Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragedyja

strasznie swedzi mnie glowa.. od drapania mam wstretne strupy

Polecane posty

Gość tragedyja

staram sie nie drapac ale mnie tak bardzo swedzi..:( takie jakies dziwne kuleczki twarde mam w glowie.. caly czas je skube.. jakies rady macie?

Gość podobno mycie pomaga
:O

Gość tragedyja
na boga jak na to wpadlas? najpierw myslalam ze przez szampon- po nizoralu bylo troch elepiej.. ale wieczorem 2giego dnia od nowa.. i ta w kolko.. myslam ze za czesto myje glowe- tez nie od tego.. myje codziennie bo inaczej bym sie zadrapala:P ps. ciekawi mnie co kieruje takimi chamami, ze na kazdym kroku starja sie komus dosrac?:P

Gość moze masz
luszczyce wybierz sie do dermatologa bo moze ci sie to rozniesc na cala glowe tez kiedys tak mialam mnie pomogl szampon z rzepy

Gość tragedyja
ciemieniucha? a co to jest? ze luszczyca to raczej watpie.. kurcze robilam ostatnio seboradinem takim tonikiem rozowymm ale nic nie pomogl... tylko szcypalo cholernie bo wszystko jest rozdrapane:(

Gość tragedyja
juz przeczytalam- no mozliwe ze to ta ciemieniucha.. wyczytalam ze glownie u niemowlat to jets.. wtedy latwo to usunac.. ale ja mam dlugie wlosy i na dodatek mi sie przetluszczaja troche:(

Gość he he he
pewnie masz wszy dziewczyno

Gość Angelelelelee
ludzie opamietajcie sie... czemu jestescie tacy nietolerancyjni?????????? ehhhh:/ Niestety ja Ci nie pomoge, nie mam pojecia:(:*

Mojemu tacie robiły się strupki na głowie, bo mu się nadmiernie skóra na głowie pociła i była stale podrażniona to pani dermatolog przpisała mu szampon bezzapachowy Seboklar oraz coś takiego \"Locoid Crelo \" ale to jest na receptę jest to taki płyn do smarowania po tych strupkach i one elegancko chodzą. Ale wybierz się do dermatologa.

Gość 11111111
to nie jest napewno łuszczyca-ona nie swedzi moze masz uczulenie na szampony i powinnas wybrać w aptece jakis bezzapachowy,do wrażliwej skóry

Gość nie wiem jaki nick
wymus od lekarza badania na wykrycie grzybicy przewodu pokarmowego. nie mowie,ze tojest przyczyna u ciebie ale u mnie wlasnie tak bylo. grzyby zrobily spustoszenie nie tylko "tam" ale takze na skroniach i na glowie.

Gość ja też mam takie grudki
ale przez tyle tal zdążyłam je pokochać:) mówię serio, teraz lubię sobie posiedzieć w samotności i je drapać. kiedyś myślałam że ze mną coś nie tak, ale jak sie okazało,że mój chłopak ma identyczne, to wątpie by to było coś złego. Tyle ze mnie to nie swędzi. Mojej mamie po szamponie czasem się tak robi i ją to swędzi. MI zawsze po umyciu mi się robią, nie ważne po jakim szamponie, więc już na nie niezwracam uwagi tylko czasem sobie drapie:) odstresowuję się tak. ale nie robie ran na głowie.

Gość ja tez miałam
kiedys strupy na głowie. I wcale nie były takie małe. Ciągle wydawało mi się, ze swedzi mnie głowa. Poszłam do lekarza, a on mi powiedział, ze o na tle nerwowym. Poratowałam się trochę tabletkami na uspokojenie + nizoral i juz pół roku jest ok!

Gość mi pomogło
codzienne mycie i szampon czarna rzepa ZIAJA

Gość klałdica
nie drap sie to ci pomoże albo kup jakiś szampon pszeciw strupkom ja taki mam pomaga :-))