Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

CB RADIO-FAKTY I OPINIE

Polecane posty

moj chlopak chce sobie zamatowac w samochodzie,prosze o doradzenie czy warto i jakie sa tego skutki?

jeśli dużo jeździ i szkoda mu kasy na mandaty, to warto :D uczynni kierowcy skutecznie zapobiagają zbieraniu punktów i mandatów:p

Gość pewnei ze warto
a skutki jakie mają być? dobre

ale czy tam sa jakies kanaly \"niedozwolone\"?? czy moze mu to jakos zaszkodzic? i czy moze wpedzic sie w zle towarzystwo? bo i taka opinie slyszalam..;// chociaz sama nie wiem..

Gość pewnei ze warto
ja wiele razy jeżdże z moim chłopakiem, który ma cb i nigdy nie zauważyłam, żeby działo się przez to coś niepokojącego, tan. żadne złe towarzystwo

trzeba miec jakies specjalne pozwolenie? sorry ze pytam ale nie mam pojecia o tego typu sprawach

jeśli masz na CB papiery, jest kupione legalnie, to podobno wolno używać kanały są różne, trudno zabronić korzystania z jakiegoś kanału, bo to fizycznie niemożłiwe:p złe towarzystwo? taki podatny czy co? :D :P nie no, czasem sobie panowie o babkach gadają, czasem tłumaczą jak gdzieś dojechać, o samochodach i o \"misiach\" oczywiście;-)

acha czyli trzeba miec pozwolenie??!! ooo babkach gadaja??? ja mu dam cb radio!!

co ty, ale rzadko, jak przejeżdzają obok jakieś zarabiającej przy szosie:p tak to spoko, najczęściej o rzeczach zupełnie oki;-) a na mandatach można sporo zaoszczędzić dużo jeździ?

Gość pewnei że warto
jeszcze nigdy nie słyszałam, żeby któryś zagadał o babkach

no jezdzi codziennie na al.warszawskich w lublinie a czasem daleko ok 100 km jak trzeba...ale on sie uparl na to cb..a ja sie boje ze bedzie cos nie tak jakby chciala..wiecie o co mi chodzi..jestem po prostu zazdrosnica ;pp

kobito, wyluzuj;-) nie bądź zazdrośnica, bo jak będzie chciał, to i tak coś ukryje:p co ma być to będzie;-) A to tylko CB;-)

no ja wiem,ale i tak jest kochany tylko uparl sie na to cb ;) i tak mu pozwole heh dziwnie to brzmi \"pozwole\" po prostu nie bede sie sprzeciwiac bo najpierw chcialam cos wiedziec na ten temat.dzieki Wam kobity.

Gość arczi
siemka wszystkim, czy poradzi mi ktoś na temat konkretnego modelu cb ?

Ja bym poleciła fajne CB INTEK M-790. Kupiłam je na wasserman.pl za bardzo niewielkie pieniądze. Spisuje się znakomicie, no i oczywiście sporo udało mi się zaoszczędzić. Polecam wszystkim, którzy szukają takiego sprzętu!

Hmm a jakie moga byc skutki posiadania cb radio w samochodzie? Wydaje mi się, że żadne :P Możesz po prostu uniknąć mandatu ale to chyba skutek pozytywny :)