Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welcome

Można jakos wywołac okres?

Polecane posty

Gość welcome

Spóźnia mi sie 3 dzien a potrzebuje go na gwałt, jak najszybciej bo za kilka dni jade nad morze.

Gość podobno
pomaga kąpiel w gorącej wodzie. Musisz siedziec w wannie ok pół godziny, albo pod prysznicek, a potem termofor na podbrzusze. Tylko nie wiem czy w takim upale jaki teraz panuje wytrzymasz jeszcze to. Powodzenia :)

Gość kochajaca pieski 24
kup w aptece herbatke z malwy-pomaga

Gość lalakkkkkkkkkkkkka
mi pomagają ćwiczenia - zwłaszcza brzuszki!!! i podskoki... to naprawdę przyspiesza okres. I wino też!! i ciepłe kąpiele

Gość jasssssssssssssssssssne

Gość blelelelelelblelelelele
a moze jestes w ciazy

Gość truskawaaaaa
dobry sposob ktory wyczytalam kiedys tu na kafeteri i sama wyprobowałam i działa. Wieczorem wez 2 tabletki polopiryny S i za pol godziny wez goraca kapiel. na drugi dzien wieczorem miałam juz okres, a innym razem za dwa dni. Polopiryna zawiera kwas askrobiowy ktory jakos wplywa na krazenie i dlatego dziala. cos takiego wyczytałam:)

Gość welcome
heh, dzieki dziewczyny, juz dostalam 2 dni temu. Chyba pomogły ćwiczenia:)

Gość Tez bylam
strasznie ciekawa jaki jest sposob na przyspieszenie okresu jednak sama go odkrylam,poprostu cwiczylam codziennie brzuszki no i na drugi dzien dostalam okres.Cieszylam sie ze juz dostalam a z drugiej strony strasznie bolal mnie brzuch bo nie dosc ze miesnie to jeszcze przez ten okres :-/ Kiedys nawet mialam gdzies jechac no a za pare dni mialam dostac okres a ze nie chcialam tam jechac no to wieczorkiem sobie troszke pocwiczylam no i rano dostalam -tym razem sie cieszylam ;)