Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia dupa ze mnie

Dalam sie nabrac facetowi

Polecane posty

Gość glupia dupa ze mnie

poznalam chlopaka zaczelismy sie spotykac na poczatku intensywnie pozniej cos ode mnie stronil ale mielismy kontakt mnie bylo przykro jak cholera ale dzielnie to znosilam rozmawialismy zawsze czule, smsy, telefony spotkalismy sie ok 2 miesiacach, spedzilismy ze soba kilka dni przetrzepalam mu gg o czy od razu mu powiedzialam tam w rozmowie ze swoja byla powiedzial ze ja kocha wiem ze ona nie chcez nim byc to bylo dwa tyg temu i znow przestoj, tez z mojej strony, zeby nie dac poznac jak bardzo tesknie prosil zebym nie robila fochow jak sie nie odzywalam dzis gadalismy na gg wczoraj byl na jakiejs dyskotece powiedzial ze "fajne dupki byly" a jedna mu sie spodobala ja an to "to sie spotkaj, przele ja a pozniej powiedz ze kochasz anke i za zawsze bedziesz ja kochal" chce o nim zapomniec glupia dupa jestem jest mi zle czuje sie jak dziwka nie chce zyc juz :(

Gość zmieniam nicka
ile masz lat, laska?

Gość przejeta
jestes faktycznie glupia cipa. jak mozna komus wlezc z butami w gg, poczte, czy telefon? Glupia pipa

Gość Malinkaa7
Nie przesadzaj. Nic sie takiego nie stało. Facet po prostu nie może się pogodzić z rozstaniem ze swoją byłą. Daj sobie z nim spokój i tyle :)

Gość Malinkaa7
dobrze ze chociaż się dowiedziałaś. A ten facet to jakiś palant. Po co on Ci wogóle głowę zawraca. Powiedz mu żeby spadał bo masz kogoś innego i tyle. olej go!

Gość nienawidze facetów
brrrrrrrr brzydze sie nimi!!!!!!!!!!

Gość no no no ...
grzebałaś mu w gg a on na to tak spokojnie zareagował :I - przecież to naruszenie prywatności , moim zdaniem on chciał żebyś się o tym dowiedziała - tylko nie miał odwagi sam Ci to powiedzieć :o. radze go olać i po kłopocie :P

Gość Pira3
Daj mu czas.....z tamta mu minie....badz cierpliwa i nie mow ze jestes głupia!!bo tak nie jest

Gość Malinkaa7
Ma czekać??? na co? aż on się wyszaleje? no co piszecie :(

Gość Pira3
Moze pogadaj z nim?

daj sobie z nim spokój bo z tego co widzę to gościu jeszcze jest dzieckiem :o. Dobrze robisz że nie ragujesz na jego szczeniackie zaczepki ... on chyba jest typem człowieka który jeszcze do końca się nie wyszalał :P i szuka nie wiadomo czego .... trochę pocierpisz bo to normalne jeśli w jakimś stopniu Ci na nim zależało ale z czasem będziesz się z tego wszystkiego śmiać ... całkowicie zerwij z nim kontakt (szybciej zapomnisz, możesz nawet zmienic nr tela jak masz na kartę, zablokój go na gg) i szanuj oraz ceń się kobieto :) bo wartościowa z Ciebie dziewczyna !!!!

na samotnośc też jest rada ;), wychodź do ludzi np. na imprezy na rower nad rzeke czy na basen itp. na pewno masz koleżanki które z chęcią pójdą np. na lody do caffee czy na coś mocniejszego;) lub jak masz psiaka to weź go na spacer. Zobaczysz że wkońcu spotkasz \"tą\" osobę i będziesz szczęśliwa :), a ❤️ przychodzi w najmniej dla nas oczekiwanym momencie. Trzymam mocno kciuki i wszystko dobrze się ułoży.

Gość heheho
oj glupia

Nie glupia tylko zakochana. Chociaz od pewnego czasu zastanawiam sie czy to nie synonim:p