Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BO JA NIE MAM POJĘCIA

KTO ROZUMIE CO PISZE IMAT RĘKA DO GÓRY

Polecane posty

Gość co robiććććććććć
ona ma obsesję na punkcie jakiejś A. tylko jak jest taka odważna bluzgać to czemu się nie ujawni i nie powie kto to jest ta A.

Bo się boji,że A tu przyjdzie i tak nas oczaruje,że uwierzymy jej a nie Imat.

Gość szkaradna ariadna
W brydża pograjcie,to troche się mózg porusza:)

Gość imat
nie to A. ma obsesje na moim punkcie, nawte zbeszczescila moje imie, ma sie nazywac bitch a nie moim imieniem obgaduje mnie, judzi wokół. jak juz iwdzi ze nici z jej gier udaje super, mowi przepraszam ze bluzgalam na ciebie, wyzywalam twe dzieci itp jestem okey, juz sie nie mieszam jest falszywa, nie nalezy jej ufac, tyle

Gość strongman
kurna, zesram się a zrozumiem, o co tu chodzi :classic_cool: imat - a kto skrzywdził tę kozę A. ?

Gość aga_
brydz to ponoc gra dla inteligentnych ;) tzn bez aluzji, zwyczajnie slyszalaam,ze gra wymaga naparwde myslenia.Sama nigdy nie gralam

ale kur.a co to nas obchodzi? pier.olisz o kims setki tysiecy razy dziennie a skad my mamy wiedziec kim ona jest? jak chcesz nas przed nią ostrzec to prosze bardzo podaj jej imie, nazwisko i napisz gdzie mieszka! A sama zgłos sie do psychiatry i daj nam spokoj!

Gość imat
koze A. nikt sama sie zraniła, wepchała sie miedzy niego a zetke i to chamskim bejbowskim sposobme i boli mnie to, ze ciagle mazgaji sie i mowi ja to mam zle ciagle z dzieciakami, sama sama tys winien, to przez ciebie itp. Nic tylko w ryj strzelic, moze dorosnie.

kur.a mac zabije cie normalnie za chwile jak sie nie zamkniejsz

Gość wow...w szoku zem jest
pijana, nacpana, albo wariatka! Wszystkich trzech opcji razem nie wykluczam!

Mówię wam ,ona ma rozdwojenie jaźni. Ale powoli wspólnymi siłami ,coś już zaczynamy łapac w tej histori. A tak na marginesie to ja się świetnie bawię nie wiem jak wy?

Gość Intrygujące
:classic_cool:

Gość strongman
widzicie ? już się rozjaśnia :O a kto to jest ten "on" ? i co - dziecko zrobił tej A. i ją zostawił ?

Gość kaza A.
to iman :D ona ma rozdwojenie jazni

ale kur.a co to nas obchodzi? pier.olisz o kims setki tysiecy razy dziennie a skad my mamy wiedziec kim ona jest? jak chcesz nas przed nią ostrzec to prosze bardzo podaj jej imie, nazwisko i napisz gdzie mieszka! A sama zgłos sie do psychiatry i daj nam spokoj! ale kur.a co to nas obchodzi? pier.olisz o kims setki tysiecy razy dziennie a skad my mamy wiedziec kim ona jest? jak chcesz nas przed nią ostrzec to prosze bardzo podaj jej imie, nazwisko i napisz gdzie mieszka! A sama zgłos sie do psychiatry i daj nam spokoj! ale kur.a co to nas obchodzi? pier.olisz o kims setki tysiecy razy dziennie a skad my mamy wiedziec kim ona jest? jak chcesz nas przed nią ostrzec to prosze bardzo podaj jej imie, nazwisko i napisz gdzie mieszka! A sama zgłos sie do psychiatry i daj nam spokoj! ale kur.a co to nas obchodzi? pier.olisz o kims setki tysiecy razy dziennie a skad my mamy wiedziec kim ona jest? jak chcesz nas przed nią ostrzec to prosze bardzo podaj jej imie, nazwisko i napisz gdzie mieszka! A sama zgłos sie do psychiatry i daj nam spokoj! ale kur.a co to nas obchodzi? pier.olisz o kims setki tysiecy razy dziennie a skad my mamy wiedziec kim ona jest? jak chcesz nas przed nią ostrzec to prosze bardzo podaj jej imie, nazwisko i napisz gdzie mieszka! A sama zgłos sie do psychiatry i daj nam spokoj! ale kur.a co to nas obchodzi? pier.olisz o kims setki tysiecy razy dziennie a skad my mamy wiedziec kim ona jest? jak chcesz nas przed nią ostrzec to prosze bardzo podaj jej imie, nazwisko i napisz gdzie mieszka! A sama zgłos sie do psychiatry i daj nam spokoj!

No przecież piszę,że Iman.Normalnie zaraz ze śmiechu się zesikam.:-D

Gość Intrygujące
typowa mentalnośc polaczkow -zbluzgać ,olać !Dobranoć panstwu hihihii :classic_cool: :P:P:P

Gość koza A
nikt jej nie chce bluzgac wszyscy staraja sie ja zrozoumiec :p

Gość imat
Mam nadzieje, ze koza A. zrozumie ze sama sobie jets winna i jako murir de adulte niech w koncu wezmie odpowiedzialnosc za zycie a nie obracza kogos wina za swoje czyny. Jest mozna w krzywym ryju, jak jest daleko, w oczy to juz nie taka mocna. to tez o niej mowi.

Gość J.K.M.
:D to najlepszy topic na Kafe :D :D :D zaraz padnę ześmiechu :D :D :D

Gość łoo matko koza A
a coś ty zrobiła takiego? Powiedz bo już się posikałam ze śmiechu!

Gość strongman
imat---> straszna jest ta koza A. - ale co ona takiego zrobiła tej zetce ? chłopa jej zabrała ? a dlaczego się Ciebie czepia ?

Gość koza A
:D iman moze koza A a to TY,masz rozdwojenie jazni dziewczyno!!!!! tak mi sie wydaje :p ale pisz sobie co chcesz dalej i tak cie nikt nie rozumie!!!!!

Gość imat
strasznna ta koza;) tak zabrała, a mnie sie czepia bo jestem ukochana jego, a to Ona miała ja byc wedlug jej kozich glupich planow:P hi hismieszna baba i głupia to prawda, jej maz jets z tego samego znaku co ja i mial ja za glupia, teraz wiem, ze miał racje. Mojemu znakowi imponuja madrzy ludzie i niewyrachowani. On tez widac takich nie lubi

Gość bo się posikam
komedia na całego! I pytanie who is who :D

Gość koza A
prawdziwa koza A to nie je ja tylko sobie dla zartow taki nick napisalam ;)

Gość co to za znak
? Tak, zodiak moze miec tu kluczowe znaczenie, jak myslicie? ;)

Gość imat
nie bede pisac. wyjansilma czemu nie odbierala jego fonow w lipcu3;) nie wiem czy on to skojarzył. i want to explain my Amorek:) that me and he:)

Gość wow...w szoku zem jest
zabrala meza i poniewiera zone za to. ze chce go odzyskac dla siebie i dzieci... to tak w telegraficznym skrocie

Gość imat
to super znak, taki co czyta ludzkie serca i taki znak co go kozy małpują, bo moj znak to tajemnoczisc, romantyzm i unikatowsc i koza sie taka na siłe robiła z tym pilates to myslałam ze padne. Albo z tymi klamstwami w cv, szkola 2 stopnia chyba przez sex:P