Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu nie wiem

POPRAWKA....LICEUM PROFILOWANE

Polecane posty

Gość poprostu nie wiem

mam poprawkę z jednego przedmiotu, czy jeśli nie zaliczę zostanę na drugi rok, czy muszę zmienić szkołę ? Dodam : jestem w I klasie. Dzięki za odpowiedzi.

Gość Lisska
przechodzilam to rok temu.Decyzja nalezy do Ciebie.Jelsi chcesz mozesz zostac w szkole. zycze powodzenia:) mnei sie udalo:) i to nei fuksem ale serio sie uczylam.

Gość jak poprawka
to chyba musisz zaliczyć, żeby przejść wyżej. A co zrobi szkoła w razie Twojej porażki, to chyba zależy od dyrektora. Dlaczego miałabyś nie zdać? Godzina dziennie nauki i pójdzie Ci jak z płatka :) POWODZENIA!

Gość poprostu nie wiem
uczę się i mam nadzieję że mi się uda :) dzięki - trzymajcie kciuki.

Gość amamleia
A z jakiego przedmiotu ta poprawka?? Poprawki nie są takie trudne. Kilka lat temu, będąc jeszcze w liceum powinęła mi się noga z matmy. Uczyłam się przez całe wakacje, w sierpniu wzięłam kilka godzin korepetycji. A okazało się, że niepotrzebnie panikowałam, bo poprawka w porównaniu z tym czego się musiałam nauczyć okazała się bułką z masłem. Nauczyciele, to nie znowu takie harpie, czyhające na zdrowiu i życiu uczniów. Jeśli jakimś cudem nie zdasz, będziesz musiała powtarzać 1 klasę, oczywiście możesz to zrobić w szkole, w której się uczysz, albo możesz zmienić szkołę.

Nie mialam nigdy poprawki bo za kazdym razem jakos udało mi sie wywinąc z matematyka...ale dziewczyny ktorym sie nieudalo....strasznie panikowaly i sie bały...a podobno byla bardzo prosta. Nauczyciele daja same najlatwiejsze rzeczy (w koncu zaliczasz na dwojke a nie szostke:) Myśle że nie masz sie czym martwić i ze Ci sie uda. Moja kolezanka nie zrobila na poprawce polowy zadan ale i tak ja babka przepuscila...zalezy jakiego masz nauczyciela...tylko nie pozwol zeby stres wziol gore...kiedys sie wszystkiego wykulam ale tak sie zestresowalam na sprawdzianie ze nie potrafilam nic sobie przypomieć. Trzymam kciuki!!!!