Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robiććććććććć

Czy ucieczka w czymś pomoże???????????????????????

Polecane posty

Gość co robiććććććććć

Po kilku latach związku dochodzę do wniosku, że jestem nikim dla faceta którego kocham, a może kochałam. Czy wyjazd do pracy np. do Anglii w czymś pomoże?? Nie mogę już patrzeć na to jak mnie traktuje mam dość!!!

Gość a nie lepiej zerwac
???:O

Gość agnestia
Myślę, że pomoże uporać się z tym. Do końca o nim nie zapomnisz, ale przynajmniej nie będzie Cię nękał telefonami i nie będzie na Ciebie czatował pod Twoim domem. Jeśli myślisz poważnie o tym wyjeździe, staraj się pozostać tam na tyle długo, żeby po powrocie nie chcieć do niego wracać. Nie ma sensu od kogoś uciekać, a potem po powrocie do niego wracać. Faceci poza kilkoma wyjątkami nie są tego warci.

Gość co robiććććććććć
nie jest tak łatwo odejść od niego. on jest strasznie uparty. nie widzi w niczym problemu najlepiej wychodzi mu milczenie a ja mam dość. chciałabym porozmawiać czasami nawet o głupotach. wyjazd może pomógł by mi bo wtedy nie widywałabym go wcale.

Gość imat
wyjkedz do anlgii, bedzie spokoj, nareszcie beidzmye z r szczesliwi:) moglas tam siedziec, a nie glowe mu zawracac

sluchaj, do tanga trzeba dwojga. to, ze tylko on nie widzi problemu, to jeszcze nie wystarczy, bo TY widzisz. zwiazek to DWOJE ludzie, obgoje musza go chciec, nie wystarczy, ze jedno chce, a drugie sie zmusza. facet najwyrazniej zupelnie Ci nie odpowiada - nie badz z nim z litosci, bo to najgorsze, co moze byc.

Gość co robiććććććććć
imat>> a kim ty wogle jesteś żeby mi takie teksty pisać?????????

Gość imat
jestem Tą, i dlatego ci pisze. Ludzie ludziom gotują los. uczepiłaś się niezaradno woman. Mogłas siedziec w tej anglii, nie skrzywdziłabys tylu osob. A teraz out!!! do Anglii raus: nareszcie nie bedzie Cie tutaj, skrzywdzilas mnie i nawet przepraszam ani nic. jestes jednym wielkim złem. A w anglii nazywaj sie nie isablle a bitch, czy jakos tak. out of our life bitch!

Gość co robiććććććććć
imat>> a skąd wiesz kim ja jestem???????? i na pewno tobie w niczym nie przeszkodziłam no chyba że lubisz wskakiwać każdemu facetowi do łóżka bo na taką mi wyglądasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niezły masz tu zarobek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wypraszam sobie nazywanie mnie jakkolwiek bo jesteś zbyt mało wykształcona żeby cokolwiek do MNIE pisać!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość imat
za mało wyksztalkcona? no wiesz za kase meza to kazda skonczyła by 3 szkoły, kasa za sex i kto tu jest dzwiką? no własnie out of our life divko.

Gość co robiććććććććć
przykro mi prosta dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt mi nie dawał na szkołę i kończyłam państwowe uczelnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ty pewnie nawet podstawówki nie skończyłaś bo tak się wyrażąsz!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda mi ciebie i zapewne nikt cie nie chce i dlatego tak się wyrażasz!!!!!!!!!!!!!

Gość teraz cos kumam
a gdzie ucieczka....pracowala? w hotelu z restauracja?

Gość co robiććććććććć
nigdzie nie pracowalam i nigdzie nie byłam dla waszej wiadomości!!!!!!!!!!!!!!!

Gość piano
jedź i nie oglądaj się nawet!!!Ja miałam okazję wyjechać do pracy ale on nie chciał żebym jechała..związek się rozpadł przez takie milczenie jak u Ciebie, a teraz żałuję jak cholera że nie pojechałam. Rób co uważasz za stosowne żeby potem nie żałować

Gość imat
pracowała jako sekretarka, sprzataczka- a taki raban zrobiła, nosa zadzierała, a niedanwo jako pielegniarka i dalej nosa zadziera kiedys $ spadala jej z nieba z knta męża. teraz ma żal ze sama musi pracowac - ponizac sie i grac wlasnie i na takich stanowiskach byc, latac na rozmowy;) i byc nikim, bo jej sie marzy rola dyrektorki itp wolałaby faceta co by na nia robił, a nie oan jakies fretki lata itp a ma takie nazwisko i predyspozycke

Gość co robiććććććććć
a tak wogle prosta dziewucho nie mam męża !!!!!!!!!!!!! i nigdzie nie latałam jak TY szm..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Do imat
ty chyba jakaś nienormalna jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!Już na drugim topiku cie czytam i normalnie szczęka mi opada.

Gość imat
dobrze z etylko jedna szczęka, nie dwie;) nienormalna to jets A. nie ja. I zycie to powteirdza.

Gość jaka A.
imat powiedz słonko prosze???

Gość co robiććććććććć
imat ty to jesteś pogięta i wydaje mi się że to właśnie TYYYYYYYY głupia i podstępna suka!!!!!!!!!!!!!

Gość co robiććććććććć
do imat>> masz rację ona jest NIENORMALNA i czeka tylko komu wyrwać faceta!!!!!!!!!!!!!!

Gość imat
to A. chciała mi wyrwac faceta, najpierw zentke na bardzo chamski sposob, potem mnie na bardzo podły sposob - łzy, manipulacja, gra, intrygi.

Gość jaka A.
jakto chciała Ci wyrwać faceta??? jak mogła??

Gość hahahahahahaha
jednak do niej wrócił bo ty nie jesteś warta niczego imat!!!!!!!!!!!!!!! tylko podrywać zajętych facetów potrafisz wiesz jak się takie idiotki nazywa DZIWKA tak to TY

Gość co robiććććććććć
już chyba podjęłam decyzję i teraz zostało mi zakończyć kilka spraw i jechać. może tam mnie ktoś doceni i pokocha taką jaka jestem!!!!!