Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca zajaca

jak poderwac chlopaka ktory nie traktuje cie jak kobiete ale koleznake?

Polecane posty

Gość pytajaca zajaca

Gość vale tudo
właśnie stać się tą kobietą... inaczej się ubierać ( czytaj ładniej, seksowniej), zmień woje zachowanie na bardziej kokieterujne, usiądź mu czasami na kolanach, na imprezach podczas tańca przytul się bardzo blisko , i szepnij mu coś do ucha miłego w stylu " bardzo męsko dziś wyglądasz" itd mało ?

Gość pytajaca zajaca
może zadre kieckie - bedzie jak w serialu.

Gość imat mówi
usiądź mu czasami na kolanach, na imprezach podczas tańca przytul się bardzo blisko , i szepnij mu coś do ucha miłego w stylu " bardzo męsko dziś wyglądasz" itd mało ? tego nigdy nie robiłam i nie radze ci robic zachowanie takiej kobiety to znak: mam ochote na sex, i facet taki sygnal odbiera. nie graj nikogo, badz sobą a kokieteryjne zachowanie to, co u gory to zachowanie babki chetnej na sex a nie kokieteryjne.

Gość zyxst
wcale nie podrywać. Widocznie nie jesteście sobie pisani. Albo na zasadzie kontrastu: ignorować go demonstracyjnie. Zawsze co trudniejsze, to bardziej pożądane. Lew się zbudzi w facecie

Gość Alpejskie Mleczko
To jeszcze zalezy czy jesteście kolegami ze starej paczki czy znacie sie kilka tygodni..?

Gość vale tudo
wcale nie musi chodzić o seks, jeśli się znają, to chyba wie, że nie ma do czynienia z łatwą prawda ? problem z koleżankami jest taki, że są praktycznie dla nas aseksualne, więc musisz mu pokazać , że jest w obie kobietka , z którą można nie tylko pogadać ;)

Gość znamy sie kilka tygodni
no i jestem w kropce, olewac bo mnie nie chce widocznie, czy zadzialac i kokietowac?

Gość imat mówi
jeśli się znają, to chyba wie, że nie ma do czynienia z łatwą prawda ? - ale to tylko kolezanka, nie wie z kim sypia jak z nimi nie jest. Ona bedzie mowic i grac jaka to ona niełatwa, ale skad wiesz co robila pomiedzy toba a innymi? wlasnie, tak ufasz i to zwyklej kolezance? ona bedzie grac, bo wiadomo trzeba byc niedostepna to taka jest. ale gra.

Gość znamy sie kilka tygodni
aha jeszcze jedno, wiem ze mu sie podobam jako kobieta, cialo, uroda. ale mnie nie o to chodzi, chce by cos sie zadzialo, by na mnie spojrzal jak na kogos z kim chcialby byc:)