Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahahahahahahahaa

wybory miss

Polecane posty

Gość Anna22
Józefowicz: "Jaki jest najsłynniejszy trójkąt?" Tzw. kandydatka: "Wieża w Pizie?" Buhahahahaha!!

Gość aleksandera
Same paszczaki :P

Gość gfdhh
wcale nie zazdrość ale moim zdaniem one są za chude powinny mieć wysportowane a nie wychudzone sylwetki

Gość rumiany Boluś
miasto na " el" - Elk.

Gość instrument hinduski
pyta Rubik ,ona: ja nie wiem, ja sie interesuje hinduskim filmem i muzyka, to interesuje sie czy nie?

Gość one są głupiutkie
może z pewnymi wyjątkami

Gość taaaaaaaa
pustaki takie

Gość tyka
Wybiorą kolejną Malwinę Ratajczak :P matkooo :P

Gość chce byc prokuratorem
bo jest domniemanie winy:) nie moglam! albo nastepna, jaki biznes chcesz rozkrecic. ona musialabym sie zastanwoic. skiba mowi, czy cos tam z obrabiarkami, ona smiech i mowi no nieee, no to jej mowia dziekujemy pani.

Hmm ja tego akurat nie oglądam, ale z tego co tu piszecie wynika, że jakieś dziwne są te dziewczyny...

Gość a ten kolezka blondyn
z beznadziejnymi okularami, jaki dumny ze swojej dziewczyny, malo sobie tam konia nie zwalil :classic_cool:

Gość rumiany Boluś
stolica Rosji ? zaklopotana coś dlubie w bucie by po chwili z radoscia wykrzyknac : Chelmek!

Gość a ten kolezka blondyn
a jeszcze innej sie pytaja, ktora ponoc umie hiszpanski, co krzycza wszyscy jak wychodzi byk na arene. a ona, nie wiem ja dopiero zaczynam.... eh

Boluś, ty coś ściemę walisz....? O tej Pizie słyszłam własnousznie i o okrzyku podczas corridy... Ale złożyłam to na karb mojego naduzycia ...

Gość rumiany Boluś
a francuskiego sie brzydzilam ale sie przyzwyczailam mowi kandydatka dla Wladka.

No i powiedzcie mi, jaka to najpiękniejsza Polka skoro jej zdjęcie trzeba było tak mocno przerabiać.

Gość heeeeeeeeeeejaaaaaaaaa
moim zdaniem jedna tam była naprawde ładna z nr 37 - blondyneczka o dziewczęcej buźce z Poznania :)

Mi każde wybory kojarzą sie z pokazem zwierząt chodowlanych;zaglądanie w zęby ,wymiona ,kopyta ! Mała przebieżka ! Cholera,nie wiem czemu ?????????? :D:D:D

Gość lollllllllkkkka
Nie generalizujcie nie wszystkie dziewczyny tam zaprezentowane były paszczurami, dopatrzyłam się kilku ślicznych. A są tak chude, bo takie są wymogi wyborów Miss i kanony piękna.

słuchajcie ja tych wyborów nie widziałam, powiedzcie mi tylko proszę czy te wasze wpisy to autetntyki, czy fantazja was poniosła?;)bo jeśli faktycznie te panie świeciły taką elokwencją, to zrobię wszytsko żeby zobaczyć powtórkę:)

Gość lollllllllkkkka
Baby sitter, to są oczywiście zdania wyjęte z kontekstu.

Gość baby siter musisz to
zobaczyc, naprawde, mi sie wydawalo ze jestem malo inteligentna a to co zobaczylam wczoraj to mnie porazilo hehe ja przynajmniej nie pokazuje sie na wizji, naprawde te dziewczyny sa strasznie glupiutkie, jesli chodzi o urode to tez nie lepiej,

Gość kiedy powtorka
musze pokazac mojemu chlopakowi:)

Gość to sa autentyki
warto zobaczyc, w przyszlym roku pojde na bank na wybory regionalne, to musi byc ubaw dopiero. te intęlięntnięjszę przechodza do centralnych, to co jest na regionalnych ahahah

Gość i juz kropka
wszyscy mówicie o miskach a nie zauważyliscie głupoty jurorów: szwedes i okna duszy buuuehehhehehehehhe albo józefowicz i ten rubkik spedalony jak mozna zadawać pytania ze swojej dziedziny, to zenujace, nie powinno się upokarzać ludzi, to że ktoś lubi czytać, albo interesuje się muzyką, nie oznacza, że musi wiedzieć wszystko, ja bym sie zapytała tego januszka czy czytał coś philipa k. dicka ? to by gały rozdziawił, a dla mnie to klasyka. ale niezła była też ta laska, która się interesuje muzyka słuchając wszystko co w radiu leci :-)

Gość i juz kropka
i jeszcze jedno przykuło moją uwagę, mój mąż to potwierdził, moze z dwie dziewczyny mozna by było uznac za ładne, a reszta to przeciętniaki, no i figury też nie za bardzo.