Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza

ciaza podczas brania tabletek

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanie.czy zdazylo sie wam ze mimo brania tabletek zaszlyscie w ciaze?pytanie kieruje do osob ktore braly je regularnie i nie doprowadzily do sytuacji oslabienia tabletek a mimo to zaszly w ciaze.bo slyszalam kilka takich opini i nie wiem czy to prawda.piszcie!!!

pigułki nie dają 100%pewności, więc na pewno są przypadki ciąży pomimo ich brania

Gość a wlasnie te
0,1-0,2 to te przypadki gdzie babki zapominaja wziaźć, albo w inny sposób osłabia dzialanie

no ale jesli zawsze sie pamieta ani nie oslabia dzialania lekami ani w inny sposob to czy istnieje mozliwosc zajscia w ciaze?

Gość hyyrgfyrfgy
to nie mozliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja czasami nawe biorę po kilku godzinach opoxnienia(mniej niż 12 h) a i tak wiem że skutecznosc jest 100%!!!!!!!!!!

Gość migoootka
Mimo, ze bralam pigulki bardzo regularnie, zaszlam w ciaze!!! Efektem jest moj roczny synek:D

Gość lemonii
migoootka - gratulacje:) ale to chyba przypadek 1/1000 ... wiadomo, ze nic nie daje 100% pewnosci ale jak do tej pory czulam sie bardzo pewnie...

Gość kropka_aa
migotka nie śicemniaj:o skoro brałaś regularalnie to niemożliwe byś wpadła jak słysze takie pierdolenie to chce mi się smiać. możlwie jest to tylko wdtety gdy brałaś tabletki z innymi lekami lub byłaś chora gdy je brałaś. niemozliwe że zdrowa, regularnie biorąca tabletki dziewczyna zajdzie w ciąze. nikt nigdy nie słyszał takiego przypadku tylko wciąz innych straszy na forum gadkami typu "koleeżanka mojej koleżanki" lub właśnie "ja brałam tak jak trzeba i teraz mam śliczną córeczke" aż mdło sie robi

Gość migoootka
kropka! Nie napisalam tego ani po to zeby kogos straszyc, ani przekonywac. Jest temat, wiec odpowiadam zgodnie ze swoim przezyciem. Nie musisz mi wierzyc. Pigulki biore nadal, ale zabezpieczamy sie teraz dodatkowo.

Gość pytanie do migotki.....
jakie bralas tabletki?? (jesli mozna spytac) ?? z gory dziekue z odp. :)

Gość migoootka
Bralam Cilest. Teraz biore Harmonet.