Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaaaaaa

smierc taty mojej przyjaciolki-jak pomoc?

Polecane posty

Gość magdaaaaaaaaaa

kilka dni temu zmarl tato mojej najlepszej przyjaciolki. W piatek byl pogrzeb. Rozmawialam z nia w dzien smierci, wiadomo ze byla bardzo smutna, potem zorgazowalismy wspolne wyjscie ze znajomymi zeby troche ja odciagnac myslami od tego co sie stalo, zachowywalismy sie normalnie, jakby nigdy nic. W piatek bylismy wszyscy na pogrzebie. Dzwonie do niej codziennie, staram sie tez nie wracac do tego tematu jezeli ona go nie poruszy. Nie wiem jak moge jej pomoc. Nie wiem czy dzwonic i proponowac jej wyscia czy czekac az sie sama odezwie. nie chce tez zeby bylo jej przykro ze o niej nie pamietam. prosze pomozcie, to dla mnie trudna sytuacja, dodam ze znam ja od podstawowki, jej cala rodzine tez, to moja przyjaciolka, mamy po 19 lat....

Gość sexy_sexy
Mysle ze powinnas robic dalej tak jak robilas dla nej. Badz tam. Jak sama nie mowi o tym to nie wsponinaj. A jak potrzebuje ramienia zeby sie wyplakac to daj jej swoje. Badz z nia czesto ... zeby tak jak ty piszesz jej mysli byly gdzies indziej. Chociaz to napewno dla niej trudne. Dobrze robisz.

Gość magdaaaaaaaaaa
dzieki. to bardzo trudny okres, mi tez jest trudno, gdyz nigdy jeszcze nie spotakalam sie z taka sytuacja.

Gość sexy_sexy
Rozumiem cie ... ale postepujesz poprawnie. tak jak przyjaciolka powinna. Ona tego nigdy nie zapomni ze ja wspierasz w tej trudnej chwili. Tak dalej

Gość magdaaaaaaaaaa
widze ze to chyba zbyt powazny temat jak na kfeterie. Czy naprawde nikt juz nie potrafi nic poradzic?