Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstantinowa

Oglądał ktoś Zoję?

Polecane posty

Gość konstantinowa

Dlaczego Clayton zmarł? Czytalam tą książke, ale już dawno temu i nie pamietam, a w filmie nie pojelam. Apropos, ksiazka byla cudna:)

Gość Kiniaczek
Ja oglądalam. Żebym tylko nie zapomniala obejżeć za tydzien. Kisążki nie czytalam, chętnie przeczytam. Kto jest autorem? Nie wiem czemu Clayton zmarl. Chyba pikawa mu nawalila, bo mial klopoty finansowe.

Gość konstantinowa
autorką jest Danielle Steel naprawde ksiazke polecam. Jest gruba, ale ja ją połknęłam chyba w tydzien. Tej autorki polecam takze "Gwiazde" - moja ulubiona

Gość Kiniaczek
Dzięki. Chętnie przeczytam. Drugą poleconą pozycję też. Masz jeszcze coś ciekawego do czytania?

Gość zmarł chyba z powodu
krach na giełdzie i zawał

Gość konstantinowa
coś ciekawego? hmm? Czytalam ksiązki tylko Danielle i przeczytalam ich duzo ponad 10, większość jest rewelacyjna. Możesz czytać kazdą jaka Ci wpadnie w ręce:) im grubsze, tym lepsze:)

Gość do konstantinowa
potwierdzam ze takie romansidla Danielle S. relaksują każdą kobitkę ale proszę...poczytaj coś jeszcze innego...naprawde jest wiele innych zachwycajacych ksiazek, nie mozna czytac tylko harleqinow. Pozdrawiam

Gość konstantinowa
a ksiązka jest duuużo lepsza:)

Gość konstantinowa
tak wiem, ze są inne wartoścowe ksiązki, szkoda tylko, ze nie mam czasu teraz na nie, a Steel czytalam naprawde bardzo dawno temu