Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka...

Nie mam już w ogole biustu, czy hormony pomoga???

Polecane posty

Gość dziewczynka...

Witam. mam 22 lata.Jeste, wysoka i szczuplutka.Od zawsze miałam malutki biust, nawet bardzo bo nawet niepełna miseczka A.Ale teraz już dramat, nie ma nic:) nic a nic.Ostatnio schudłam sama z siebie znowu , bardzo z zabiegania zapracowania.....Chudnę glownie od pasa w gore, bo biodra i pupe mam krągłą.Wygladam jak anorektyczka( gorna partia cial) widac mi wszytskie żebra , obojczyki już wyglądają nieładnie, bardzo wystające ....zamiast piesri mam jakies zaokrąglenia z brodawkami.Przjrzalam info w necie, wieksze biusciki maja 13 latki:(((Boże dramat dla młodej kobiety Mam problemy hormonalne, kres nieregularny itd.Wiec z tym chodze do gina i teraz zapyam ja czy moze sa hormony na biust.Bo jem duzo i nie moge przytyc, wiec biust sie juz nie powiekszy.I pomyslec ze narzekalam na miseczke A Czy ktoras z Was brała hormony?????Prosze o odp, bardzo....

Gość Maestro44
Sprawa wygląda następująco, istnieje środe o nazwie Clomid przeznaczony dla kobiet, biorą go kulturyści po cyklu sterydowym np. po metanabolu by przywrócić produkcję testosteronu, jest dostępny w aptekach na receptę a i na czarnym rynku jest bardzo popularny np. w siłowniach.

Hej, mam podobny problem. Tez jestem chuda \"na gorze\", a biodra i nogi mam calkowicie okiej:) Wszyscy sie martwia, ze wygladam jak anorektyczka, posadzaja, ze nic nie jem, a ja po prostu nie moge przytyc, choc objadam sie nawet na sile. Biust mam maly, wlasnie niepelna miseczke A, ale tabletki anty sprawily, ze stal sie bardziej kragly. Teraz jestem w sumie zadowolona:) Szkoda tylko, ze te obojczyki mi tak wystaja :/

Gość Maestro44
Nolvadex jest silniejszy w działaniu ale działa na podobnej zasadzie.

Gość Maestro44
Środki antykoncepcyjne zawierają pochodne estrogenu kobieceko hormonu, tak więc tabletki antykoncepcyjne pomogą i na twarzy mniej wyprysków będzie :D

Ej, to przeciez wiem! Biore anty. Pytam jak dzialaja te srodki, o ktorych napisales/las.

Gość Maestro44
Stosowany jest do leczenia bezpłodności, ale przy okazji pomoże na inne rzeczy :D

Gość dziewczynka...
hej a czy takie srodki mozna dostac w necie, czy mam poprosic gina o recepte????

Gość Pira3
Moim zdaniem powinnas wybrac sie do lekarza... Biust sie zmniejszył moze dlatego ze chudniesz...ja własciwie za duzego tez nie mam ale jakos nie jest najgorzej:) chociaz miałam kiedys na tym punkcie kompleks

Gość dziewczynka...
PIRA ale ja juz nie mam buistu, nawet nie wiem jak to nazawac.Serio, to juz nie kompleks ale dramt.Schudlam bardzo, ale i nie tyje a objadam sie czekoladami......poprostu dramat.Wszytskie miseczki A sa na mnie duzo za luzne:(

Gość Pira3
przejdz sie do lekarza..moim zdaniem to najlepsze wyjscie....ja bym tak zrobiła

Gość a na imie mam tereska
dziewczynka mam to samo... znaczy może nie tak do końca, bo mam trochę inną budowę, ale biustu kompletnie brak... Często dziewczyny narzekają, że mają małe piersi, faceci pocieszają, że lubią małe, ale chodzi o MAŁE!! a nie o płaską klatkę... ostatnio całkiem załamka... kumpela mi mówi "zacznij nosić push-upa"... a ja bez wspomagania się z domu nie ruszam... dół totalny... :( a możecie napisać coś więcej o tych środkach?? Bo anty nie na każdego działają... A te inne, na co to tak ogólnie jest, bo rozumiem że nie konkretnie na większy biust. jakieś efekty uboczne?? bo nie chcę cała spuchnąć...

Gość dziewczynka...
hej ja zawsze byłam przeciw push-up'om bo to takie oszukiwanie samej siebie i juz wolałam te moje A.Ale teraz juz masakra , bo normalnie staiki na mnie wiszą widac jak ( szczegilnie w lecie) pod ta bluzka jest luzno, jak przytule sie do czegos/kogos;) to ...eh dół.W ogole patrze na siebie w lustro mysle, ze to niewiarygodne ze kobieta 22 lata ma kragłą pupa , twarz dorosla a piersiatek brak:((( Juz nawet o pocieszaniu zapominam, bo jakby jakis facet mnie zomaczyl to( ale jestem sama na szczescie???) pewnie pomyslalby , ze jestem mezczyzna:)) Nie wiem tutaj sie smieje, ale to juz proplme,Czuje sie aseksualna i zwyczajnie sie wstydze....pojde do gina po ratunek

Gość dziewczynka...
*zobaczył....literówki, sorry:)

Gość hophophop

Gość a na imie mam tereska
nikt nic wiecej nie napisze?

Gość jest już takie topic na kafe
http://wiekszepiersi.phorum.pl/ mam ten sam problem, lekarz powiedział, że na dłuższą metę tylko chirurgia plastyczna pomoże, wszystkie inne "środki" są tymczasowe, nie mówiąc o destrukcyjnym wpływie na organizm :o

Gość a ja to lubie -
A ja własnie szaleje za takimi płaściutkimi dziewczynami! Strasznie to dla mnie jest seksowne takie malutkie piersiątka...a nawet ich brak! Marzę od dawna o takiej dziewczynie! słowo! chetnie bym się spotkał :-)

Gość a ja to lubie -
A ja własnie szaleje za takimi płaściutkimi dziewczynami! Strasznie to dla mnie jest seksowne takie malutkie piersiątka...a nawet ich brak! Marzę od dawna o takiej dziewczynie! słowo! chetnie bym się spotkał :-)

Gość fumalla
Ja stosowałam Bust Up and Bust Caps zanim koleżanka poleciła mi BreastFast. Działanie BreastFast opiera sie na stymulacji gruczołów piersiowych, które są odpowiedzialne za wzrost piersi. Naturalnie gruczoły piersiowe stymulowane są przez żeński homron estrogen, który jest produkowany przez organizm w okresie dojrzewania. Jednym z efektów zbyt niskiej produkcji estrogenu w tamtym okresie są małe piersi. Rozwiązaniem w takim przypadku jest wprowadzenie do organizmu roślinnego odpowiednika estrogenu (fitoestrogen), który ma takie samo działanie jak naturalnie produkowany hormon. Dzięki przyjmowaniu BreastFast, gruczoły piersiowe są na nowo stymulowane do pracy i rozwoju, co w efekcie prowadzi do rozrostu piersi...czytaj dalej www.jakpowiekszylambiust.pl....

Gość Arandollina
BreastFast nie dziala, nie wpadajcie na ukryte REKLAMY!!!