Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Wódeczko, wódeczko!

Polecane posty

Nimfa jest biala jak śnieg od życia w piwnicy i kripi jak porcelanowa laleczka od białego proszku halucynogennego wcieranego w naskórek 

A ja mam tylko 3 gigabajty internetu na caly miesiac xD

Wylaczylem sobie reklamy na kafe, bo za duzo transferu pobieraja xD

A ja bym sobie poszedl za miasto sie.opalil, wczoraj lazilem topless w samych spodenkach moro, a srymcyl sie.jara ze w koszulce chodzil, a ja lepiej, bo topless

Tez sie ciesze, ze w taka piekna pogode moge sie.opalac caly dzien za miastem, lezac sobie w kapielowkach na trawce i nie musze do pracy xD

Ja bym chciała schudnąć trochę bo mam już soft kontury jak labubu a ostre jednak seksowniejsze som ale lubię jeść 

To musisz wiecej chodzic do pracy to schudniesz, zobacz jak.wygladali polacy w auschwitz birkenau kiedys, pracuj jak oni to bedziesz miala figure

7 minut temu, Zwisy Zuzanny napisał:

A ja mam tylko 3 gigabajty internetu na caly miesiac xD

Wylaczylem sobie reklamy na kafe, bo za duzo transferu pobieraja xD

A ja mam 2609 GB internetu i starczy mi tego do końca życia chyba 🤣

Ja tez lubie jesc i to bardzo, i jem duzo, bo mam nieziemski apetyt, ale nie musze do pracy, wiec mam czas zeby isc na silownie albo poplywac za miastem w bajorku i spalic

Wiecej sportu a mniej.kafe to pojdzie w miesnie a nie mase

Ja specjalnie mam tak malo, bo nie lubie neta i czekam jak mi sie skonczy, zeby tu nie marnowac czasu, ale przynajmniej sie posmieje troche

Do Polski polece odwiedzic babcie jak sobie miesnie zrobie

W tym roku i przyszlym trenuje na silowni, moze za dwa lata sobie pojde do pracy i bede zarabial ££. Na razie mi jest dobrze jak jest. Chcialbym sie rano budzic codziennie wypoczety i sniadania.

Nie jestem bezdomny i schizofrenik tez nie jestem

No duzo trenuje, gdy mnie tu nie ma i czytalem ksiazki dietetykow w j. Angielskim i znam sie na tym

W koncu do konca przyszlego roku sobie zrobie sylwetke marzen, a potem moze pojde do pracy w 2027

U mnie na silce sa dojeebane sprzety, wczoraj na rowerku jezdzilem 10km w 15 minut na start to pieknie sie pedaluje, dobry sprzecior

Mialem chyba dla krasnala foto silowni zrobic

Kjurwa dzisiaj bank holiday to nie ma sniadania darmowego, dobra ja spadam sobie trenowac i odpoczywac, bo jutro czeka mnie duzo sportu, nara xD

Edytowano przez Zwisy Zuzanny

Ja miałam nie jeść ale zrobiłam tortille z piekarnika że na to ziemniaki, warzywa, ser i jajka że się najadłam za bardzo i wolę tyle nie jeść tylko pić bo mi ciężko już 

Przed chwilą, wuj boży napisał:

Ja miałam nie jeść ale zrobiłam tortille z piekarnika że na to ziemniaki, warzywa, ser i jajka że się najadłam za bardzo i wolę tyle nie jeść tylko pić bo mi ciężko już 

Brzmi smacznie 😴Ale może więcej ruchu i będzie dobrze. Zresztą najważniejsze się zaakceptować. Też jestem wysoka i wielka baba 😅😆

14 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Zresztą najważniejsze się zaakceptować. 

Fakt bo nie każdy może być idealny nawet jak się zaharuje na śmierć i lepiej trochę dać se siana

No ale jednak lepiej nie miec za duzo tluszczu na ciele jednak, szczegolnie pod szyja wyglada nieestetycznie, jak sie odlozy

Nom lepiej mniej żreć po prostu ale nie harówka 24 na 7 na maszynach bo mózg też musi pracować 

Mi jak sie tluszcz odlozy to ide na silownie albo basen i spalam, gorzej jak sie tyje i nie ma energii, wspolczuje takim ;/

Jakiś delikatny spacerek rower ale nie wieczne wysiłki i napjerdalanie bo od tego chudnie mozg

Ja tam lubie zrec, ale lepiej jesc czesto a male porcje, a w ogole najlepiej sie rano i w poludnie najesc, a potem sobie odpuscic kolacje

Ja lubie z rana sie nazrec o 7 a potem caly dzien fruwam, a na wieczor nie gloduje

Na silownie pozniej pojde na rowerku pojezdzic znowu xD
Moze lekkie hantle i sztanga na rozruszanie kosci troche xD
Mam czas do 20 czynne Xd

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się