tylko moje serce drgnie, ogl膮dam Ciebie w zachwycie i podkochuj臋 si臋 skrycie. Bogaty i biedny si臋 przekona, jakim wielkim skarbem jest Ona. Kobieta uwiedziona. Ile w sobie czaru ma, komu mo偶e dzi艣 go da膰? Elegancka suknia na niej - to atut pi臋knej damy, tani sweterek w jej gu艣cie, sw贸j urok ma oczywi艣cie . Ach Kobieto - kto Ci臋 zna? 馃尰馃尰馃尰 Jeste艣 kobiet膮, - dla mnie bardzo niezwyk艂膮. Jeste艣 kobiet膮, - dla mnie, nikogo wi臋cej. Tobie swe serce oddaj臋, przed Twym pi臋knem, swoj膮 m臋sk膮 g艂ow臋 sk艂oni臋! Uca艂uj臋 - Twoje, drogie d艂onie, po艂o偶臋 si臋 przy Twym 艂onie, bo jeste艣 Kobiet膮 mojego 偶ycia. 馃尰馃尰馃尰 Tajemnic膮 jeste艣, z ksi臋gi czar贸w - zbieg艂膮, mg艂膮 zakl臋t膮, kt贸r膮 nieliczni tylko przejd膮. Kobieto - puchu marny, a nie do zdobycia. Kobieto - ile w tym s艂owie - pi臋kna, mi艂o艣ci i 偶ycia. 馃尰馃尰馃尰 Kobiety to pi臋kne nastroje, i du偶e 偶yciowe wyboje. Matki Polki, Matki Kr贸l贸w, wi臋ksza Pani - wi臋cej b贸lu. Ja kocham kobiety skromne, inteligentne i rozs膮dne, tak膮 kobiet膮 jeste艣 TY, co spe艂nia wszystkie moje sny! 馃尰馃尰馃尰 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tak d艂ugo czeka艂am na te s艂owa
!!! Nareszcie kto艣 mnie pokocha艂! dzi臋kuj臋! oddam Wam Faceci moj膮 niewinn膮 duszyczk臋

Udost臋pnij ten post

Dzie艅 Kobiet - jak inne dni od 艣wi臋ta, wymuszaj膮 w艂a艣nie na nich, by chatka by艂a sprz膮tni臋ta, i u艣miech go艣ci艂 na twarzy. By tak膮 by艂a Pani膮 pi臋kn膮, jak znany obraz na wystawie a kobieta od 艣wi臋ta, o spokoju tylko marzy. 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spiek艂am ramionka
dlaczego kobiety nie odczuwaj膮 tego wszystkiego co napisa艂 Faceci ze strony m臋偶czyzn?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xtr222
bo na to nie zaslugujecie :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eluniaa
no wlasnie dlaczego my tego tak nie odczuwamy ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spiek艂am ramionka
dlaczego na to nie zas艂ugujemy???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xtr222
bo w wiekszosci jestescie nie szanujacymi sie szmatami :p

Udost臋pnij ten post

ja tez sie przylaczam... \' kocham \' wszystkie szczere uczuciowe takie ktore sa stale w uczuciach przedewszystkim :):):):):) buzzzioleee :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EKAREINA
Oddam Ci Faceci cnote za ta zbieranine slow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EKAREINA
jednak偶e zaznaczam, 偶e jestem brzydka t艂usta i g艂upia :o

Udost臋pnij ten post