Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga_

Najbardziej przykre slowa jakie uslyszalyscie od ukochanej osoby...

Polecane posty

Gość aga_

j/w

Gość zyxst
"jeżeli ci ze mną ciężko, to jestem gotów zwrócić ci wolność"

Gość .la.dw.slo.
szmato, suko, smoku cholerny, nie pokazuj mi sie na oczy, idz i nie wracaj, wynos sie, kurwa mac, pierdolone cipy, to było przykre :(

Gość ubralam
spodniczke mini i sie mnie spytal czy juz schudlam? zatkalo mnie , mialam ja ubrac jak schudne walcze z kg ale mi nie wychodzi

Gość a mi powiedzial
ty glupia dziwko ty glupia idiotko odpieprz sie ode mnie wspolczuje kazdemu kto cie spotka idz sie leczyc psychopatko

Gość ubralam
faceci sa beznadziejni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aga_
jestescie jeszcze z tymi partnerami? tzn z tymi, ktorzy tak wulgarnie sie do was odniesli.

Gość a co Tobie ze nas pytasz

Gość imat
nasza suczka sie lepiej rucha od ciebie :(

Gość a mi powiedzial
tak jestem, on byl wtedy baaaaaardzo zdenerwowany, zdarzylo mu sie to jeden jedyny raz po kilku latach bycia razem, potem przeprosil, ode tej pory tak nie robi, ja mu wybaczylam. natomiast zapomniec jest trudniej.

Gość imat
wulgazryzmy trzeba tepic, do ukochanje klnie a do loli z lokalu uzywa słowke ę, ą, per pani i jeszcze droga venus idiadz tu i tam itp jakklnie to do wszytskich tych z lokalu tez.

Gość twinkle
imat chyba zartujesz?

Gość a ja uslyszalam
spierdalaj kilka razy nie chce cie znac szmata pieprze sie jak suka wszystko od kolesia ktory cpal:(

Gość aga_
pytam, bo tez mnie czasem rani, to ,co moj chlopak do mnie mowi, ale nigdy nie odezwal sie do mnie w tak chamski sposob jak to opisujecie.Szanujemy sie , jednak czasem cos powie, chyba nieswiadomy ,ze to mnie zrani.

Gość imat
to z obseracji tak masz racje aga boli jak obstaje za ex, choc ewidentnie ona klamie i widac, ze zawinila. i jak ją stawia na piedestał. Ona obrazila sie i nie odbierala telefonow, jak zownil w licpu3 bo au public powiedzial, ze kocha zetke. To mu fochy odstawiala i nie odbierala telefonu. co za baba. Ona sobie d roscila do niego prawo, a tak naprawde wepachala sie pomiedzy ich dwoje. i wiedziala czym sie wpechac, aby skutecznie zabic droge ex.

Gość piano
faceci to świnie!!!ludzie jak ja bym coś takiego usłyszała to dostałby w ryj a potem kopa za drzwi...a wy to wybaczacie...dziewczyny trochę szacunku dla siebie..

Gość twinkle
imat a zapytalas sie skad wie? czy ruchal wasza suczke? bo ja bym chyba nie zniosla takiego czegos, nie wiem moze byl bardzo wkurwiony...i tak palnal?

Gość dla imat
poszukajcie dla niej tlumacza bo trudno zrozumiec co pisze :O

Gość imat
co? on nie klnie do mnie, to z obserwacji na innych ludziach tu klnie a do obcej piekne slowka, ot zycie a reszta no coz prawda. Zły? moze, ale jesli tak to nie wiem na co i dlaczego tak "palnął";) Ale nie mozemy tak rozwiązywac spraw, że jak cos to piszemy ze x jest cudem. Tak nie mozemy. natomiast co do zetki i divy to sama prawda, duva wiedziała ze kocha zetke. Zanim sie wepchala pomiedzy ich oboje. Jej dalsze poczynania to było swiadome wlazenie z buziorami w jego zycie. I te pyatania a urodze gril? oj bo wiedziala, ze tak mowil i tym sie wybije w jego oczach taka bitch, zwykla bitch, ale publica widiz w niej zraniona koze. szkoda

Gość piano
miałam napisać niektórzy faceci. ja jestem w związku już 8 lat i nigdy w życiu nie usłyszałam takich słów jak wy....co sie dzieje z tymi facetami???a to wszystko dlatego, że na to pozwalacie

Gość imat
nie piano, to dlatego, ze inne kobiety tak ich ugniotly, potem jest desreakcja

Gość a mi powiedzial
moj to napisal w smsie, wprost by mi pewnie tego nie powiedzial (wlasciwie jestem pewna, bo przez tych kilka lat nawet jak byl bardzo zdenerwowany to nigdy na mnie glosu nawte nie podniosl, nawet jak sie klocilismy, to zdarzylo mu sie tylko powiedziec "jestes nienormalna" , kilka razy w ciagu kilku lat). Poza tym to jest naprawde bardzo kochany chlopak. Najwazniejsze zeby sobie na takie cos nie pozwolic, bo powtorzy sie znowu.

Gość blumsiennn
imat- ty widzisz co piszesz?!?!?!

Gość aga_
tez mi sie takm wydaje, ale mysle ,ze wynika to tez z wlasnej niskiej saooceny, tzn nie zrozumcie mnie zle, ale wydaje mi sie,ze jesli ja bym na takie zachowanie nie pozowlila.Pewnie powiecie,ze latwo sie mowi, ale ja doczynienia z roznymi typami i jak trafil sie jakis taki wlasnie nieciekawy pod tym wzgledem typ to sie momentalnie wycofywalam.Gorzej, gdy takie zachowanie wylazi po latach a osobe te nadal sie kocha,

\"oddaj tego kundla do schroniska albo niech go weterynarz uspi\" nigdy tego nie zapomne :( Zwlaszcza, ze slysze to (i podobne) prawie codziennie :(

Gość aga_
no ja tez troche teraz namieszalam w ostatniej wypowiedzi :D ale imat ma zloty medal w wyrazaniu mysli :D 🌻

Gość a ja uslyszalam
ja te slowa usylszalam jak sie rozstawalismy moja kumpele jest z kolesiem ktory do iej mowi: ty suczko kupilem cie z atnie wino kupilem cie za skrzynke piwa cosie cieszyzs suczysko i ona nadal z nim jest...

Gość ciasta piekłem i gotowałem
Wszystko dla niej , nie ważne dla mnie , że trochę niepełnosprawna jest , fajna dziewczyna kochałem tą kobietę , jednak mnie nie chciała i po roku znajomości powiedziała : że woli być sama , że ja nie nadaję się do związku , że nie mam szans ..... Kiedyś dla pewnej kobiety byłem za dobry i ... zdradzała mnie , kto ma miękkie serce to musi mieć twardą dupę . Wolę być sam, :(

Gość aga_
no to niezle, dziwie sie ,ze dziewczyny tak sobie pozwalaja, bo przeciez gdyby wyraznie zaznaczyly ,ze nie tedy droga to przeciez kooles albo by sie wycofal, albo by zaczal ja szanowac , prawda?